Allt för min syster

AJUSTE! Glömde tipsa om världens bästa film någonsin. Seriöst den är såå grym! Jag och mamma såg den häromdan och jag grät ungefär fem gånger. Så rörande.. Nästan lika bra som twilight! Eller bättre..? Till och med killarna i biosalongen började gråta. Det var nog första och sista gången jag kommer se 8-10 stycken tonårskillar gråta samtidigt. Men iallafall så måste ni se den. Här är en liten sammanfattning:
Det sentimentala dramat Allt för min syster med Cameron Diaz handlar om en familj som kämpar för att hålla ett av barnen vid liv. Sextonåriga Kate har nämligen leukemi, något man upptäckte vid två års ålder. Hemligheten bakom att hon kunnat överleva är att hennes yngre syster Anna varit en perfekt donator åt henne. När Anna är tretton år fattar hon ett beslut som försätter familjen i en akut kris. Hon vill inte längre donera. Men i filmen så får man även se när Kate blir kär och man får reda på mer och mer i filmen.


Spikmatta hurts

Jag skulle prova mammas spikmatta igår, och fyfan vad det gjorde ont i början! Men efter typ tio minuter börjades det kännas ganska skönt faktiskt. Det slutade med att jag somnade, haha! Men kolla hur läskiga prickar man får på ryggen!

ÄCKLIGT haha


Dansen

Shit, jag började ju på dansen i måndags. The voice streetdance school som Suzy tipsade om. Och jag skojar inte, jag äääälskar det. Just nu finns det inte ngt annat som gör mig så glad att vakna sjukt tidigt, sätta på mig as sköna kläder och bara dansa halva dagen. Önskar att jag kunde gå på den här skolan istället för en vanlig skola med plugg, haha. Skulle varit så mycket roligare. Har även grymma lärare som ger en skrattattacker på lektionerna haha, Daniel är as skön. Men iallafall. Nu är det två dagar kvar sen så är jag ledig på helgen och då är det halloween, looking forward

Seg videoupdate från igår + När jag visar intervjun med mig i expressen


Bad update!


Some people are just desperate


Hinner inte skriva..

För nu ska jag rulla till dansen! (har längtat tills idag) Men skriver när jag kommer hem igen. Puss!


The uninvited

Okej det blev ingen ute kväll för mig ikväll. Likabra det för nu är jag hemma hos amanda och vi ska kolla på "The Uninvited" har hört att den ska vara as läskig så jag hoppas att vi inte skiter på oss här i amandas säng.. Isånnafall kommer det inte vara så trevligt att sova här längre... Nej men skämtåsido.

Idag har jag iallafall varit i skolan, haft idrott (vilket var as kul för vi hade volleyboll, vilket jag körde hela sommaren i usa så jag var fortfarande ganska van, haha!) Men iallafall så har inget speciellt hänt idag :)

Puss

Fuck Swedish Comedy!

LOVE AMERICAN COMEDY  haha, det här är ett par videos från china teatern när jag och Elize var där.. Och den här killen var igentligen min favorit haha!



MISSADE DANSEN

Alltså fanfanfan! Hade förberett mig och allting och sen så i mitt störda huvud fick jag för mig att jag började åtta.. Fast jag slutar åtta och min dans började för två minuter sen.. SUCK!


Am i really that f**?


Direkt när jag såg den här bilden så började jag kritisera den, mina feta lår, håret, feta armar, hur allmänt bred jag ser ut. Blev till en viss del förvånad eftersom jag inte alls känner mig så som jag såg mig själv på bilden. Men på något sett så kände jag att jag kan inte låta detta hända mig, började få ångest över sättet jag äter. Jag menar, jag äter inte alls överdrivet mycket, men jag kunde definitivt dra ner på det. Plus att jag har slutat springa och sånt. Men det har blivit att jag inte orkar bara för att det är så jäkla kallt nu.. Men sedan när jag tänkt på allt det där så tänkte jag även att jag måste sluta kritisera mig själv. Jag gör det allt för ofta och det är inte nyttigt att bara sitta och trycka ner sig själv. Jag har alltid haft kompisar som säger att jag är smal osv, men för mig så har det varit en uppenbarhet att dom ljuger. Men iallafall, så ska jag försöka äta så nyttigt som möjligt, kanske äta lite mindre men verkligen inte köra en dessie diet iallafall (älskar mat för mycket för att kunna göra det), och träna mycket mer.


The Voice Streetdance school!

Tjaa! Igår så uppdaterade jag as dåligt. Så idag ska jag ta igen för det lite.. Jag glömde berätta en grej för er men på höstlovet så ska jag och Tina gå på The Voice Streetdance School Höstlägret! Ska bli så jävla kul. Vi kommer dansa två och en halvtimma i streck, exakt varje dag på höstlovet inne i stan. Och efter träningarna så kan man spela laserdoom, göra egna smycken eller kolla på film. Kommer att sova hemma varje kväll iallafall så det är skönt! Jag ska gå på Streetdance & Dancehall Raggae.

Gå in på thevoice's hemsida om ni också vill anmäla er :)


Erik Hassle - Don't bring flowers

Gud vad jag älskar erik, hans röst är så himla skön! Och den här låten är ju så j*vla bra


HAHA! Han är ju störd

Men det är därför jag älskar honom! haha

Haha, alltså shit.. i slutet.

Folk förstår verkligen inte humorn och istället så skriver dom en massa kommentarer om hur dom vill döda honom. Men seriöst, let loose! Han är ju as grym

Shoppade lite idag

Som present från mig, till mig! bara för att jag pluggat så jävla bra :) Så det blev lite kläder och sånt som saknades i min garderob :)


Dagens

Inside

Outside


Jag valde inte det här.. / Skrivet från hjärtat

Så varför tar du ut varje små problem över mig? Jag vet att det inte är för att du har ont. Jag vet att du inte är nöjd över hur saker och ting är just nu men seriöst jag har inte gjort någonting i det här.. Jag valde inte att vi skulle gå den här vägen, jag fick inte välja någonting. Jag har inte fått välja någonting i nästan hela mitt liv. Men du är inte glad nu. Du trodde att allt skulle vara grönare på andra sidan men nu inser du att du inte kan klara det här på egen hand.. Jag har försökt att göra så mycket jag kan, trösta dig, säga att jag inte bryr mig, men sanningen är att jag bryr mig. Jag bryr mig om dig, jag bryr mig om mitt liv. Jag vill känna att jag gör en skillnad, att jag behövs. Jag har alltid tagit dagarna som dom kommer, inte riktigt tänkt på vad som kommer härnäst. Jag tror att jag inte tänkt på det för att jag känner att jag ändå inte kan kontrollera och bestämma framtiden. Visst så har jag drömmar, men det är ju 5-7 år tills dess..

Emo inlägg - jag vet.. Men behövde skriva av mig..

Wakey wakey..

Godmorgon! Gissa när jag vaknade idag? Jo, runt fyra-halvfem. Inte så trevligt precis. Men kunde verkligen inte somna om iallafall så jag började plugga. Ni hörde rätt, Stephanie Harvey började plugga halvfyra-fem en tisdag. Jag är chockad. Men jävligt stolt, borde få nobelpris! Barack Obama gjorde ju inget speciellt och han fick ju det... HAHA. Nej men det jag skulle komma till var iallafall att min kropp kommer vara pigg idag men hjärnan kommer ju dö någonstans påväg till skolan. Och idag så har jag musikredovisning och en annan sorts redovisning i projektet. KUL!

I did it!

Jag tog fram, jag klippte, jag provade.. och voila! Okej, jag vet att det här plagget började synas överallt i bloggar för typ en månad sen.. Så jag är lite sen, men jag gjorde det iallafall och jag älskar det! Sexy Bitch..

Later

Filmtips!


Gud, den här filmen är så bra! Eller iallafall budskapet, annars skulle den nog inte varit en sån höjdare. Men seriöst, den här filmen är as bra till alla singlar därute. På svenska versionen heter den dumpa honom och på engelska heter den he's just not that into you. Jag läste boken för en månad sen och jag var helt fast. Där stog det praktiskt taget allt om killar och tjejer och hur vi ska tolka vissa grejer. Tjejer har haft helt fel uppfattning om killar - eller ja, kanske inte alla tjejer. Men iallafall dom som får killarna som är otrogna, tröttnar, och ja.. Dom som bara inte är tillräckligt bra för en själv (och det får man ju avgöra själv)..
Okej, det kanske inte är så många där ute som förstår vad jag pratar om just nu, MEN ta bara och kolla på filmen.. okej? :)
Later

And im off!

Ska åka bort och fika med mamma och hennes kompis. Ska träffa deras nya bebis!
Blus, hm, skärp, hm, jeans, usa.

Shoppade lite idag!

Med mamma i solna centrum. Vi köpte mest saker som jag behövde, som tex:

Vantar och mössa - Lindex

En massa underkläder - H&M

Och fem nya filmtillskott! Har hittills sett 17 again & Role Model. Dom var helt okej, rekommenderas att kolla på dom när man är väldigt uttråkad.

Hervé Léger

Även fast det inte kommer bli varmt på ett tag nu så  är jag jättesugen på att köpa en "mumie"bikini. Tycker att det ser så jävla snyggt ut, så annorlunda. Eller så vill jag köpa en vanlig bikini och klippa och sy på den så att den blir exakt så jag vill att den ska bli. Så det är någonting som jag kommer att satsa på i sommar. Bikiniserna på bilden under är gjorda av Hervé Léger.

17 oktober 09


Leggings - H&M
Tröja - Gina tricot
Armband - ?
Snart ska jag och mamma till solna och shoppa lite nödvändiga saker till mig, efter det så ska jag nog möta upp amanda och ikväll så blir det filmmys hemma hos mig! Då tar amanda med sig två vovvar. MYS


Hade grymt roligt igår!

Kanske borde börja inlägget med att be om ursäkt för min otroligt dåliga uppdatering. Men det kommer bli bättre!
Kanske ska börja med att berätta om vad jag gjorde igår.. Igår så satt jag hemma och var sjukt uttråkad så jag smsade elize och ja, det var då kvällen började! Först så kom elize och amanda (R) hit. Sedan så kom Kajza, Louise, Timmy, Danne och ogge.. Och jag orkar verkligen inte gå in på detaljer men vi hade iallafall kul hemma hos mig igår! En del incidenter inträffade men vi behöver inte gå in på det ;)

(Gud, jag skrev som en tant i det här inlägget haha)..


Nigahiga,the king of youtube vids

Okej, märker att det bara blev videouppdateringar för idag. Men i can't help but putting these vids up i de här inlägget. Enjoy bitches :D

This is why i don't like old movies...


oh really?


Dom låter ju exakt likadant :S

Nu blir det filmdags..

Och ikväll blir det coco Chanel :)

Matt Nathanson top 5






Som alla borde veta nu så är jag galet kär i hans musik, om ni vill veta vad låtarna heter så trycker ni på symbolen som är som två fyrkanter, sedan håller ni musen längst upp till vänster och där ser ni vad låten heter :)


Schletet videoinlägg


Men ni får nöja er med det :)

Favoritlåten just nu!


Kesha - Tik tok

11-10-09

Godmorgon allihopa! Vaknade för ungefär en timma sen och snart ska jag åka in till stan för att fika med .
Så det ska bli kul, har dock inget planerat till kvällen men vi får se vad som händer :) Hoppas alla har haft en bra helg, later

Nya favoriten


Eller snarare gamla favoriten, använde den bara en gång eller något och sen så tröttnade jag på den, men när jag väl satte på ett väldigt tunt lager så blev det skit snyggt!

Stannade hemma istället


Det blev en mysig hemmakväll istället, som bestod av film, städning, fotografering, oreos, planering osv :) Hade ändå inte lust att gå ut idag. Skönt att ha en helg som man bara slappnar av och sånt istället.

FREDAG!

Tja allihopa! Hoppas alla kommer ha en bra fredag för det kommer säkert jag! Lots of love, steffi!

crazy socks


HISS ELLER DISS?


Dagens :)


Christian Dior Cell Phone

Christian Dior har nu kommit ut med en mobil telefon. Skulle vara schysst om man tjänade typ 10 000 så att man kunde köpa en sån! För hur snygg är den inte?


Nyheter!


Nya ipod nano

Har kommit till världen! haha. Skillnaden på den "gamla" och den nya är att den här har inbyggd kamera. Men annars är den exakt lika liten som den "gamla". Om jag inte redan hade en ipod redan så skulle jag lätt ha köpt den här!


En ipod som tom kan köpa till dig amanda? ;)


Haruns fail på rasten haha :)


Läs amandas blogg :)

Alltså jag kunde inte sluta skratta när jag såg det här inlägget på amandas blogg, hon gjorde en "kissie" haha


Checka in den :) älskar dig amanda! <3

07 oktober 09


Halsduk - Åhlens
Skinnjacka - Vero moda
Tröja - Gammal (?)
Jeans - H&M
Skor - Skopunkten
Hörlurar - Koss
Klocka - Ur&Penn


Skolfotot är hemma!

Tjatja, har inte uppdaterat så bra som vanligt. Men igår så fick jag hem resten av skolfoto bilderna! Och dom blev väl helt okej, inte för fula och verkligen inte för fina. Idag så ska jag inte gå på onsdagsfikan utan vara ute med några personer. Har inte varit ute i solna på ett tag nu så det är väll dags nu :)


Idag på esteten ritade jag även lite, haha! Ett cartoon liknande självporträtt fick det bli.


Hit the ligths - How will i know


Seriöst jag blir så jävla glad av den här låten! och upptäckte nyss bandet, yea!

Jag och Mr. Fetto tröja på balkongen


Känns som om jag har blivit vuxen..

.. För en dag. Anledningen är till att jag först var barnvakt efter skolan, när jag kom hem med cash i fickan så satte jag mig direkt ner för att plugga, sedan laga mat till mig själv, dammsugade lägenheten och är nu ensam hemma. Jag känner mig lite rädd för att växa upp. Allt blir så seriöst. När jag såg på Mael när han lekte med sina små delfiner i soffan så kom jag på att allt var så enkelt och fridfullt när man var liten. Man satt med sina små barbies och var lycklig. Ioförsig så är man ju lycklig nu också men det har blivit så himla seriöst. Men jag tänker iallafall inte skynda på livet och bli som blondinbella. Det passar inte mig haha!


Pablo Francisco!

Ikväll så gick jag och elize till pablo francisco showen inne i stan på china teatern och jag tror att jag aldrig skrattat så länge i hela mitt liv. Skrattade nästan två timmar i streck åt både Pablo, Sean, och två andra killar från usa. Idag så fyller Elize år så grattis gumman! :) Min födelsedagspresent kanske inte var den bästa men det blev iallafall parfym och lösnaglar, även fast hon redan har fina naglar haha. Men hela helgen har varit sjukt rolig & har haft så mycket att göra så jag har inte uppdaterat något. Men det kommer mer inlägg imorgon och så! 


Ett videoklipp på Pablo! Älskar honom


Gästbloggar



Kungen här!
Stephanie har inte uppdaterat på ett tag. Ibland kan de forsa in massor av inlägg, ibland kommer det inga alls. Men jag & min bebis hund sov hos Steffi i natt, myspys!

Men nu har hon riktigt trevligt, medans jag ångrar att jag inte handlade chips och dip när jag var i centrum. WHY? Som sagt: Godis är bra för levern (chips och andra gosaker är också inräknade.. ;) ).

Godnatt Steffis läsare!
LOVE YOU STEPHANIE EMILY HARVEY!♥


Ny Gitarr!

Kom hem för ett tag sen, så nu har jag ätit middag med mamma och övat med min nya älskling. Alltså övat på gitarr. Jag ska lära mig Taylor Swift - Our song så det ska bli jättekul att kunna den sen :) Dansen idag gick även jättebra, även fast man inte riktigt fick in dom sista stegen men whatever. Nästa vecka ska vi köra en ny koreografi. Med en ny låt som jag lägger in här nere, Timbaland ft Dr.Dre, Justin Timberlake & Missy Elliott - Bounce.

Min nya gitarr ;)

Låten vi ska dansa till nästa vecka!

Sitter i skolan

Nu sitter jag i skolan med johan och damon haha och försöker plugga, kommer inte hinna åka hem för jag ska snart till medborgarplatsen och möta Nigel. Gissa vad vi ska göra? köpa en gitarr! Ska bli så kul och kommer verkligen öva för jag har alltid velat kunna spela. Efter det så ska jag äta, möta tina i rådmansgatan så ska vi gå och dansa! Sen när jag kommer hem så ska jag jogga, duscha och plugga. Undra om jag kommer få en bra sömn idag med tanke på hur mycket jag har att göra. Menmen, uppdaterar när jag kommer hem :) puss