31JAN10

Godmorgon! Vaknade för kanske två timmar sen, pigg och glad. Sofi sov över här igårkväll efter att vi var hemma hos amanda och skulle kolla på skräckfilm. Fast vi var så trötta så vi gick tidigare.
Den här helgen har varit helt okej, har träffat lite nya människor så det är nice :)
Idag så måste jag verkligen plugga på eftersom jag har en fullspäckad skoldag imorgon med debatt, prov, tal & redovisning. Kommer bli skönt när det är över. Efter skolan så ska jag vara barnvakt i några timmar också så det blir skönt.
Nej, men nu ska jag plugga. Puss

Likheter mellan Amanda (bästis) & Kenza Zouiten!

- Båda älskar oboy
- Båda är galna i Tokio Hotel
- Båda gillar nitar
- Och sushi..
- Och klackar.. mycket, klackar!
- Båda har sjukt skön humor
- Båda har en chihuahua
- Båda använder rött läppstift & converse.
- Båda har långt hår


Visst är dom ganska lika?!


27JAN10

Kom nyss hem från en awesome dag i skolan!


Lite shopping innan dansträningen

Mötte upp Amanda Hedman i solna centrum och köpte en tröja, sjukt billig eftersom den var på rea. Den kostade bara 50:- på åhlens. Sweet sweet. Efter det köpte jag en "apple pie" på orange juice bar som var så jävla god! Den smakade verkligen äppel paj! Tänkte sitta och plugga på bibblan men det gick inte så bra så jag gick hem istället. Men nu ska jag göra mig iordning för dansen! Puss


OJB är nog det bästa stället jag vet!
Finns i Solna C & Liljeholmen

Turkos hängig topp med ficka från Åhlens :) Söt till sommaren!

26JAN10 - Dagens


Obs - inget löshår haha!

Så stolt över mig själv! haha



Okej gud, det här kommer låta jättetöntigt. Men idag, för första gången på femton år. Har jag svalt en tablett. haha! Sitter och smågarvar för mig själv men samtidigt så fan vad coolt! Ända sen jag var bebis har jag haft fobier för tabletter typ och varje gång jag försökt svälja en så har jag alltid trott att jag ska kväva sönder och dö. Så jag spottar ut en. Visst, minipiller kan jag ta.. Efter ett par glass vatten och skräck för att kvävas, haha! Men idag så har jag fått ner allting! Skitstora tabletter som är bra för hår, naglar och hud & en fet omega 3 tablett.

So, so proud! Nu kommer jag ha snyggt naturligt hår till sommaren ;) haha

Evil Twin autum/winter 2010 collection lookbook

Jag har varit helt jävla obsessed med dom här bilderna från EvilTwin. Har haft dom på datorn i ca en månad nu. Tycker att det har blivit lite för mycket med svart dom här senaste månaderna fast dom här är ju grymma. Vill ha allt!






25JAN10 - Dagens


den som inte tycker att Lilo är snygg har ju något fel alltså


Hej-ge-mig-skorna-tack :)

Jersey Wrinkle 2G Bag


Im in love! With these bags from topshop. Do you want to jump on to my wrist and come with me in 2 town?

MINA 4 LOOKS FRÅN H&M

Jag märkte nyss att H&M hade en stylingsida där man kan styla modeller med H&M's kläder. Grymt kul, här är mina 4 favoriter!




- Tycker om den här outfiten galet mycket, typiskt vår/kvälls/fest outfit. Man ser inte det på bilden men shortsen är paljetterade. Och gråa kavajen har igentligen ett svart rosettskärp runt midjan. Fast på bilden hade dom tydligen tagit bort det haha.

- Hmm, det är såna här kläder som får mig att längta ännu mer till sommar. Älskar halsbandet till klänningen och skorna är bara för coola. Hela outfiten kostar bara runt 900:- så det är ju inte dyrt heller haha!

-Tycker att den här outfiten nästan skriker ut min stil haha! Jag älskar mönstrade leggings och stora mysiga koftor. Det här är en typisk casual/skoloutfit.

- Tycker den här är för söt! Haha klänningen gillade jag inte från början för jag tyckte att det liknade ett nattlinne men nu tycker jag att den är grym.


22JAN10

Okej sötnosar, ska gå och lägga mig nu.. Ska upp tidigt imorgon och åka till en konfagrej, höres
Btw så har jag en ny design nu, men är inte nöjd än. Vad tycker ni att jag ska ändra på?


Frida Fahrmans modevisning!

Har jag varit på idag, den var på östermalms tunnelbana och det var jättekul. Jag såg dessutom Andreasstil i verkligheten vilket var ett plus på kvällen, har följt hans blogg ett tag nu och har bestämt att den jag ska gifta mig med i framtiden måste ha lika bra stil som honom, haha! Älskar hans garderob. Men förutom det så blev bara inte alla bloggare intervjuade utan även lilla jag. Haha! Det var verkligen jättepinsamt och känner av att jag inte är van framför kameran. Gjorde ett par tabbar så jag får be till gud om att inte min intervju kommer upp på te x Fridas eller Andreas blogg.. Vill inte skämma ut mig inför flera tusen svenskar! Men det går nog bra ändå, om den kommer upp och om min intervju blev as konstig så är min ursäkt att jag bara är femton år och det var min allra första intervju. Så det löööser sig :) Tycker att det blev en lyckad kväll iallafall, fikade efter det med amanda och isabella och köpte även en t-shirt på carlings.

När jag pratade om vad som kommer bli inne till våren, favorit modebloggar & om att åka kommunalt.

Haha, jag ser ju helt sjuk ut.. Men jag och Frida Fahrman iallafall!


20JAN10

Godmorgon! sitter i skolan nu och gör typ absolut ingenting. Jag börjar om typ två minuter så ska bara skriva lite kort. Idag ska jag gymma! Är så taggad, har bokat tid halv fem så idag har jag ganska lite tid över för plugg.. För efter gymmet så ska jag kolla på avatar med 50 personer! haha nej men muf bjöd ut några biljetter så jag ska gå med dom! Men nu hinner jag inte skriva mer. Puss


18JAN10

Den här dagen har varit en as bra dag faktiskt! hade engelska och so idag och på lunchen så orkade inte jag och Helia äta i skolan så vi käkade thaimat. Jag skulle ta min favorit Yakiniku men det blev typ kyckling. Kändes bra med lite utväxling. Bara jag som är trött på skolmaten?


Tack mtv ännu en gång!

För ett till awesome programm att kolla på. Det här heter "The Buried Life" och även fast den inte har börjat sända en så vet jag att jag kommer älska det. Fyfan vad roligt! Den kommer ut på mtv.com (INTE .se) säkert någongång imorgon kväll. Så taggad!
The Buried Life - MTV Shows
Nu ska jag skriva min lista ;) och btw HÄR ÄR DERAS SIDA PÅ MTV

Instängd 2 + Café 60

Igår kväll så kollade jag på Instängd 2 och den var väll helt okej, det var bara slutet som inte var så bra haha. Precis efter filmen så ringde amanda mig så jag mötte upp henne och isabella så åkte vi till odenplan och fikade. Så det var typ bara det som jag gjorde igår.     Idag så har jag verkligen inte gjort någonting eller iallafall inget speciellt, förutom diska, dammsuga, städa, duscha och sånt. Har även försökt plugga lite men det gick dock inte så bra, haha. Imorgon är det skola och sen så ska jag vara barnvakt. Kan skriva lite imorgon om mina planer för veckan, kan bara säga att jag har en massa saker att göra.

Köpte en varm choklad och en liten hallontårtsbit igår haha :)

BREAKING NEWS!


Det här är helt sjukt.. JAG och AMANDA har tröttnat på bloggar, då är det något som har gått fel alltså. Men vi försöker skylla det på äckliga vintern. Alla blir ju helt deppiga på vintern. Men iallafall. Eftersom alla storbloggare har blivit skitdåliga så är det nog dags för oss "too step it up a notch". Därför ska jag fira det med flera videoinlägg.

Men iallafall, nu sitter jag hemma och gör absolutingenting så ska snart få upp rumpan ur sängen och fixa mig. För jag ska på bio ikväll! Ska se på 2012 :) hoppas den är bra.


15JAN09

Har nyss spenderat min kväll med Stoffe, Max, Jonas, Ralf & Amanda. Mötte upp dom vid statoil och så drog vi senare hem till mig där vi kollade på "Drag me to hell" Och fyfan vad äcklig/läskig den var. Rullade kroppen och tryckte ner mitt ansikte i kudden för att den var så äcklig. Men iallafall om man gillar skräckisar så är den asbra! Hahah ajuste för nån timma sen så satte Jonas på sig min hårförlägning, pälskrage & Stoffes nördglasögon. Alltså jag kunde verkligen inte sluta skratta! Sen så gjorde vi samma sak mot stoffe! hahaha.



Visst blev stoffe snygg?!

Onyttig&nyttig skollunch


Idag så orkade jag, helia och elizabeth inte äta av den äckliga skolmaten, fyfan så vi drog och åt på mcdonken och köpte juice & milkshakes från orange juice bar. Kanske inte det godaste att blanda en nyttig (alkoholfri) pina colada med fettiga cheeseburgaren men det var iallafall as gott. Förutom min skumma lunch så har jag inte gjort något annat idag, den här dagen har varit så himla seg! Men nu ska jag fortsätta att "försöka" plugga. Kisses..

14JAN10


Tröja - H&M, väska - Salt

Happiness..


Älskar den här låten, the fray!

Dagens 12 & 13 JAN


Tröja - H&M
Halsduk - Åhlens
Jeggings - Vero moda
Strumpor - Indiska

Tröja (gammal och typ L)  - Gina
Väska - H&M
Jeggings - Vero Moda


12JAN10

Allt känns bara så jobbigt och krångligt just nu, glädjen finns där någonstans men det verkar som om inget vill gå min väg idag. Hoppas det här tar slut snabbt. Vill att det ska vara fredag, fest och glada tider. Men, nu måste man kämpa med skolan och försöka ha ett liv utanför det också. Är vääldigt sugen på att börja träna. Synd att man råkar vara så liten så att man får vänta ca tre månader till. Menmen, just got to look on the brightside i guess :)

Fan vad jag saknar det!


Hittade nyss mitt andra hem på google maps (?) Och då började jag tänka på usa igen.. Känslan jag får när man nyss åkt därifrån kan man jämföra med "a breakup". Man har liksom nyss lämnat "honom" och varenda liten sak man gör påminner en om "honom", det kan vara lukter, miljöer, situationer, låtar, bilder, vad som helst. Dom första veckorna är de jobbigaste, man försöker hålla kontakten lite i början, bara för att försöka få den känslan man fick när man var med "honom". Man pratar om "honom" hela tiden, bara för att försöka få fast alla minnen i huvudet så att man aldrig glömmer bort dom. Och undertiden så har man ändrat sina vanor ganska mycket, man måste ta igen alla saker man har missat medans man var borta med "honom". Så sakta men säkert glider man ifrån det. Man börjar få nya problem, nya och nya saker som man tänker på mycket mer. Men, oavsett hur lång tid det har gått tills man skildes åt så är det ändå saker som påminner än, saker som man börjar le av.

Okej, känns som om det här inlägget börjar spåra lite men iallafall. USA MED AMANDA KOMMER BLI BÄST!

Should i walk down this road?

Jag vet inte vad jag ska göra.. efter att jag hittade bloggen och såg hennes ord framför mig fick mig att känna mig väldigt osäker. Känner igen mig som fan och ser en del av mitt gamla jag i henne.. Trodde aldrig att jag skulle vara "den tjejen" som jag kännt något sorts hat mot. Gör jag rätt?

Behind-the-scenes VogueUS: The Arts Issue

Bakom scenerna med fotografen Annie Leibovitz och Grace Coddington när dom diskuterar skapandet av December upplagan i VogueUS. Med "modellerna" Lady Gaga, Cate Blanchett, Lily Cole (en av mina favoritmodeller) och några till. Så jäkla snygga fotograferingar alltså! 


Coco Rocha / Oh so coco

Är hennes blogg som jag nyss hittade. Kolla in hennes coola video & Läs bloggen HÄR
Btw, borde inte alla bloggar ha såna här representationsfilmer?


10JAN10 - Trött & imorgon är det skola

Gud, jag känner att jag inte mår så bra idag.. åt en massa skit istället för lunch och nu känner man sig bara allmänt ofräsch. Men ska ta ett riktigt långt bad, fixa naglarna, ta det lugnt och försöka plugga lite. Blir så sur på mig själv för att jag drar ut på plugget hela tiden & det är svårt för mig att börja på något uppdrag. Har märkt att jag pluggar som bäst under stress.. unfortunately

Men hare så bra, puss

Dagens 09JAN10


4 bilder från lägret!


Påväg in till färjan
Glada Acke!

Jag och Sofia gipsar(?) våra ansikten haha

Fina middagen sista dagen på lägret. Men vi satt med mjukis för att vi skulle vara med på spexet haha

(Bilder tagna från Carros facebook)


KÖPTE EN MINI PLATTÅNG IGÅR!

På båten! Först köpte jag ett par solglasögon jag hade kollat på innan. Men sen märkte jag att det var fel så när jag skulle byta den mot pengar så hittade jag den här sötnosen! Jag dog för priset, hade hittat en annan innan men den låg runt tusen lappen så när jag hittade den här för 150 spänn så var man ju tvungen att köpa den. Har provat den och den är mycket lättare att forma håret med och att göra smålockar med. Och jättelätt att ta med på fester och sånt när håret lockar sig av regn eller något. I love it..


9JAN10

Godmorgon! Inatt sov jag så jävla skönt.. hemma i min egna säng & nyduschad. Finns det något bättre? Vaknade också riktigt tidigt idag, vid sju/åtta tiden. Så idag har jag bara städat, laddat ner låtar och försökt att plugga, men det gick inte så bra haha. Ska snart fixa mig och.. typ göra något. Haha, ingen är ju typ vaken nu så det är svårt att bestämma vad man ska göra resten av dagen. Men vi får se! Puss


haha, en gammal bild!


RENESMEE (twilight spoof)


Det sägs att den här lilla tjejen kommer spela Renesmee i den tredje twilight filmen. Renesmee är (för dom som har missat) Edwards och Bellas barn dom kommer få. Tycker att hon är jättelik båda av dom och hon är jättesöt!

Nu är jag hemma!


Bild tagen av mig på båten.
Och jag hade såååå kul. Kommer vara ett minne för livet & jag kom riktigt nära en viss person. Är riktigt glad över att få lärt känna dom här människorna. Dom är så sköna! Vi sprang runt som små glada barn under lägret och sprang ut i snön i sovkläder, hade snöbollskrig i bastun, körde snöfotboll, godistävlingar och filmkväll varje kväll. Har tyvärr inga bilder just nu men det kommer nog dyka upp några sen från fotoochfilmkonfa bloggen.

Även fast jag hade riktigt kul därborta och att jag kommer sakna allt, så är det skönt att vara hemma. Hemma till mamma, min säng, min garderob och mina vänner

KÖPT NYA TOFFLOR

Till ålandsresan imorgon, visst är dom söta?!

Från Scorett bara 299 kronor!

20110 - io och rockstar energidricka


Gud vad trött jag är, älskling kom till mig imorse så vi chillade bara i några timmar. Sen tvingade han med mig till inferno online (ett internetcafé inne i stan) och jag var ju inte precis så taggad om man säger så, jag föreställde mig ett stort rum fullt med tjockisar som raggade på 50 åriga brudar genom world of warcraft. Men, det var verkligen inte så farligt som jag trodde. Liksom, dom hade ju Rockstar där?! Så jävla gott och har inte druckit det på flera månader (rockstar är en energidricka som jag dricker typ 24 i usa) Men iallafall, det var faktiskt ganska kul, vi satt där i två timmar och jag var faktiskt ganska bra för att vara nybörjare, haha. Efter det så åkte jag hem och ända sen dess så har jag bara tagit det lugnt.
Imorgon kommer dock vara en fullpackad dag, ska lämna böcker, hämta saker från amanda, packa till ålandsresan, köpa tofflor (haha mamma tvingar mig..) och ja - lite annat.

Men nu ska jag kolla på Kendra Wilkinsons "nya" och egna reality program. PUSS

Amanda jag vet att du är nyfiken ;) man kan kolla på första säsongen HÄR 


Valentine's day trailer

Its true, I absolutely love chick flicks. So Im really excited about this Valentine's day movie that's coming out this february. Now, is there anyone who wants to take me to the movies this valentine?


mitt år i bilder!


Så, vad händer 2010?


Lite bilder från igår, nyårsafton!

Okej, haha jag har inte skrivit på länge så tänkte att det var på tiden.. Idag så har jag varit jäävligt seg. Vi kom hem typ runt åtta tiden och åt frukost på statoil. Galet rolig kväll iallafall, amanda sprang runt utan skor i snön och jag var allmänt glad och skrek gott nytt år till alla jag kunde se. Men nu orkar jag inte skriva något mer för nu ska jag kolla på film med amanda.. Men gott nytt år! 2010 kommer bli det bästa året någonsin!




Kevin och dinny hah

Ralf, amanda, jag, yo-own-ass och simon

Ralf, amanda och bill's hand, haha

Jag och elize

Kevin, timmy, elize och dinny