sandaler

Idag satte jag upp min bloppis och det går hyfsat bra och har redan fått två/fyra köpare. Så ska definitivt fortsätta med den om det fortsätter att gå såhär bra. Ska även söka sommarjobb och extra jobb över helgen så vi får se hur det går. Ska verkligen försöka få ihop massa pengar så att jag kan shoppa mycket sommarkläder. Appropå det så har jag idag kollat in olika sandaler från ellos, vilket par tycker ni var snyggast?


270209

Hello,
Idag har jag bara legat hemma och tagit det lugnt, kollade nyss på yesman och den var helt okej, inte så bra som jag trodde dock.
Menmen, idag har jag även gjort en bloppis! (I hopp om att tjäna lite pengar och bli av med gamla/nya kläder osv).
Så den kan ni kolla in här; www.stephanieharvey.blogg.se/bloppis

Just nu säljer jag bland annat min burberry bikini!

- - - - - - - - - - -

There comes a time in life when you have to let go of all the pointless drama & the people who create it & surround yourself with people who make you laugh so hard that you forget the bad and focus solely on the good. After all, life is too short to be anything but happy.



btw så håller jag på med en ny design (som vanligt?!) men hoppas ni gillar den när den är klar, puss

260209

Hello, förlåt för jävligt dålig uppdatering, men det kommer bli bättre.

Igår hade jag en kul kväll med amanda, linda och julia. Linda fyllde femton så vi firade henne med en middag på T.G.I och sedan kollade vi på prom night och linda grät som fan. Haha, men den filmen rekommenderar jag iallafall.
Idag så har jag typ ingen aning om vad jag ska göra, funderar på att städa mitt rum och bara ta det lugnt, men vi får se vad som händer.
Men nu ska nog dom andra låna datorn, chiao <3

Linda älskar stuwis o pandan

Hallå

Ville bara säga att jag älskar steffi och amanda mest. Det finns seriöst inga bättre personer än dessa två. Så massa kärlek till världens bästa kompisar brääääää /// Linda <33333

GE MIG!


 
Mamma en sån vill jag ha i födelsedagspresent! hihi

Distriktstämman

Godmorgon, har typ nyss vaknat och ser att det snöar som fan ute. Suck, jag vill ha vår!
Menmen, igår hade jag och Linda ganska kul, dagen började med distrikstämman i rådhuset och det var ungefär 850 mufare där. Som en helt stor familj!!  och under distrikstämman så fick en massa människor gå upp till talarstolen och argumentera angående en del motioner, det var intressant att höra vad alla hade att säga och ganska kul att rösta. Sen dök blondinbella och Maria upp. Men dom stannade i typ 10 minuter när jag och Linda (och ungefär resten av alla mufare) stannade där i ca 7 timmar. Sedan blev det distrikstsordförande - val och det stod mellan Tina och Hanif. Så stämningen var nervös under röstningen osv och det slutade med att Tina vann, alla skrek och hoppade av glädje och alla blev på gott humör. Sedan smet jag och Linda hem till henne och bytte om osv. Rullade snabbt vidare till Magasin 15 i bromma där det var middag. Alla var sjukt snyggt klädda och ganska pratglada. Nu kommer lite bilder & videos och sen ska jag äta frukost. Puss

(bild lånad från blondinbella.se) - Såhär ser det ca ut på en distriktstämma.

(bild lånad från blondinbella.se)

Röstlappen

En talare, och fru ordförande osv.



Röstningen.

Och en väldigt trött steffi som ville få med dagens outfit x)


Under middagen så sjöng alla "älska muf och öl" låtar, grymt roligt kväll.

MUF middag
Uploaded by stephanieharv

20 februari

Hello, nyss varit ute med linda och mötte på david min gamla kill-kompis. Det var trevligt och idag så har jag och Linda mest planerat om imorgon - och juste! Jag köpte två skor, ett par stövlar och ett par pumps, riktigt fina. Dom kommer ifrån Belle shoes. Sedan köpte jag lös ögonfransar och glitterspray (roligt att spruta på benen så att dom glänser fint på kvällen) Har även satt på fin B.U.S (brun utan sol) tills imorgon och resten av helgen.

Och jag lovar att bli bättre på att blogga, får fan ångest över att jag varit så dålig. Men imorgon kommer jag säkert ta en massa bilder som jag kommer bjuda på, på söndag!

Puss

Linda is the best <3

HEJ JAG ÄR BÄÄÄÄÄST!!! // Linda Hodin


mysig låt


god please help me, show me guidance.



förlåt för dålig uppdatering, lovar att jag kommer tillbaka inom kort.

- 17 februari

Bakom minnena, mardrömmarna, kyssarna står du
Med dina stora tårfyllda ögon och bara kollar
drar över din blick över mig

Jag står där, lika stum som innan
och håller käften för att du inte ska ha något att säga


Vi står där och inser att vi har nått våran slutpunkt
Vi har inte funnits på länge
Våran existens försvann för länge sen

Men bara för att det alltid varit du och jag
har vi och våran omgivning tagit oss för givet
Du lägger din smutsiga hand om mitt hjärta
och jag kan inte undgå tårarna.
Fast du inte är värd dom, fast än jag aldrig ville..



seven pounds

Åh gud, jag har nyss kollat klart på seven pounds och den är så jävla bra. Jag har nog aldrig gråtit så mycket av en film någonsin, först så fattade jag nästan ingenting och tyckte den var seg men slutet är så jävla bra, så himla värt att kolla på den filmen så hoppas att ni också går och kollar på den.

banana milkshake

Hello, har nyss gjort min efterlängtande banana milkshake. Smakade först den på cofféhouse by george och blev beroende så jag gjorde den för första gången hemma och den blev till och med ännu godare. Så nu tänkte jag visa er hur man gör!

Det här behöver man:
En banan, vaniljglass/chokladglass (om man tar chokladglass så behöver man inte oboyen) och mjölk!

Stoppa i allting i mixern. (För en person så behöver man bara en halvbanan och halva glassen).

Blanda och sen är det klart! Det blir jättegott, jag lovar er - och ja, det är mina riktiga naglar. Man ser inte så bra men målade dit rosa hjärtan i hörnen eftersom det var alla hjärtans dag igår, hihi. Skriver ett inlägg senare om det.
Puss

Glad alla hjärtans dag!!

Idag är det alla hjärtans dag och just nu sitter jag hemma som en ensam räv för att A inte kan ses förrens klockan fem. Igår så köpte jag hem två osis dust it - som verkligen funkar och ger håret en as bra volym och håller i sig länge. Plus att den inte sliter. Den rekommenderar jag verkligen!


(en bild jag tog igår, tryck på bilden så blir den större)


AND REMEMBER: DON'T SLEEP AND DRIVE


I ♥ MY NEW HAIR

Efter tre & en halvt timmar sittande i frisörsallongen så blev det äntligen klart! Här är en före och efter bild:

FÖRE                                                                                                    EFTER

13 februari

Hello, idag är det 13 februari och idag ska jag hämta ut min mobil och färga håret! Såklart så är jag as glad men är lite rädd över att något dåligt kanske kommer hända mig, haha. Liksom tänk om min mobil inte kommer funka och mitt hår blir lila eller något? Man får bara ta och hoppas att turen är på min sida idag.

Hittils har jag kommit jättelång med pluggandet, har bara läsningen och renskrivningen av engelskan klar. Älskar att bli klar med saker för då känns det som om jag uppnått något bra, hihi.

Iup-samtalet gick jättebra igår och fick även träffa min nya lärare (som också heter Karin) hon verkade snäll och det verkade även som om jag gjorde ett bra första intryck på henne, så vi får väll hoppas på det bästa när jag kommer tillbaka på måndag.

Och jag vet att jag har blivit sämst på att lägga upp bilder från min vardag men ska försöka bli bättre och bilderna kommer troligen upp på bloggen ikväll när jag kommit hem, då får ni även se hur mitt hår blev, hihi spännande.
(kommer även upp bilder från min prao vecka och endel dagens outfit)

Men ni får ha det så bra, puss!


12 februari

Hello, åt thai mat till lunch idag, det var asgott som vanligt.Jag älskar utländsk mat!

Imorgon kommer jag  som sagt få min nya mobil. Ska bli skönt med en mobil som är lite mer high-tech än den trasiga som jag har nu, hehe.
Idag slutar jag halv fyra och efter jobbet ska jag till skolan för ett IUP-samtal. Hoppas det går bra, brukar alltid vara ganska orolig för iup-samtalen fast det igentligen inte finns så mycket att oroa sig för. Brukar ändå mest få beröm, hihi.
Efter det kommer A över och vi får se vad vi hittar på, men nu ska jag plugga! chiao



Go and get it sunshine

Hello, nu sitter jag på jobbet och tänkte skriva om min galna kväll i solna centrum, haha!
Jag och mamma satt på bussen påväg hem från jobbet och eftersom jag tjatat om att färga håret så ville mamma gå in och kolla hur mycket det kostade osv. Så vi gick av vid solna centrum och gick in till frisörsalongen, där sa dom att det skulle vara betydligt mycket bättre för håret om man slingade till sin blonda färg som man ville ha (eftersom annars skulle jag behövt avfärga och det sliter så mycket mer). Sen sa mamma att vi kunde färga på fredag så då bokade vi en tid (blev jätteglad eftersom det var planerat att jag skulle färga i juni).
Efter det så skulle vi gå tillbaka till bussen men vi blev stoppade av en "Comviq Snackis" kille. Han började snacka om deras jätte bra erbjudande osv. Vi stog där ganska länge och bestämde oss för att vi skulle köpa en blå mobil med snackis. Så efter att vi skrivit på en massa papper så gick vi till the phone house för att kolla hur den såg ut i verkligheten och ja, den såg väll okej ut. (Mycket bättre än den jag har nu). Så började vi ställa en massa frågor om Touchwiz'en eftersom jag ville ha den från början. Sen mitt i allting kommer en gubbe in i butiken. Jag la märke till han eftersom han såg ganska äcklig ut. Helt plötsligt börjar han skrika och kastar sin nya mobil i väggen! som då går i tusen bitar. Han stampar tjejen som jobabde där på foten och fortsätter skrika, sedan går han ut. Mamma frågar då; vad var det där? Då sa killen som vi snackade med att han tidigare köpt en mobil för 7000 kronor (utan försäkring) så hade han fått ett nytt kort som aktiverades efter två dagar, så hade han trott att det var något fel med mobilen - och det var därför han kastade den i väggen. Jag blev ganska skakig och chockad över att han blev så aggressiv. När vi då trodde att "faran" var över så kommer han in igen. Jag kollar bak och ser att han går hastigt fram mot kassan (då tror jag att han kommer dra fram en pistol och blir AS rädd) Fast istället kastar han mössen så hårt han kan och skriker ännu högre. Då gick en annan kille som stog i kassan fram mot honom och försökte få ut han men det gick inte så bra för han var skit sur. Medans tjejen i kassan ringer vakten. Sedan går han och vakterna kommer och frågar hur han ser ut osv. Medans mamma skrämmer upp mig och ba; Jag känner igen han, han kanske bor i frösunda. Liksom tack? haha.

Men dagen blev lyckad iallafall och jag vill att det ska vara fredag! Så att jag kan få min nya mobil och färga håret. Hihi, men som sagt, jag har prao nu så nu måste jag rulla!


I adore lily cole






11 februari

Dagens outfit:

Det är onsdagsmorgon och mitt humör är på topp! Sitter nu på mammas jobb (prao) med en varm choklad bredvid mig. Det är nog det jag gillar mest med det här stället, god mat och sköna människor.
Har även fått träningsverk i benen och magen från gårdagens aerobics pass. Men det var skönt att träna, man blir så stolt över sig själv, och att man orkade så mycket, haha.
Ajuste, igår så fick jag en tidig alla-hjärtans-dag present av mamma. Det var rosa kudd/täck-överkast! Det blev så fint och flickigt i rummet. Menmen, nu ska jag återgå till jobbet :)

chiao

STEFFI ♥ MONKI

(tryck på bilderna så blir dom större)

MONKI

saknar mitt gamla hår.



Den första är typ från 2006 och dom två andra från 2008.
Vill bli blond igen, kanske inte liika blond som jag var då men orkar inte vara brunett längre.


HON ÄR FÖR VÅLDTÄKSMÄN

Fyfan vad äcklad jag blir av att läsa det här, förstår verkligen inte hur hon tänker. Här är hennes blogg

Detta säger hon:

" Hallå? Året är 2009 och vi har fortfarande inte kommit över våldtäkter? Vi ser fortfarande på sex som någonting jobbigt. Jag tar för mig och det gör jag inte i små mängder kan jag säga. Fattar ni inte att det är därför det skapas pedofiler och våldtäktsmän? För att sex är så förbjudet! Vi måste lära våra dyrbara döttrar, systrar eller kusiner att var förberedd på sex! Och säg då inte nej, mätta mannens behov! Anpassa er! Är det sex han vill ha så är det sex han ska få, så länge ni ställer upp så blir det inget våld och inget tvång. Kollar någon pedofil på dig, ja visa brösten då! Säg ; här har du mig!! Ta mig om du vill jag är villig! För det är det samhället behöver viljan till sex! "

Vad tycker ni om detta?

10 februari

Godmorgon, hann inte skriva när jag var hemma så skriver på kontoret istället.
Om några minuter ska jag köra aerobox, ska bli roligt att få träna på jobbet, haha.
Berättar mer senare för nu måste jag kila, bai


kvälls-inlägg

Hello, idag så gick praoen ganska bra. Var väldigt sysselsatt på förmiddagen och på eftermiddagen satt jag bara vid datorn. Efter praoen så åkte jag hem lite snabbt, pluggade i ungefär tio minuter och sedan var jag påväg mot mr.A, vi satt mest och lyssnade på musik, osv.
Sen kom jag hem och åt middag, mumsmums.
Men snart är det alla hjärtans dag, hur ska ni spendera den?
Det här är första året som jag inte kommer sitta hemma på den dagen, *yay*.
Utan jag ska vara hos "mr.A" (= hans nya smeknamn, haha) så det ser jag fram emot.

Men nu ska jag duscha, avslutar kvällens inlägg med ett sorgligt klipp som ni måste se.

vill ha

Idag är det "bara" 45 dagar kvar tills min födelsedag och jag håller på att kolla efter saker till min önskelista, så jag satte ihop lite snygga grejer jag gärna vill ha till sommaren!

Vet att det inte är snyggaste collaget men gjorde den på fem minuter,
Köp tröjan HÄR.
Köp armbandet HÄR
Köp halsbandet HÄR
Köp shortsen HÄR
Köp skorna HÄR

7 tips för att må bra

1. Älska dig själv.
Älska alla sidor av dig själv och varje del. Acceptera alla känslor och se alla sidor av dig som lika värdefulla. Gör det till din högsta prioritet. Inse att man inte har någon annan skylldighet i livet än att verkligen skaffa sig självkänsla, acceptans, tolerans och äkta kärlek mot sig själv. Förlåt dig själv på riktigt.

2. Gör dig fri från andras åsikter och krav.
Bestäm dig för att alltid lyssna på dina egna känslor när det kommer till att fatta beslut som hör med ditt liv att göra. Betrakta andras åsikter som förslag och förstå att det enda man har att komma med är sitt eget välfungerande liv. Förstå på riktigt att du aldrig behöver visa upp någonting för någon annan. Du behöver inte någon annans godkännande eller någon annans bekräftelse.
Lyssna BARA på dina egna känslor och ge dig själv beröm för att du är en helt självständig person.
Känn aldrig att du behöver visa upp något av dig själv bara för att någon ska få en speciell bild eller åsikt om dig. Inse att vad andra säger, gör, tänker eller tycker är deras ensak.
 Du är fri, på riktigt.

3. Förstå att alla dina drömmar går i uppfyllelelse, bara du inte ändrar dig längst vägen.
Allt du vill ha som är för ditt högsta bästa kommer till dig så fort du är redo att ta emot det och det kommer när tiden är exakt rätt för dig.

4. Det du ger kommer tillbaka till dig tusenfaldigt.
Var inte snål. Den som är snål får bara mindre och mindre.

5. Glädje drar till sig mer glädje.
Börja med att välja ut något litet och enkelt som du älskar att göra, som att baka kakor, och gör det ofta. Följ din glädje och låt den leda dig. När du står inför ett val, välj den väg som känns spontant roligast och enklast. När du gör det du gillar blir du gladare och drar därför till dig ännu mer glädje i ditt liv. Man måste inte kämpa för att må bra, om man inte nödvändigtvis vill kämpa. Man kan enkelt,  lätt och roligt må bra. Gör ett åtagande mot dig själv där du bestämmer dig för att ägna tid och energi till att göra saker som får dig att må bra varje dag. Tag reda på vad som får dig att njuta och känna glädje gör det.
Det du älskar att göra är värt att lägga tid och energi på.

6. Bestäm dig för att du är den viktigaste i ditt liv.
När du gör ett sant åtagande mot dig själv och bestämmer dig för att älska även de sidor av dig som du ser som misslyckade, och ser dessa sidor som små rädda barn som behöver din kärlek mest, kommer du också att kunna sprida din kärlek vidare i världen.
Du är viktig som du är.
Du fyller en väldigt viktig funktion just nu, precis som du är.
Din plats på jorden kan ingen annan än du inneha.

7. Människor omkring dig avspeglar din syn på dig själv.
Nästa gång du upplever din omgivning som oförstående, tacka de personerna mentalt för att de öppnar dina ögon för dina egna tvivel på dig själv. Din omgivningens reaktioner på dig speglar dina egna tankar om dig.

När du mår bra och är lycklig blir du magnetisk för ännu mer lycka och välmående! När du mår bra gör du inget som är negativt för dig själv eller din kropp. Se dina känslor som din vägvisare; mår du bra och något känns enkelt och inspirerande är du på rätt plats vid rätt tidpunkt och gör rätt.


9 februari

Hello, nu är jag på kontoret, Imorrse så har jag lagt in en massa noter i brev som jag nu skickade iväg till olika adresser. Det tog runt två timmar för mig att fixa! Så sjukt jobbigt att praoa och vill tillbaka till skolan! Vill ha mina gamla rutiner, eftersom nu har jag börjat äta runt klockan ett, gissa om jag blir hungrig?! men det var mums att äntligen få äta kina mat med papi.
Skriver ett inlägg när jag kommer hem, puss

8 SMÅ TIPS


8 februari

Igår kväll så orkade jag inte åka in till dennis, så istället var jag och amanda hos Jocke, där var även allan, adam, sebbe, andie, adam och mikaela. Ska inte nämna så mycket här i bloggen men det var en lyckad lördagskväll.

Idag så behöver jag verkligen plugga, har jag endel kvar om man säger så. Amanda och jag vaknade runt tolv idag, började med att äta mina "special" mackor som vanligt *mums*.
Amanda fick även reda på att hennes favvo-skor finns i en H&M i stan så hon ska in och köpa dom snart, hon försöker få med mig också. Men tror inte att jag ska henka eftersom jag fortfarande sitter i pyjamas, haha.
Men nu ska jag fortsätta med att kolla på "I Survived A Japanese Game Show"


Don't take what you don't need from me


Idag är det muffest hos Dennis på Södermalm. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig men vi får se vad det blir. Är fortfarande hos Amanda, orkar inte åka hem än, för trött.
Det blev såklart Ben&Jerrys till frukost, mums!

Let the rain fall down and wake my dreams


kort inlägg

Hello, nu sitter jag hos amanda och käkar riesens. Filmen var helt okej, toppade inte precis mina höga förväntningar. Menmen, endel grejer var as roliga.
Snart ska vi möta allan och hans polare, har ingen aning om vad vi ska göra, men vi får se vad som händer.  Chiao

believe in yourself and you'll fly, high

Hello, idag är jag ledig så hela förmiddan har jag sovit. Skönt! Idag ska jag och Amanda på bio, vi ska se "i taket lyser stjärnorna" har hört att den ska vara as bra så det ska bli roligt att se den (+ att jag sökte till rollen som ullisknullis förrut så då blir det roligare för mig att se den, haha)


dagens låt


Hilary Duff - With Love

Today, im wearing this


4 februari

Tjena,
Jag vet att jag inte skrivit idag men har varit ganska upptagen. Så ska passa på att skriva om vad jag har gjort. Imorse så kollade jag och några andra på en dansföreställning, den var ganska bra men dock inte så mycket dans (?) Efter det så fikade jag och pappas jobbkompisar på götgatan stories i skrapan. Efter det så åkte vi till jobbet igen där jag redigerade eb massa bilder, sen gick jag och pappa ned till nacka centrum och köpte ett par leggings till mig *yay* och sedan åt vi lunch på texas bruger company, jag blev jättemätt! och nu är jag här igen - och redigerar bilder. Ska snart rulla vidare till Gamla stan och möta upp Magda, då blir det onsdagsfika med muf!

Men ni får ha en bra dag, lägger in bilder när jag kommer hem sen.
chiao

Stockholm i mitt hjärta

Tjäna, kom nyss hem från shoppingen med amanda, jag köpte en kjol, halsband och en tröja och alla kom från H&M.
Tyckte kjolen var grymt snygg - även fast jag tvekade lite i affären.



baibai

Dagens outfit

Idag hade jag på mig en blå tunika (från GinaTricot) med svarta leggings. Jag orkade inte göra mig så fin idag men la sedan till armband, lång halsduk och just nu går jag runt med svarta uggs också (på jobbet)

Chiao<3

















3 februari

Igår kväll så joggade jag och pappa, dock inte så långt som jag kunnat men det var så kallt ute så vi orkade inte. Alltid lika skönt att springa.
Idag så vaknade jag tidigt, gjorde iordning mig. Hämtade Nicklas och åkte till jobbet. Sen så hade vi möte (höll nästan på att sova, hehe)
Idag så har jag inte några speciella planer, kanske ska till stan för att göra lite ärenden men vi får se hur det blir. Ska nog pluggan när jag kommer hem också.
Igår så fick jag reda på att jag kanske ska åka till Hawaii! Kommer bli sjukt kul att åka dit (om vi nu ska det)

Det får mig att längta ännu mer till sommaren!

Min första "idolbild"

Hello, endel av er läsare kanske kom hit eftersom tyra.se länkade till mig! Hoppas ni stannar :)
Som ni säkert såg så gjorde jag den här bilden hemma igår kväll. Kul att hon gillade den så mycket!


"Och jag bli lika chockad varje gång det dyker upp ett sånt mail- men jag blir så himla glad:D Den här söta bilden har en gullig läsare som heter Stephanie gjort. Tycker hon gjort den jättefin med svartvit bakgrund och så :) Om ni gör nån bild så får ni gärna maila mig så att jag kan visa hela världen hur söta läsare jag har, haha. [email protected] är min mail, men det kan ju ingen ha missat ;)"
citat från tyras.se

Och här är före och efter bilden:

(tryck på bilden för att göra den större)

Tack för söta kommentarer (i hennes blogg) Ska jag fortsätta fixa bilder?

dagens lista


... Nicole Richie's hårfärg till sommaren! Grymt snyggt!













Det är fett kul att garva åt gamla fjortis bilder, te x den här.




.. tills jag får komma hem til bear valley igen! och min födelsedag som är den 25 mars.

I ♥ SOMMAR

Det här ska jag ha på mig i sommar!


Tröjorna - Ellos
Klockan - http://www.cocoo.se/
Skorna - http://www.chicy.se/shop/
Väskan - http://www.chicy.se/shop/
Jeansleggingsen - http://www.chicy.se/shop/

2 februari

Hello, nu sitter jag på kontoret och fick lite tid på mig att plugga så jag passar på att slänga in ett inlägg.
Idag har jag ingen hårförlägning på mig, ska försöka att inte ha det på hela veckan så att mitt hår inte slits så mycket. Har inte ens plattat det idag, känns riktigt skumt att inte ha den.

Btw så har min styvmamma just köpt en till häst, här är hon;

dom vet fortfarande inte vad den ska heta men vi får se vad det blir.

Men nu ska jag rulla, här är dagens outfit & frukost:

1 februari

Hello,
mamma kollade nyss igenom gamla teckningar jag hade ritat när jag var liten. Och hittade den här,

Haha, tyckte den var lite rolig
Har verkligen inte orkat skriva något i bloggen på helgen. Men den här veckan är det prao så då kommer jag skriva mycket!

Men nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon.
chiao