* **** *** ****

I think about it everyday.

our hands clasped so tight that october day.

the distance may be far.

but our hearts are so close.

I still remember the note.

written inside, was my heart.

everything i felt about you

plastered on to a piece of notebook paper.

A constant reminder of the way i feel.

I was lost in your eyes.

and some how.

You found me.

And i never want you to let go


Bilder från dagen

Amanda skriver plakat!

Jag och Amanda lallar runt i Solna under matchen.

Leo med tha guitar

Some of the people



Dagens klädsel
Tänkte ha det här men det blev den svarta istället,

Ser inte mina ben ganska störda ut?

29 april 09

Hello, nu är jag hemma efter en rolig dag på gamla stan och i solna. Det började med onsdagsfikan, som sedan blev till att jag medverkade i en webbfilm. Som jag tyckte blev ganska bra, men kanske inte från mig.. haha, man fick typ 5 minuter på att öva och två tagningar *greeat*.. Hoppas bara människor glömmer att det var jag i filmen. Haha, menmen, efter det så stannade jag och amanda kvar och hjälpte till med att skriva på plakat osv, vilket var roligt. Ser så fram emot 1a maj! (och middagen såklart). Efter det åkte jag och amanda till solna, åt på mcdonalds, gick till solna ungdomscafé och satt där ett tag och roade oss, haha. Sen så fick jag skjuts hem, vilket var galet najs. Och nu måste jag städa mitt rum och sen sova. Baibai

Här är en film från kvällen på Leo när han gör en flip, gaalet


Bilder kommer sen!

USA 08 - vill tillbaka ♥



In school

Nu sitter jag i skolan och försöker bli klart med teknik uppdraget, riktigt jobbigt faktiskt. Men det ska bli skönt när vi har slutat, då kommer vi vara lediga hela veckan frammåt! Skönt,
Ikväll ska jag på fika med en kille från muf, André. Ska också bli kul och sen så ska jag kanske ut i Solna som vanligt men vi får se hur det blir. Desperate Housewifés ikväll people!

Men nu ska jag plugga, see ya

Förresten så har Ralf och Joy skaffat blogg, haha! här är den; http://joyochralf.blogg.se/

27 april 09

Hejhej! Idag har jag gjort ganska mycket, först så hade vi teknikuppstart, och uppdraget var att göra en stol åt en viss person osv, så vi målade och grejade i skolan idag. Vilket var väldigt soft. Sen så gick jag hem, fixade mig lite, åkte till amanda och så åkte vi in till stan och lämnade in ett par skor och bytte en kjol, såg Paow och Dessie och sen åkte vi till Solna, där vi mötte Ralf, Joy, Sebbe och några andra killar. Tog det lugnt och fick skjuts av Sebbe och Ralf till ungdomscafét och tog det lugnt där. Sen så skulle jag hem, och då såg jag en viss person ganska långt ifrån mig och fyfan vad kul jag hade då. Man såg på långt håll hur nervös han blev när man såg mig så det gjorde min dag, hahaha.
Sen kom jag hem och stressade lite framför datorn med planeringar osv. Och nu ska jag snart göra mig iordning!
Bilder från dagen;

Vårat "fina" hjärta idag på tekniken. haha!

Yes! Min nästfavoritdricka från usa har kommit till VI! Yay

haha, diggar fakta texterna dom har i locket...

En ganska suddig dagens outfit, menmen!

Hårmask

Recept för en vårdande hårmask du kan mixa ihop hemma.


Du behöver:
1 mosad banan
1 ägg
3 teskedar honung
3 teskedar mjölk
5 teskedar olivolja.


Blanda ordentligt och applicera sedan i håret. Tvätta bort med schampoo efter 15-30 minuter.






Det är vad jag ska göra nu! idag så ska jag bara vara hemma och fixa & trixa lite. Ska bli riktigt skönt!

26 april 09

Hellu, nu kommer ett efterlängtat (?) inlägg om dagen. Ganska tråkigt bloggande de senaste dagarna men det kommer bättra sig snart. Imorse så vaknade jag upp hos amanda, duschade och åt frukost och sen så mötte vi Ralf och Joy. Sen så köpte jag nya skor, åt glass & tog det allmänt lugnt. På kvällen så satte vi oss på Max och mötte en massa folk och åt tjockismat. Fick skjuts med moppen till amanda, hämtade kläderna jag hade kvar hos henne och åkte sedan tillbaka. Sen kom mamma och hämtade mig, en riktig skön dag! Här är lite bilder;

Kaos i amandas rum

Och så fick vi tråkigt så vi trashade Joys armar, mohaha

Bilderna är lånade från amanda!

Puss

24 april 09

Hejhej! Nu är jag hemma hos amanda efter en dag på stan och hemma hos mig. I stan så köpte jag en kjol till middagen nästa lördag, better early than later. Och så åt vi på burger king.. Alltså usch dom har världens geggigaste chicken nuggets, blääh.. Kändes som om man åt len fiskhud eller någonting. Ajuste, amanda köpte sin skolavslutningsklänning från SALT. Den var blå och jättesöt. Vi tänkte även slinga hennes hår ikväll men vi får se om det blir av, vi kommer troligen kommer vara ute med vårat lilla hemliga umgänge... Haha... Men ha en trevlig fredag! cause i will höhö.


Våra outfits igår, haha.. och company (;


lips like sugar

Sometimes you have to run away, just to see who'll run after you.
Sometimes you have to talk quieter, just to see who is listening
Sometimes you have to step up in a fight, just to see who's standing behind you
Sometimes you have to make a wrong decision, just to see who's there to fix it
Sometimes you have to let go of the one you love, just to see if they love you enough to let you come back.

dagens fråga


23 april 09

Gud dagen har varit mycket bättre än förväntat. Hade svenska och engelska redovisning vilket jag var väldigt nervös över eftersom det var så mycket som skulle vara klart. Men jag grejade det och gjorde även lite extra uppgifter. Efter det så gick jag hem, chillade, åt pepparkakor & nyss kollat på sex and the city. Om ca en halvtimma ska jag nog rulla ut och möta upp lite folk. Tjenare

22 april 09

Älskar denna outfit!

Tycker den var grymt söt på henne. Den kanske inte skulle funka just nu i Sverige, men när sommaren kommer då fan!



Dagens höjdpunkt;

Jordgubbar!  gottgottgott!

21 april 09

Tjo, denna dag har varit ganska händelserik. På förmiddagen hade jag musik och ea, fick tråkigt och gick hem och pluggade lite, så kom amanda. Sen mötte jag och amanda upp två personer (som ej vill bli nämnda i bloggen) i solna centrum. Det var skoj! Fick även reda på att mitt ex (?) varit otrogen, vilket gav mig blandade känslor, det enda positiva var att nu vet jag varför han blev cepe.. Menmen, vad ska man göra? som tur är så vet jag att jag & hans framtida tjej/er troligen inte förtjänar en kille som han..

Whatever, sen så åkte jag till CK och hade första-maj-möte. Riktigt trevligt! Jag är nu med i mat gruppen och kommer fixa mat till middagen den andra maj med manou och edvin. Det kommer bli kul. Sen åkte jag hem och åt mat och nu sitter jag och kollar på desperatehousewifes!

Puss


You're anything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
So tell me how is that

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And thought you break my heart
I still love the old you.

Hello mr.Sunshine

hejhej, idag har jag varit i skolan och haft ea och musikprov, vilket gick helt okej. Efter skolan så drog jag och amanda till solna centrum och shoppade lite saker åt mig, saker jag behöver. Så det fick mig på ett as bra humör. Sedan gjorde vi en videohälsning till Aleks och Paul som jag hade lovat dom. Dom sjöng ju i deras videoklipp vilket var väldigt gulligt. Och vi hade ingen aning om vad vi skulle göra till dom så det blev en liten random video. Efter dit gick jag, amanda, mamma och pappa och kollade på en visning på lägenhet i solna, den var grymt söt och ligger typ två meter ifrån amandas lägenhet (haha?) men vi får se om pappa väljer den. Jag och mamma har ju redan köpt en lägenhet på sjövägen så det är där jag kommer vara mest. Guuud vad jag vill flytta nu! Även fast mamma blir ensamstående så kommer det inte betyda att vi måste leva på socialbidrag resten av livet, thankgod. Känner mig lyckligt lottad.
Fick nyss mail från pappa angående USA resan, vi har ännu inte fått reda på om amanda får följa med, eftersom min styvmamma har fått någon sorts hudcancer så vi vet inte om hon kommer orka eller vilja att en kompis ska följa med mig. Hoppas, hoppas, hoppas.
Aja, här är sakerna jag shoppade idag!

1&2: Underkläder från H&M.
3&4: Jeanslegging från Gina Tricot.
5: Vanilla parfym (luktar som godis!)
6. Vitt nagellack.
7. Rosa skärp från Gina T.

Hurtful


"You don't know what you got
untill you miss it a lot!"

As fin låt!

19 april 09

Förlåt för dålig uppdatering i helgen men humöret har verkligen inte varit på topp... Kommer nog tillbaka någon gång i veckan.

en skön låt;


Godnatt

hmm, dissad av pojkvännen ikväll - skitkul. Det här fick mig på ett as dåligt humör.. Menmen, vad ska man göra?
Så nu ska jag sova hos amanda iaf (min räddare) och imorgon ska vi upp väldigt tidigt och träna! Ska bli jätteskönt

Sov gott!

Gammal bild på mig utanför amanda



Hur kan man älska & hata någon så mycket på en och samma gång?


17 april 09

Hejhej, jätte dålig uppdatering idag. Menmen!
Den här dagen har varit den bästa dagen på länge, har inte hänt så mycket men jag har bara varit så glad hela dagen & det känns som om jag inte har några bekymmer alls längre. Jätteskönt! Men dagen började iallafall att jag fick ont i magen så jag stannade hemma, sen blev det bättre och då kom amanda hem till mig, vi chillade och kollade på tv, sen mötte vi mamma vid Vasalund för att kolla på en lägenhet. Så kommer vi till lägenheten och den ligger på perfekta stället. Bland gulliga lägenheter, bredvid en thai restaurang, bredvid Råstasjön och jättenära till en simhall med solarium. Kan det bli bättre? sen så var det nyrenoverat i köket & badrummet. Superfint & vi kommer troligen skriva på ett avtal imorgon.
Efter att vi kollat in den så åt vi på thai restaurangen & det var supergott och söt mamma bjöd på maten såklart. Efter det fick vi skjuts till amanda och sen har vi bara chillat, skulle igentligen på fika på Café 60 men det gick inte pågrund av en grej, menmen! Nu så kanske vi ska träffa david eller så gör vi en annan (hemlig) grej.
Men inatt så ska jag iallafall sova hos Max.
En annan grej jag varit glad över är att Amanda kanske ska följa med till USA!
Shit vad kul vi skulle ha på flygplanet osv..

Men nu orkar jag inte skriva något mer, hörs imorrn folket!


Här är dagens låt som jag och amanda hörde idag, de flesta har nog hört den & tycker den är skön att lyssna på:

STEFFI ♥ PINK


Fick hem den här av mamma, riktigt söt enligt mig!
Från H&M

Videoinlägg


MOV05968
by stephanieharv

Yakiniku..

.. Älskar jag! Jag och a åt det till lunch idag. (är godare än vad det ser ut)

150309

Yes box im home, hemma från onsdagsfikan & innan det så var jag och A å sola. Köpte även nytt puder från solna c som var väldigt välbehövt. Hihi, idag i skolan så har jag jobbat väldigt bra tycker jag, matteprovet var nästa vecka istället, vilket betyder att jag har prov i nästan alla ämnen nästa vecka,  stressigt men tror att det kommer gå bra ändå.

bjuder på dagens outfit

Videoinlägg

Dagens videoinlägg som blev lite konstigt, menmen!




Nu är det DH som gäller! (dubbelavsnitt)

Steffi needs.. black!


(allt från H&M)



Förresten så är jag riktigt trött på att dom flesta bloggare anklagar en hel grupp dvs; blattar/svennar.
Det har alltid varit så att det finns svennar som är taskiga mot blattar & blattar som är taskiga mot svennar. Och ja - såklart dom som är vanliga och varit uppfostrad till att bli en respektfull människa och inte gör onödiga taskiga saker till oskyldiga människor.

Sluta anklaga varandra! Båda grupperna gör ändå lika mycket till varandra.

Det beror nog mest på vad man upplevt själv, te x Dessie skrev nog så för att hon har haft såna efter sig. Men jag vet "blattar" som också kännt sig kränkta pågrund av vart dom kommer ifrån osv.

Det var bara det jag ville säga!

My baby's home

Tja, Här kommer lite bilder ifrån igår kväll.. Det var en as skön kväll igår, jag, amanda och max satt på nakenberget och grillade & hade det trevligt, sen gick vi hem till Max där vi skypade med Ralf och satt i bastun och snackade om lite allting, jätteskön kväll!

De bästa!
 Jag och amanda

Mina lockar



12 april 09

Hemma hos M nu och myser, ska sen träffa david och amanda. Ska bli najs ikväll! Men kommer nog inte bli så många bilder, puss!

11 april 09

Idag har jag och amanda varit ute och grillat! Det var riktigt mysigt och gissa vad vi såg vid bryggan? en iller! visste inte att dom fanns här, haha. Nu är jag lite tom på ord så jag bjuder på lite bilder istället.

 Idag fyller min mamma år så vi har nyss firat henne, sen ska jag locka håret och måla naglarna, chiao!


Look for today


Tröja - H&M Denim
Byxor - Gina Tricot

quick update

Hemma igen från mormor och morfar! Kom hem runt sju och då hämtade jag och mamma upp amanda. Sen gick vi ut och träffade Simon, Ville, Natta och Tim. Vi hade lite kul utanför våran skolgård, haha.
Och nu ska amanda och simon sova hos mig, puss!





Såhär fint är mitt rum efter en sleep over.. haha

I ♥ YOU

No matter what I look like,
Whether pretty or plain you see,
When I'm all dressed up or in PJs,
You just keep on loving me.

And that is why, my darling,
Whatever else I do,
One thing is sure; no matter what,
I'll just keep on loving you.


8 april 09

Tjo, idag har jag inte gjort så mycket, efter att jag duschade och så, så åkte jag till solna centrum och  köpte födelsedagspresent till mami, efter det så åkte jag hem igen och nu har jag chillat vid datorn!

Förresten så hittade jag den här killen på youtube! Så jävla skön.. beskriver min cepe humor till hundra procent
 
Så jävla onödig & random - i like

haha

Godmorning sunshine

Godmorgon! har nyss ätit frukost och ska snart duscha och ta på ansiktsmaskar.
Har ingen aning om vad jag ska göra idag men vi får väll se vad som händer.
Imorgon ska jag och mami åka till mormor och morfar och lämna katten, ska även fira mig, mammas, och mormors födelsedag. Ska bli mysigt eftersom jag inte varit där på ett tag nu.
Men nu ska jag duscha, chiao!

(ska använda mig av den här bra hårkrämen som jag fick av mamma, den är bra åt slitet hår och gör så att det blir glansigt och fint! höhö)


Raderade nyss ett ganska sorgligt inlägg.. Ffter att jag sett vad videon innehöll så ville jag inte ha det på min blogg. Men om ni vill se på vad jag har eländat mig med hela morgonen så kan ni trycka här.

Följ min blogg med bloglovin

sleepy sleepy

Slänger in ett litet nattinlägg här, har stannat uppe och fixat med bloggen osv och allt går som smort nu! Innan så råkade jag göra så att den här bloggen bestod av en bakgrundsbild och en text, ingen meny eller någonting. Så jag fick panik och fick göra om hela bloggen igen. Men som tur var så löstes det ganska snabbt. Nej, nu måste jag nog sova.

Godnatt!

Hemkunskapsuppgiften

Förlåt för att jag inte skrivit något idag men det beror mest på att jag sovit & att jag lagat mat åt mina föräldrar! (hemkunskapsuppgift) Så jag hade planerat att göra värsta mat - inlägget men jag tror att jag visar resultatet istället.

Det blev ute servering på balkongen

And i loved it, är fortfarande mätt

(Förrätt: Räkmackor med majonnäs)
(Varmrätt: Hemmagjord Lasagne)
(Efterrätt: Chokladmouss)
(Dricka: jordgubbs milkshake)

6 april 09

Dagen blev inte så dålig iallafall, bestämde mig bara för att vara glad & positiv och sen så flöt det vidare.
Har nyss varit och kollat på en lägenhet (mami & i are moving). Och den var as söt! Kanske inte så bra läge precis men den var as söt inuti iallafall. Få se om vi hinner buda på den bara..
Men nu ska jag hem till amanda och sen ska vi nog hem till simon & ville.


Puss puss



Otursdag?

Usch kommer nog inte blogga så mycket idag.. på asdåligt humör pågrund av att:
1. Så klippte jag lugg imorse och den blev cepe.
2. Så tappade jag min mobil i marken och skärmen gick sönder (TOUCHSCREEN!)
3. Så går Simon runt i mitt rum och tar på allting, tar på sig mina kläder osv.
4. Har ett jättestökigt rum & har inte pluggat ett piss på lovet.
5. Amanda slickar på min dator just nu..

Osv. Hoppas det kommer ut något bra från den här dagen.. chiao!


Yes it's time for lugg

YES, imorgon gör jag det.
Ska klippa lugg, är så jävla nervös. Har gått runt i snart två månader och funderat på om jag ska göra det eller inte, men nu orkar jag inte tänka mer - ska bara göra det. Kanske ångrar mig efter men då får jag leva med det. Så hemskt kan det ju inte vara? och dom flesta säger att jag skulle passa i det.

Jag i mina falskluggar


6 april 09

Hello, idag har jag & amanda sovit bort halva dagen, as usual. Men galet skönt & hade ingen ångest denna gång eftersom det var molnigt ute.
Sen har vi bara legat hemma och degat (gjorde även min bananmilkshake!) och sen så träffade vi simon, simon, chrille, tim & ville. Tog en långpromme och nu är vi hemma igen! Kommer nog bara vara tråkiga inlägg nu på lovet men ni få läsare jag har får bara ta och leva med det! :)

Vill klippa lugg men vet inte om jag vågar?!..... GAH


Bilder från rasten


Nytt inköp!

Igår (torsdags) gick jag och solade & småshoppade med amanda, köpte de här sakerna:

Skor - H&M
Badhanddukstunika - Åhlens
Solglasögon - Åhlens
Nagellack - Åhlens!


toppen kväll :)

hej stephanies blogg :)

Steffi sitter och rensar i sin garderob :) Medans jag kom in på hennes blogg, (hon hade sparat sitt lösen, eller vad man säger). Idag så har vi haft roligt, vi har myst runt i stan, träffat Ville och Simon samt att vi har gjort massor av annat, vi har ätit mcdonalds och då kom anthony in (kenzas ex), humorhumor. Steffi vill säkert berätta allt en dag då hon har brist på ord! Men nu ska vi kolla på film typ :)

Steffi har köpt sjukt snygg klänning till skolavslutningen :) I LIKE!
Här är den;


Kram Kungen Amanda!

Våran lägenhet till salu

Om ni trycker här så kan ni se våran lägenhet, köpköpköp!

Pizzatajm

Äntligen hemma, har nyss varit ute och ätit pizza med älsklingen & päronen. Mys! Och hela dagen har jag för det mesta varit ute och njutit av den härliga solen. Så skönt! Dock så är det ju första april och har ännu inte dragit ett 1april-skämt än. Och ingen har gjort det mot mig heller *thankgod*.

Snart ska min älskling till utlandet och bli brun! Vill också.. snyft.. men ska ändå sola med amanda imorgon så jag hoppas att det blir någon slags förbättring iallafall. Nu ska jag gå och duscha och sedan måla naglarna, see ya

Bra låt att mysa till i solen..

1 april 09

Hello! Nu sitter jag i skolan och sitter med Linda & Company. Har pluggat ganska bra idag och har ea resten av dagen, skönt! Efter skolan ska jag och Linda in till stan & sedan är det onsdagsfika! Skriver mer sen, bye