Sovgott

Hej bloggen! Kom hem för en stund sen från middagen & festen. Det var så kul ikväll! Helt sjukt, det var mycket sång, musik, vi dansade på borden och en massa massa annat. Är grymt trött just nu. Kommer säker en massa bilder från facebook imorgon.

Godnatt!

28 maj 09

Hej, hemma igen! Idag så har jag varit i skolan som vanligt. Haft engelska och svenska som vanligt, efter skolan gick jag hem. Sen ringde tina och frågade om jag ville komma till Kista C och kolla på skor (ofc i wanted too..) Så vi  var där i några timmar, käkade på olearys och hade ett rejält snack om livet, vilket var väldigt nyttigt för båda av oss :)
Senare så åkte vi till sumpan där vi kampanjade med muf. Vilket var väldigt kul men vädret trotsade oss. Alla blev jätteblöta och kalla vilket inte var så kul, haha.
Men imorgon ska jag med skolan till Rindö. Vi ska orientera runt oss på ön.. Hoppas det inte regnar. På kvällen blir det bio med killarna och amanda. Ska bli riktigt kul!
Haha, här är en bild från dagen

Haha, we are so funny..

3 bilder från igår


Yes, skrev ingenting igår så nu kommer lite bilder istället.

Bild 1: Jag och Tina i Frösunda.
Bild 2: En äcklig rump-svett bild från tunnelbanan, amirs?
Bild 3: Amanda och hennes påsar (Kista C)

090527 Dagens outfit


Nu ska jag på körrep! CHIIILINATON

Nya filmteamet i New Moon


Robert Pattinson har nog fått konkurrens (;

Adriana Lima är gravid!


Posh 24 misstänkte hennes graviditet för ca 2 veckor sen och äntligen har hon berättat det för pressen. Undrar bara om hon fortfarande kommer behålla sin fina form. Eller kommer hon att göra en "Eva Longoria"?
Tror nog att det kommer bli en galet söt bebis iallafall.

Frösunda dagen!

yes, idag är det frösunda dagen och kören ska uppträda. Ska bli riktigt kul, gick först med i kören bara för att få bättre betyg men det är faktiskt riktigt kul på våra repetitioner. Vi kommer äga ut alfabarnen ;) mohaha

Kommer säkert komma upp en youtube film sen ;)

Amy Winehouse


Fan vad sorgligt, vad var det som gick så fel?

Amerikanska ambassaden

tja, har nyss kommit till skolan från amerikanska ambassaden, vi förnyade mitt pass. Och hela grejen tog en och en haltimme så det är skönt att det är över. Längtar tills usa! Bara en månad kvar :)

Amerikanska Ambasssaden


25 maj 09

Tja! Nu är jag hemma i stockholm - riktigt skönt.
Fast har blivit lite nuts av att ha umgåts med 80 åringar i ca 2 dagar så för att återställa mig så ska jag nog shoppa lite efter skolan.. och lite imorgon med amanda, hennes mamma och Sofia.
Ska nog bli riktigt kul.
Just nu har jag inte så mycket att skriva om så jag återkommer senare idag!
Puss

PS. Om ni inte vet vilket parti ni ska rösta på i EU-valet så kan ni göra det här testet

Don't have the time

Usch, har inte bloggat på jättelänge.. och önskar att jag kunde säga att det ska bli ändring på det men jag ska åka till farfar imorgon och kommer hem på söndag & han har inte internet.

Men iallafall..
Så hade jag galet kul igår, först så var det onsdagsfika så mötte upp Tina, Helena & Amanda så gick vi in på CK. Onsdagsfikan var jättelärorikt som tur var. Åkte sedan därifrån till solna, så var jag hemma hos amanda en stund. Sen mot kvällen så satt vi som jävla no-lifers utanför cafeét igår och fick massage, flummade och så kom även  en igelkott och hälsade på.
 

Nyheter..

..Som ni kanske redan har hört men tar upp det endå!

Linda Rosing gravid!
Well, vad ska man säga? GRATTIS!

Fergie är bisexuell.
Verkar vara inne att gilla det motsatta könet i Hollywood. Jag ser det som en bra sak, typ som; Obama is president & mer bögar till världen!

Det kommer en fjärde twilight film!
Robert Pattinson kom nyss ut med att han skrivit på kontrakt till den fjärde filmen; Breaking Dawn (den sista boken i serien hittils) Fan vad jag längtar...


Kebabsvenska

Idag i skolan så hittade Oskis ett klipp från 1985 på youtube där dom snackar om "kebabsvenska = Det nya invandrar språket" Tyckte det var as kul att se hur det allt började ;) haha


Mitt första riktiga videoinlägg


Mitt första, riktiga videoinlägg
by stephanieharv
Be nice, det är fan min första gång ;) Kanske ser lite bred ut men det är för att jag ligger ner x)

Kan ni inte se klippet? Prova att klicka här

-



när jag låg i dina armar,

då kände jag mig trygg.
saknaden är större än
den någonsin har varit. 
det är om dig jag drömmer,
det är dig som jag aldrig glömmer..

Moderata ungdomsförbundet

Vilken inspirationskälla!
 
Det här är en av många anledningar till att jag älskar muf!

Har träffat as många som är skeptiska till muf, och jag har träffat på många som hatar muf. Men alla har rätt till sin egen demokratiska åsikt. Och en sak som många tror är att bara för att jag är medlem i muf så "äälskar" jag allting som moderaterna gör. Inte helt rätt.. Muf är ju emot ipred-lagen t.ex

Peace

17 maj 09

Gud, jag har verkligen sugit på att blogga i helgen, suck.. Men nu är jag tillbaka!
Igår så sov jag hos A & vaknade ganska sent idag.. Sen duschade vi och gick ut och mötte en massa folk. Och har bara varit med kompisar hela helgen hittils. Idag så spelade vi även fotboll, vilket var ganska kul.. Det var as nära att jag skulle ha brytit näsan men jag hann ducka i sista sekund. Kanske inte skriver så bra just nu men är galet trött.. Så jag bjuder på lite bilder istället!

Jag och Cleo imorse..

En glad steffi med jonas sköna tjocktröja & en Burn.

Amanda and the rasta tjocktröja.


GODNATT!

14 maj 09

Tja, nu håller jag på att ladda upp ett gammalt videoinlägg till er, hope ya like it.
Nu ska jag iallafall försöka satsa på mer bilder & videoinlägg i bloggen. Det enda problemet är att youtube alltid fuckar på min dator? why god why?

Imorgon så är det fredag och jag har just nu inga planer inför helgen..  Vilket känns ganska ruttet men det dyker alltid upp något i sista minuten som tur är..

Menmen, haha hittade en bild på mina webcam bilder, ser ni vilken "WB-känd" bloggare jag är?

Lost long love


I'ts funny how the people that hurts you the most, are the ones that said they never would


AMANDA DET VAR LÄNGE SEN NU..

Så vi ska sola i helgen, right?

Snyggaste armbanden just nu

& kanske till och med billigaste just nu! Berlock armband är galet snyggt och dom här tre är några exemplar jag vill ha i min brevlåda.
(tryck på bildena för att göra dom större)


Första armbandet - Andra armbandet - Tredje armbandet

My lips goes bigbigbig

Tjatja! Förlåt för dålig uppdatering idag igen men jag  har verkligen inte haft tid & internet.
Suck, hatar att inleda ett inlägg så..
Menmen, en grej jag alltid undrat över är min cepe läpp! Det har hänt ungefär två-tre gånger att jag vaknat upp och så är överläppen jättestor! Ungefär Kissie gånger tusen. Vad gör jag när jag sover igentligen?

Och såhär brukar dom vara:

Love the song

yes, jag är en helt vanlig brud med en lite ovanlig musiksmak. Men är det någon annan som gillar den här?

Hemkunskap

Förlåt för den jättedåliga uppdateringen my bad. Men lovar att bli bättre nu när jag har en grymt snygg design som Kia gjorde åt mig!
Iallafall så har jag varit på Vittra i södermalm den här veckan och haft hemkunskap. Såg verkligen fram emot den här veckan men nu så tycker jag bara att det är jobbigt.. vem orkar ha hemkunskap 24/7? och att sitta och behöva lyssna på en föreläsning om potatisar i två timmar. Menmen, bara två dagar kvar! hoppas jag överlever..

De tre snygga kockarna..

Skönhetsoperationer

Vad tycker ni om det? Jag tycker att det är helt okej att operera mig om man mår väldigt dåligt över den delen. T ex om man har världens kråk näsa så tycker jag att man har all rätt att få fixa till den om man nu verkligen mår dåligt över det. Men en sak tycker jag är väldigt konstigt. Personer som verkligen överdriver, försöker bli någonting dom igentligen inte är. Som den här bilden jag hittade på en tjejs blogg. Det är en före och efter bild (före= bilden neråt efter= bilden ovanför).
Tycker bara att det här ser fult ut!


11 maj 09

Hejhej! Nyss kommit hem från vittra i södermalm och ska snart åka till solna centrum igen för att möta upp amanda (så ska hon få sina godisar av mig).    Ska inte skriva så mycket till för nu måste jag dra. Men här är en parfym jag fick av mamma igår!

Nya favorit bilden


Jag får alltid nya favorit ego bilder. Men sedan efter ca 1-2 månader tycker jag att dom är fett fula. Undra hur länge det här håller..



Imorgon blir det hemkunskapsveckan på Vittra i Södermalm!

Bilder från igår!

Gud vad roligt det var igår, älskar såna här "events" med muf. Vi träffade Fredrik Reinfeldt, Carl Bildt, Blondinbella, och en komiker från "ballar av stål". Det här inlägget får bli som en bild-dagbok, haha!


Vi kom till Hotell Norrtull klockan halv nio, vi gick upp till sovsalen som ni ser på bilden (såg nästan ut som ett garage) så tog vi ut våra sovsäckar osv.


Här är våra saker, amanda och helena på bilden.

Dom delade ut brickor, tröjor, papper osv till alla som checkade in.

Så gick vi till pris extra och köpte frukost, jag köpte coca cola cherry och en äppelmunk!
Who cares?

Senare så gick vi 500 mufare till norrmalmstorg för att lyssna på Fredrik Reinfeldt och några andra, där bjöds det på sockervadd, popcorn och korv med bröd!
Citat från Björn; "Jag stod där och det var helt öde, tills jag hörde hurrarop & låtar, hörde att det kom en massa människor, trodde att det var några våldsamma vänsterpartister så jag tog mina barns händer i mina och tänkte gå iväg, tills jag såg MUF. Då kände jag mig lycklig."


Under ett av talen.


Efter att vi vandrat hem till hotellet igen så fick vi lunch - currymackor. Haha Amanada tappade en kycklig i armen som var helt kletad i currysås. Hihi

Några mufare - bild lånad från blondinbella.se

Helena och amanda under talen.

Komikern

Efter det så var det middag och fest, vilket var så jävla kul! och när det började närma sig halv två så gick brandalarmet så jag amanda och helena gick upp och väkte dom som sov, haha. Det var så kul, dom trodde typ att det brann. Sen så fick vi stå där ute och vänta tills vi fick gå in igen och sen så orkade inte vi dansa mer så vi gick upp och somnade på det hårda golvet.. haha


Och en bild från idag på amanda, mig får ni inte se för jag ser så sliten ut! haha

Puss!


Godmorgon

Godmorgon! vaknade upp klockan sex och började göra mig iordning, så nu har jag sminkat mig, klätt på mig & fixat håret. Nu är det bara att packa ner det sista! Det här är min outfit:




UPDATE: FYFAN FÖR VÄDRET!

USCH VAD ÄCKLIG

"Today, I bit my boyfriend's neck. I felt something squirt into my mouth. Turns out I had just popped a pimple on his neck. Into my mouth. FML"


Citat tagen från en hemsida där dom lägger upp händelser från deras vardag USCH

These words are my heart and soul

Hej! Nu är jag hemma igen, fick skjuts hem av sandberg och raffe med mopparna. Amanda ska sova här ikväll så det blir kul. Imorgon ska vi möta upp Helena i solna centrum och senare åka vidare till Hotell Norrtull. Uppdaterar när jag kan!
Här är en smygtitt på vad jag kommer ha på mig imorgon..;

8 maj 09

Hejhej, allihopa
Nu sitter jag hos amanda och vi ska snart gå ut (idag får hon sin present!!)
Ikväll så ska jag förbereda mig inför imorgon! För imorgon är det valupptakt i stockholm där myycket kommer att hända! Kommer sova över på ett hotell med 500 mufare.. Undra hur det kommer gå?
Men det får ni veta imorgon eller på söndag när jag får tillgång till en dator.
Men nu måste jag gå ut, uppdaterar när jag kommer hem!


As sköna Lenny Henry Show! Kolla


Nicole Richie



Jag älskar Nicole Richie och hennes stil. Vad tycker ni om dessa outfits?

I want this for summer


Dom här är jättesöta och passar verkligen till sommaren, älskar verkligen rosa så jag funderar på att köpa hem en när jag får pengar. Tröjorna kan du köpa HÄR


Another page about my day

Gud vilken underbar dag det har varit! Idag har jag;
- varit positiv & på glatt humör.
- Flummat & haft kul med amanda.
- Fått reda på att min styvmamma inte har cancer!
- Fått reda på att jag får min touchscreen mobil imorgon! ÄNTLIGEN
- Köpt en underbart snygg tjocktröja från american apparel.
- Gått på onsdagsfikan.
- Taggat upp mig inför lördagen
- Njutit mycket av en thai-massage jag fick under en grymt tråkig föreläsning (tack torsak)



Nu ska jag bara försöka bestämma mig vad jag ska ha på mig på lördag.. Chiao!

JAG ♥ VÄSKOR

Jag har alltid varit en väsk-älskare, jag tröttnar aldrig på att köpa dom & dom är ju så underbara! Gah.. Och på senaste tiden har jag kollat in dom här älsklingarna;

- sing along mtf -


the list


Mobbning
Okej, i våran skola så har vi inte en sån allvarlig situation med mobbning, men det som förekommer är att alla snackar bakom varandras ryggar. Säger taskiga saker till dom personerna - bara för att dom inte är som dom.
Bara för att man inte är som alla andra, bara för att man kanske har tandställning, glasögon, en massa finnar, har inte samma klädstil, för att man kanske vågar stå ut. Då blir man utstött. Är sjukt trött på att gå till skolan och se hur en del folk blir behandlade.

Fylle-foton
Haha, men erkänn att det är lite kul att logga in på facebook och se hur alla fjortisar har tagit med kameran och fotat varje sekund av deras fylle-kväll? Shit ni behöver inte bevisa att ni kan bli fulla med bilder. (och snäälla ingen självutlösare!)


Joy & Ralfs blogg
Haha, skönaste bloggen på länge! www.joyochralf.blogg.se


American Apparel
Affären brevid kungshallen. Den affären har grymt snygga saker! Ganska färgglada är dom också. Love it!

Ny style

Hejhej! Hemma från Solna Gymnasium och skolan.
Anyway så har jag har satt upp en ny, personlig regel. Att jag inte ska skriva så mycket om min vardag i min blogg som jag har gjort på senaste tiden. Tycker sånt är grymt tråkigt att läsa om i andras bloggar, så varför ska jag skriva om det i min blogg?

No more! Så i min blogg kommer det komma; tips, mina åsikter och kanske litelite om min vardag!

4 maj 09

Hello, nu är jag hemma igen. Idag var vi ute i Brunnsviken med skolan vilket inte var så kul precis. En hel runda runt B tog en timma och femtio minuter. Tänker aldrig göra om det där!
Efter det gick jag hem, tog en dusch och satte på mig kläderna och drog till Solna där vi mötte upp folket igen, men joy och sandberg var på metallica, haha. Hoppas ni hade kul. Sen åkte jag hem och nu är jag här!
Jag funderar på att byta skola till Vittra i Södermalm. Mest för att Vittra i Frösunda är så jävla lame och jag har hört från L att södermalm är mycket bättre och snyggare. Men jag ska ha hemkunskapsvecka där nästa vecka så vi får se om det verkligen är så bra som det låter, höhö. Om det är det så kommer jag byta efter sommarlovet!






GODNATT

Nu har jag och päronen kollat klart på Twilight, har sett den typ 8 gånger nu och kommer aldrig tröttna! Men nu ska jag göra mig iordning och gå och sova för imorgon ska vi ut och springa runt Brunnsviken med skolan vilket jag ser fram emot. Händelsen i fredags fick mig att vilja träna mer (då jag insåg att min kondis inte var den bästa...)



Ett gammalt videoinlägg kommer sen!

3 maj 09

Hejhej, jag vet att jag inte uppdaterat så mycket men har varit väldigt upptagen med annat. Muf middagen gick bra, vi hade det trevligt som vanligt och festade verkligen som mufarna gör dvs mycket sång och bankande i borden. Vårat bordsskick är ju super?
Efter det så åkte jag, tina, amanda och helena till solna och mötte upp lite solnabo och hade det jävligt kul. Mötte på lite fullt folk och hade det trevligt utanför statoil.. haha.. Fick sedan skjuts hem och ni anar inte hur skönt det var att lägga mig i sängen!
Menmen, idag har jag varit i solna centrum och köpt det här;

Och nu ska jag och familjen sitta och kolla på twilight och äta middag!


Bild från igår;

2 maj 09

Godmorgon allihoppa, vaknade runt tolv och som tur var så drömde jag inga mardrömmar om gårdagen inatt. Ätit lunch, duschat, fixat mig och ska troligen till solna nu och lämna tillbaka lite kläder. Vi får se vad som händer efter det men ikväll är det muf middag vilket jag ser mycket fram emot och det kommer bli en galet rolig kväll. Men nu ska jag rulla iväg, bai

Natt-inlägg

Dom här två senaste timmarna har bestått av 2 snapples.. och är redan sugen på en till.. fan vad jag älskar dom!
Så har det även bestått av muf-snack, tusen som skriver till en på msn (varför just nu?) och ett massa annat skit.
Men nu ska kissnödiga - trötta Steffi sova..



Vad tycker ni om min snygga design?

Sökes!


Den här väskan skulle jag precis beställa från hemsidan, men den hann redan bli slutsåld!
Någon som  vet vart man kan köpa den här eller en liknande?

Om min valborg

Gud, ja vad hände på valborg då?
Kvällen började med att vi fick skjuts hem från mig av mamma maud. Fick dock ligga över Amanda, Sandberg och Joy i bilen så att polisen inte skulle ta oss när vi åkte för många, det blev en väldigt bumpy-ride haha. Efter det drog vi till Max (restaurangen) en kortis, senare hem till amanda och sen ungdomscaféet. Det var skit tråkigt där, haha. Så vi drog ner till brasan en stund och kollade på brasan i tre sekunder. Haha, där var det en drogad kille som var jätterolig att kolla på haha. Sen så tog vi moppen hem till Raffe, mötte david och hans company påvägen. Väl hemma hos raffe så fick vi sas godis och passade på att blogga lite också. Sen så kom mamma maud hem och skjutsade oss till kyrkan. Där var ALLA. Vilket var väldigt pinsamt, eftersom alla kollade när vi kom. Kanske inte så konstigt eftersom mitt ex var där så han skämdes väll ganska mycket. Haha, tror jag iallafall. Han var inte så pratglad iallafall. Menmen, alla visste nog vem jag var vid det laget pågrund av några rykten. Sen så fick vi för oss att vi skulle ta sönder ett visst halsband, just for fun.

Och det var min kväll väldigt kortfattat, menmen. Det blev iallafall inte mycket drickande vilket var as bra eftersom vi skulle upp klockan halv åtta, haha.

hoppas alla hade det bra på valborg!

En tanke

Jag har fått flera situationer där det är något som retar upp mig så väldigt mycket. Där jag har lust att ge igen, slå tillbaka, visa att ingen får behandla mig på det sättet. Vad fan är det som stoppar mig då? Problemet med mig är att ändå sen jag varit liten så har jag blivit lärd att man aldrig ska gå ner på deras nivå, man ska aldrig ge igen på samma sätt, det finns ju karma? eller?
Men då skapas ett till problem, för att man aldrig ger igen eller gör någonting tillbaka, så samlas hatet och saknaden efter hämnden inuti sig själv, vilket är jävligt irriterande. Så vad är bäst? Att ge igen och sjunka ner till deras nivå  - eller hålla det inom sig och försöka gå vidare men leva med ilskan?


1 maj firandet

Dagen började perfekt. Det var så härligt, var ute och glassade i solen. Tog en massa bilder och skrattade och hade det kul. Senare började tåget, stog och visslade och var glada. Sen hände det en sak som jag inte får berätta i bloggen. Jag säger bara att jag aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Gråt, jagade, media, kaos, polisen, chocktillstånd.

Mer kommer jag inte säga, men dom som känner mig väl kommer nog få veta vad som hände osv. Känns fortfarande som om det aldrig har hänt.

Menmen, imorgon är det chill och middag mot kvällen vilket jag ser fram emot!
Nu ska jag glädja mig med Snapple som jag och mamma köpte hem.


Här är "lite" bilder (tryck på dom så blir de större):





1 maj 09

Godmorgon allihoppa, haft en bra valborg?
Våran valborg var ganska händelsefull så jag hinner inte skriva så mycket just nu om den, för jag och amanda ska vara i gamla stan klockan tio och ska då förbereda oss inför första maj tåget. Ska nog bli kul, bara att jag och amanda är klädd som tvillingar (vilket nog dom flesta kommer vara men vi har exakt samma kläder på oss nu osv..) menmen, nu ska jag göra mig iordning! puss


Jag och amanda, tjockar i oss sas godis hemma hos ralf (igår)