BK & jag


Bloggen.

Gud, jag sitter här och funderar på vad man skulle kunna ändra med bloggen. Vad vill ni att jag ska skriva om?
- Frågeställning?
- Ny fräsch bloggdesign?
- Mer bilder, låtar, citat? (tumblr style)
- Mer kläder, sminktips?
- Vardagssaker?
- Mer Videoinlägg?

Bjuder på en snygg outfit jag hittade på tumblr så länge.


Camping & Bakersfield

Lite såhär känner jag mig nu. Trött. Med ett stort T. Har varit ute och campat med vänner igår natt. Hade sjukt kul. Först så åkte vi till campingstället men då kom polisen och sa att vi inte fick vara där så vi campade utanför Nick's hus. Han blev inte lite förvånad över att komma hem till 7 campade kompisar. Men nu (8:33) väntar jag på att Melissa ska komma hem så att vi kan åka till Bakersfield.


My first kiss went a little like this

För två dagar sen så såg jag 3oh!3 live i Ventura (California) De var faktiskt mycket bättre än vad jag förväntat mig. Och en av deras nya låtar var denna. Fyfan vad grym den var att höra live!


Och bara för att Ke$ha är med så måste jag bara lägga upp denna..


Tisdag

Nu är klockan sex på morgonen hos er. Men här har det nyss blivit mörkt och jag ska bege mig ut för att campa med några vänner. Jag vet inte riktigt vilka som kommer men det ska iallafall vara jag, Alex, Zach och Tyler. Ska bli riktigt kul! Kanske fotar lite också så ni får se vad som händer.
Idag så har jag inte riktigt gjort så mycket, mest vilat från Warped tour och kollat på The Hills. Här kommer en snabb dagens:


It is better this way


Pretty


My 1 warped tour

Hello lovers! Nu är jag hemma från Ventura. Som jag berättade så var jag på warped tour. Och det var nog det sjukaste jag någonsin varit med om! Hade skitkul. Såg på band som Bring me the horizon, We the kings (gästades av Demi Lovato), 3oh!3, Nevershoutnever, The all american rejects, four year strong och en massa mer.
Ska försöka förklara lite hur allt hände och gick till.
Vaknade sjukt tidigt och åkte dit (2 timmar) med Alex, Tyler och Nick. Gunner skulle också med men han var fortfarande i Hawaii. Så vi kom dit runt tolv tiden, parkerade, ställde oss på kö. Sen var vi inne. Och jag trodde att det skulle vara en fet scen men pågrund av att det är så många band som spelade så var det runt fem. Ska försöka ta allt allt snabbt, de hade en massa stånd där man kunde köpa bands saker. Jag köpte en We the kings tröja och Four year strong collegehoodie! De hade en massa dansande dvärgar på scenen. Det var hur många människor som helst. Alla crowdsurfade och var helt vilda. Men de band som hade den galnaste publiken är nog screamo bandet Bring me the horizon från London. HELT SJUKT.

Spola fram till 4:20. Det är då som vi körde Wall of death. Och jag hade ingen aning om vad det var! Så jag gjorde bara vad Alex gjorde. Wall of death är när man separerar publiken och sen låter dom springa in så hårt som de kan i varandra. Folk slogs. Hårt. Folk svimmade. Började blöda. HELT SJUKT.

Har inte hittat mig men jag var MITT i det där. Fick så jävla ont. Har typ sjukt många blåmärken..
Nu är jag trött så ska nog sova. Kan berätta lite mer sen och kanske ladda upp någon video eller bild. Puss


Nu åker jag till Ventura (Warped tour) !


Snacka om att bjuda på sig själv..

För det här är nog e av de fulaste bilderna som tagits på mig haha Men det här var jag igår när jag skulle mata hästarna. Maten liknade diarre och fick allt på händerna. Mysigt va? Snacka om att komma till landet.

Ser ut som en 60årig blondinbella hahah..


En liten fråga..

Men eftersom ingen av mina läsare brukar kommentera!! Så förväntar jag mig inte så mycket gensvar. Men jag önskar att ni kunde svara på detta. Ska jag byta design? Eller är den här bra? Kan den bli bättre på något sätt?
För jag har verkligen lust att bara byta till en enkel backgrund istället för stranden.


Tyckte annars att den här headern var cool..


Saturday night

Yes! Nu när pappa har kommit hem sa fixade vi så att jag kunde logga in på min egna dator.
Känns hur skönt som helst att inte behöva kopiera in åäö in till alla mina inlägg.
Som ni vet så ska jag på Warped tour imorgonbitti. Ska vakna tidigt (sju/åtta) för att göra mig iordning. Duscha, packa ner lite saker och bara ta det lugnt i guess. Kanske hinna blogga innan jag går också.
Känns riktigt skönt för nu har jag och min styvmamma Melissa upptäckt något enormt gemensamt vi har. Nämnligen mode & kläder. Vi har suttit i runt två timmar nu och bara kollat runt på kläder, tumblr & modebloggar.
Melissa har nämnligen otroligt mycket kläder. Hon har pälsjackor och hattar. Armani overknee stövlar, vintage smycken och en massa annat. Känns sjukt att bakom den cowgirl hon är idag finns en liten fashionista som bodde i New York och designade sina egna kläder (!) Menmen, nu ska jag sova. Ni får ha de så bra. Love


Sschh!

Min styvmamma fick mig att använda cowboy hatt när vi är ute med hästarna. Vad har hänt med mig? haha


Saturday



Jag ska på Vans Warped tour!

Hej! Nu har jag antligen lyckats beslagta datorn från min lillebrorsa haha. Inte så mycket har hänt förutom att imorgon ska jag på Warped tour!! Det är en jättestor tour som pågår i hela usa som alla är jättetaggade for. Det kommer komma hur många band som helst. Inte så många jag vet om men de jag faktiskt lyssnar på som kommer är 3oh!3, Nevershoutnever, Sum41, The All American Rejects, We the kings och You me at six. Kommer bli hur grymt som helst! Kommer säkert komma över 1000 människor. Förra året fick min vän Alex fick ett blåttöga av en kille. Så det här året är det jag, Alex, Tyler, Gunner och någon annan som jag aldrig träffat. Vi ska antingen sova i bilen eller tälta på Ventura beach.
KALLAHAN Logo Full Black.jpg
Fast vi kommer ju vara utomhus haha.

Oh, glömde jag säga att de delar ut gratis monsterdrickor?


glad midsommar!


pretty.


- ? -

Oskyldiga kärleken. Som man hade när man var liten. Det pirrade i magen varje gång man hörde hans namn. Man var nervös och rädd for att ringa honom. Man funderade alltid över hur han tänker, om han tänker på mig, vad tycker han om mig? Gillar han mig? Så många frågor. Men den stora frågan är.
Kommer det förbli fantasi förevigt?
Tumblr_l4k3lxhrqk1qbw10oo1_500_large


Typ skön låt hej


Thursday

Hello lovers! Sitter vid datorn (obviously) med min lillebrorsa. Idag skulle jag ut med Alaura. Men bytte planer.. Jag vet inte varför men jag och amerikanska tjejer i min ålder är inte en så perfekt match. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva dom men kanske lite stela. Typ "umgås inte med henne, she's a slut". Killarna är lite mer. Galnare och laidback haha. Men iallafall. Klockan tre slutar Cody jobbet så då ska vi hitta på någonting. Kanske gå hem till han och göra något vi får se. Men nu ska jag hjälpa melissa med att mata hästarna. PUSS


Moment

Harundelic: Läs min blogg.
Stephie: Vad var det nu igen, vondelicious.blogspot.com?
Vad är det här? "Kid who loves cock" ?!
HAHAHA
Harundelic: Men va? thevondelicious...
*Klickar in på vondelicious.blogspot.com*
Men det står ju "Kid who loves to cook"

*ASGARV*

Wednesday

Blurry, weird picture. But i just look like shit today so i didn't even bother to take a better picture. SO today is Wednesday and i have nothing else planned but riding the horses for the first time since i got here. Excited as always cause theres always hot cowboys riding around at the horsetrail this time a day. So right now i only have the (out of style) riding clothes on. The reason why im writing in english is because im on my stepmoms computer and she obviously doesn't have the Swedish letters. Oh and i forgot to tell you that my dad is coming home today!

I know that my english probably isn't that good. You can correct me if you feel like it, haha.


Girl you can't dance

Me and Alex listened too this in the car on our way home.


Tuesday


Shorts från Levi's

Idag fick jag ett par Shorts från Levi's. Riktigt snygga och sköna. Såkallade "boyfriend shorts" som sitter ganska löst. Tack Melissa
A


Hemma i Bear Valley nu!

Nu är jag hemma! Efter en olyckligt lång flygresa haha. När jag kom fram till flygplatsen så kunde jag inte hitta Alex! Jag hade inga cents så jag kunde inte ringa honom eller någonting. Tills jag satte på mobilen och ringde skitdyrt. Han var på helt fel sida, andra sidan av flygplatsen haha. Men det har varit kul har hittils. ända fast jag bara har packat upp, sovit och ätit haha. Som sagt sa ska jag försöka uppdatera så bra jag kan. Love!

Sneakpeak från hemmavideo av dansande BK och mig.


Snart bär det av till flygplatsen.

Om cirka två timmar så åker jag, mamma och nigel till flygplatsen för att senare lämna mig vidare till usa. Eller ja, först Amsterdam eftersom jag ska byta flygplan där men you get the point. Så det här är ett hejdå inlägg till Sverige, vänner, mamma och släkt. Kommer tillbaka om minst en månad. Nu är resväskan packad med hur många saker som helst. Har laddat med tidningar till flygplansresan, en bok, avsminkningslappar, PASS denna gången haha och lite andra saker. Godnatt. Nu ska jag försöka sova. Skriver när jag kommer fram, om jag orkar.

Gutennatten


I'm still dancing on my own (?)

In i vimlet, hans hand runt min midja, skyddar mig mot omedvetna slag, ljuset lyser på folket, skumpan skakas av folket, trampar på glas och fötter, musiken dunkar, leendet lyser, kroppen hoppar, solen går upp till slut. Fortfarande hand i hand. Du var min och jag var din. Om så bara för en kväll, en så enkel sak som denna. Du blev sur på killar som kom fram. Armen runt axeln. Revir. De upptäckte och gick tillbaka. Om så bara för en kväll att man kan ge och få tillbaka. Att man kan få känna, att det fortfarande finns.


Coco to the Chanel


Söndag

Helt fucking otroligt att detta var 6 på morgonen (bilden) efter timmar av festande. Har haft så otroligt kul de senaste dagarna och Mike Snow var grym igår natt. Jag, Louise och Kajza sprang runt och dansade tills vi hamnade hos ett par killar som Camilla och Alice hade träffat. Sen dansade vi lite mer och sen var det dags för hemgång. Grym musik, grymt folk. Allt var bra och lite bättre. Allt var bäst. Var hypad och galen, såg ex och gamla flings. Trevliga killar. Nu, blir det dock inte utgång. Utan en förberedning för morgondagen, alltså en galet lång flygresa. Hare gött folk. Ka-tjing.


Cancun, Mexiko!

Jag är nog världens gladaste just nu, pratade nyss med pappa i telefonen och han sa att Alex skulle hämta mig från flygplatsen imorgon! Shit vilken rolig bilresa vi kommer ha påväg till tehachapi.. haha! Sen sa Melissa att hon har bokat en resa för mig, lillebrorsan och henne till Cancun i Mexiko! Jag är såå glad. Det ska vara precis bredvid stranden, fin pool och jättegoda middagar. Hon hade även uppgraderat vårat rum så nu har vi havsutsikt!
Ibland känns det som om livet bara är helt perfekt.
Bilder från hemsidan.

Tror den ligger bredvid den stora poolen.

Poolen och havet

Hängmattor

Del av restaurangen

En svit


Victorias & Daniels bröllop

Idag åkte jag och mamma in till stan för att kolla på bröllopet. Så sjukt många människor det var! Vi stog utanför operan och kollade på storbildskärmen. Jag hörde att det var en halv miljon människor inne i Stockholm idag. Jag har varit lite skeptiskt mot bröllopet fast måste erkänna att allt var sjukt gulligt och fint. Älskar Viccans leénde! Låter kanske lite lesbiskt men hon är verkligen vacker när hon ler. Daniel on the other hand. Nja, antar att han har bombermuskler under den där kostymen, haha.


I'll Be There! Will you?

Avslutningsfesten för Love Stockholm 2010

GUSTAV ADOLFS TORG
Den 19 juni förvandlas Gustav Adolfs torg till ett gigantiskt dansgolv. Kungliga Operans balkong görs om till ett mäktigt dj-bås och bakom skivspelarna står:

Eric Prydz
Basement Jaxx (DJ-set)
Miike Snow (DJ-set)


Torget och rondellen spärras av och för att skapa Sveriges största klubbevent någonsin. På torget kommer också Europas största bildskärm att ställas för att visa visuals och grafik till spelningen.

Var: Gustav Adolfs torg
När: 19 juni, 00:00-03:00
Pris: Gratis

På måndag åker jag!

Haha fick nyss reda från min vän Zach att det är en kille i Tehachapi (där jag bor i USA) som har lagt ut pengar och slagit vad om med sina kompisar att han kommer haffa mig när jag kommer dit, Zach säger att han är en sån som tror att de kan få vem som helst hur lätt som helst. Kan ni fatta vad sjuk stad jag bor i. Det blir värsta livet bara för att en svensk helt plötsligt kommer haha! Men det är det som är kul. Älskar att vara i en småstad med sköna människor. Monday people, det är då jag åker. Och jag kommer blogga som vanligt så allt är lungans :)

Jag hösten 08 tror jag det var, på våran balkong.


Fendi

Fina Gabbi som jobbar som makeup artist på Bella & Tyra show hade igår på sig dessa snygga Fendi skor från Milano. En 10 poängare!


A-team & fika

Hemma från bion och vi såg A-team. Kanske inte min kopp te precis men den var helt okej. Satt bara och smsade hela tiden haha. Om en liten stund ska jag åka in till stan med Isabella och Imad. Vi ska nog fika som vanligt haha :) Kanske kommer med lite bilder från dagen sen. Puss

Ps. Jag börjar bli lite kär i min hesa röst. Låter sådär sexigt krigarinna aktigt haha. Vill bli mer hes!


Facelook


Torsdag

Tja people! Bjuder på min nya favoritlåt innan förkylda jag drar på bio med några vänner. Kommer inte ihåg vad filmen heter men det är en typisk kill-action film iallafall. Vet inte om jag ska vara så taggad faktiskt. Hadebra!
Snart åker jag till California, yay

California gurls we're unforgettable
Daisy Dukes, Bikinis on top
Sun-kissed skin, So hot
Will melt your popsicle ♥


Can't sleep

Kan inte sova, kan inte heller prata normalt för jag är förkyld. Fuck. Vilken bra början på ett sommarlov. Har nyss kollat klart på Tropic Thunder, filmen var helt okej. Inget dåligt att säga och inget bra. Usch vad tråkigt inlägg, låter helt emo när man läser upp det i huvet. Men nu börjar skrivandes gå åt helt fel håll så ska bara lägga in en bild och försöka sova igen då. Ka-tjing.


Rachel Zoe designar!

WWD Rapporterade nyss om att Rachel Zoe (en av mina favoritstylister och förebild) ska göra sin egen kollektion! Det kommer säkert bli sjukt snygga saker som faux päls, turkost, långklänningar allt möjligt. Ser fram emot att se vad hon får fram!


Längesen, så jag kör med en lista!


♥ Skolavslutningen - Var väldigt lyckad, även fast jag kommer sakna alla. Så är jag sjukt glad över att ha överlevt 9 år i skolan. Tänk er 9 ÅR! Jag har fortfarande inte fattat det och kommer nog inte göra det förrns första dagen i gymnasiet. Första gången jag faktiskt har tänkt; kolla hur jag har växt upp!

♥ Åker till USA på Måndag - Det här är nog inte första gången jag hissat detta. Men tänk att efter all den väntan äntligen snart få åka iväg. Har saknat pappa, melissa och bo-kyle så mycket. Och inte minst mina kompisar heller. Vill bara få åka iväg nu och påbörja det sjukt roliga som är där borta.

♥ London resan - Som jag fick av min x styvpappa Nigel i försenad födelsedagspresent. Grymt snällt och jag hade skitkul därborta. Träffade min styvfarfar, shoppade förfullt, var i Liberty, kollade på fotboll och njöt av grym mat och fick små lektioner i brittisk dialekt. Ett stort tack!


♥ Att människor inte alltid är så nära vänner längre - När man tänker efter så har jag ganska många vänner, eller ja. Man skulle nog föredra att ha lite nära vänner istället för många onära vänner. Just nu vet jag inte vad jag har men något därimellan. Okej, man kan säga att jag ogillar känslan av att förlora vänner, att man glider ifrån varandra. Det är det jag menar. Men som Diane von Furstenberg sa; Man ska älska sig själv och kunna vara självständig, för den person du kommer vara med resten av livet är dig själv.

♥ Sveriges väder - Visst det är ganska varmt och så men seriöst det är mitt i juni och idag runt femtiden frös jag ihjäl. Det är nu man ska svettas ihjäl och det ska vara typ 20- 16 grader på natten men nu är det 9. Vill få bort molnen också! Ajuste, detta har kanske inte något med vädret att göra men hörde att det var en jordbävning i Sverige idag. Hur skumt är inte det?

♥ Att man inte får studiebidrag på sommaren - Blä! Jag vill ha pengar. Vad säger vi svenska folket? Ska vi alla ta tillbaka pengarna som går till det onödigt stora bröllopet på lördag så att vi får pengar på sommaren? BRA! That's a deal.

Love Robyn


En favorit

Denna köpte jag på H&M i London. Och jag älskar den! En tunn oversize 3kvarts ärmad tjocktröja med dragtröja och luva. Jätteskön och snygg.


Perfekt läppstift

Har haft det skitsvårt att hitta ett bra läppstift. Ett läppstift som skulle funka för mig är den på bilden under. Så perfekt! Jag har väldigt röda läppar naturligt så det här skulle nog täcka det bra. Älskar nudefärgade läppstift, bara att det inte får bli för ljust. Då kan det påminna om Idominsalva. Ska definitivt köpa det här läppstiftet när jag får pengar.


Efterlyses


Såna här leggings fast i svart. Någon? Har hört att det finns liknande på Lindex men har inte hittat några. Någon som vet något? De är sjukt snygga!


Tävling!


En blogg jag börjat läsa på sistonde är grymma Amanda Rosende. Hon bloggar om smink och vardag. Och den paletten hon lottar ut nu till en läsare är den hon använder i nästan alla hennes sminkningar. Och jag skulle vara sjukt glad om jag vann. Vill du också vara med och tävla? Tryck isåfall dig vidare till hennes blogg för mer info! http://amandarosende.blogg.se/2010/june/tavling-vinn-88paletten.html#comment

Liberty in London

Innan jag gick in där trodde jag bara att det skulle vara en vanlig affär. Men icke sa nicke för det stället har ALLT en modeälskare älskar. Allt från de vackra Marchesa klänningarna, Acnes skinnjackor och tröjor, Alexander McQueen (rest in peace), Fendi, Filippa K, Armani, Givenchy, BURBERRYS SJUKT SNYGGA SKOR jag skrivit om tidigare, Chloe, Donna karan, Prada, Matthew Williamson, Stella McCartney och så sjukt mycket mer. På deras vintage våning hade det sjukt många Chaneljackor och väskor. Det kändes som om jag var i himmelriket. En av de jättesnälla tjejerna som jobbade där sa att hon brukade smygprova Marchesa klänningar på rasterna. Det skulle jag också gjort haha!
Även om ni kanske inte har råd, vilket jag inte heller har med tanke på att jag är barnbidragsintagare så tipsar jag verkligen om att gå dit! Bara för att kolla och röra. Helt sjukt underbara plagg och accesoarer!

Framsidan

Insidan.

Kan bara säga att jag ångrar så himla mycket att jag inte fotade något där inne. Ni skulle bara se alla plagg! Verkligen allt man beundrat från style.com's alla modevisningsbilder fanns mitt framför en.

Starbucks i mitt rum


Haha ignorera mitt konstiga och lite smått konstiga ansiktsuttryck. Denna köpte jag i London för ungefär 150 spänn. Ser ut som vanlig plast fast den är skithård och man skruvar av locket och sugröret går inte att ta ut. Ville igentligen ha en Starbucks termos men det var bara den här som fanns. Snygg!


Grillfest i ursvik med niorna

Igår så skulle jag typ träffa amanda men hon dissade mig för några klasskompisar så då drog jag till mina klasskompisar. Som hade grillfest i Ursvik och det var skitkul! Har aldrig varit med de flesta av dom på fritiden sådär så lärde känna alla bättre för sista gången. Vi grillade kött, marschmallow (och jag vill ju alltid prova att grilla sjuka grejer så jag grillade röda godistrådar), vi sjöng, dansade, spelade gitarr och körde lågstadie lekar. Även fast jag inte varit så nära min klass så kommer jag faktiskt sakna dom.



Kärlek är ett ord, inte kär och lek.

Det handlar om att prata sönder nätter,
om att sätta på en film om och om igen
för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar.
Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet.
Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar.
Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora,
bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen.
Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten,
och skriva poesi över ärren,
om att viska du är vacker tusen gånger varje natt
och mena det lika mycket varje gång.
Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen
och att ständigt ha tusen fjärilar i magen.
Det handlar om att tappa bort sig i någons famn
och aldrig vilja hitta vägen ut,
händer som dras genom hår och fingertoppar
som smeker längs ryggraden.
Det handlar om att ge någon sig själv utan att tveka en sekund
och att andas genom varandra.

Lånat från Felicia's blogg.

EM TISDAG


Skolavslutning

Sista dagen på Vittra i Frösunda. Eller ska jag säga Wisénska? Helt sjukt. Tiden har gått så snabbt. Man tänker på alla lärare man har haft och alla barn det har fött (det är alltså sjukt många lärare som verkar bli gravida hela tiden i den skolan). Jag har gått i den skolan ändå sen fyran och nu tar bara allting slut. Man kommer aldrig ha en vanlig skoldag där igen. Aldrig. Sjukt. Men ska iallafall tillägga att jag otroligt nog inte grät på skolavslutningen. Vet inte varför men jag var nog mest glad. Att få avsluta något på ett bra sätt. Sen blir det gymnasiet för mig och alla andra nior. Även fast jag har sjukt många kompisar som redan går i gymnasiet eller redan gått ut så har jag ju aldrig varit där själv. Sweet. Längtar. Längtar tills gymnasiet och vad hösten har att erbjuda. Men nu. Nu ska jag bara njuta av sommaren.


Visste ni att...?

Mitt hår är kort och lockigt. När jag var väldigt liten var det naturligt rakt men har blivit lockigt på tiden på något sätt. Brukar inte se så risigt ut som det gör på bilden.
Ser ni att min ögonfärg matchar hårfärgen perfekt? haha typ samma färg..


3 bilder från London

Men har tyvärr inte fått alla bra bilder från pappa än - eller när jag bad om bilderna fick jag bara de fulaste bilderna på mig själv. Lyckat? nejnej, men bjuder på lite skit från min kamera. Puss

haha bjuder på den här..

Bevis. Tadadadaaa! Enda dagen som det var molnigt.

Sååå gott. Marschmallow och varannan jordgubb med choklad. MUMS


Mitt rosa pass

Jajuste. Tror att jag glömde berätta om det här. Lilla smarta jag glömde ju att ta med passet till flygplatsen. Och just den här gången skulle vi åka från Skavsta (en timma ifrån Stockholm) så denna gång skulle vi alltså inte hinna att åka tillbaka till lägenheten för att hämta det. Så det blev en massa samtal till polisen så när jag kom fram så gjorde vi ett nytt pass. Och fyfan vad hemsk bilden blev! Såg ut som en prostituerad transvestit.


NU ÄR JAG HEMMA!

Eller jag kom faktiskt hem inatt. Men iallafall! Vill bara börja med att säga hur trött jag är. Jag kom hem runt halv två. Då duschade jag, packade upp lite saker och förberedda för skolavslutningen. Sen så kunde jag inte sova utan låg och kollade i taket. Halv sex gick jag upp och började göra mig iordning. Har sminkat mig, lagt på lösögonfransar, hårförlägning och allt sånt. NU är jag klar, yay! Och ska röra mig till skolan. För nu är det skolavlutning!


London update

Tja allihopa! Min plan var igentligen att inte blogga när jag är här borta eftersom jag hatar inlägg utan bilder men ville bara skicka iväg ett litet levnastecken. Resan hit var kaos! Dumma jag glömde bort att ta med passet och eftersom det var kö på vägen och att vi inte skulle till Arlanda så kunde inte vi åka tillbaka. Så i panik ringde mamma till polisen på flygplatsen och sa att det skulle förbereda ett nytt pass till mig (ett pass som bara håller i en månad) så rysligt sminkad och ofixad fick jag ta ett nytt passkort på polisstationen. Och mitt pass VAR ROSA :D haha. Annars har allt här varit bra. Har gått runt inne i stan med pappa och shoppat lite men vi har fortfarande svårt att hitta en bra skolavslutningsklänning till mig. Idag ska vi även möta upp min styvfarfar och flytta till hotell. Så vi ska alltså inte bo på stället som vi bodde på inatt. Vädret här är inte att hurra för men det är iallafall lite varmt. okej, nu blev det lite för långt inlägg. Men ni får ha det bra! Hörs

London time!


Och tar inte med mig mobilen. Så hörs via facebook! Nu ska jag shoppaaa.


Mina händer idag


9JUNI10


Det här hade jag på mig efter skolan. Då jag rullade iväg till frisören som färgade min utväxt och klippte lite. Känns bra nu! Och nej det är ingen fläck på tröjan utan bara smuts på spegeln. Blå skjorta - H&M, skor - dinsko, strumpbyxor - H&M, Väska - Scorett, halsduk - åhlens.
För en stund sen var jag hemma hos födelsedagsbarnet amanda och åt middag med hennes familj. Dom är så jävla sköna! Har magverk från att jag skrattade så mycket haha.


Lady Gaga - Alejandro


Grattis Amandaa!

Amanda fyller 17 år idag! Grattis! Köper present till dig i London :D

Bild från förra sommaren


Frisörbesök imorgon


Och ja, man ska nog kunna säga att jag verkligen behöver det. Mina toppar är slitna, har lång utväxt och behöver bara någon som kan piffa till det. Så imorgon ska jag färga och toppa, awesome! Tack mamma for money


If i had the money


Gjord av mig på Polyvore.

Snyggt, rosa, nude, puffig klänning. Skulle väll se bra ut till en skolavslutning?
Tyvärr så hann jag inte spara vart allt kom ifrån men det går ju alltid att hitta kopior någonstans.


8JUNI10 Dagens


Haha ser sur ut på bilden. Dagens klädsel var otroligt enkel. Men orkar inte göra mig iordning så mycket på morgonen innan skolan. Skorna - Dinsko, Jeans - vero moda, tröja - H&M.


Tisdag

Hello people! Idag har varit en asskön dag. Har inte riktigt gjort så mycket. På förmidaggen så redovisade alla nior våra elbilar. Vilket var schysst. Alla gjorde ganska coola men våran bil var snabbast. Du vet, vi tjejer kan det där med bilar. Haha nej men det var kul, sen åkte jag och Elizabeth till mcdonken och åt lunch. Sen var det fotbollsmatch i Skytteholm. Niorna mot lärarna. De vann såklart. Och när vi satt där och kollade på så kom Amanda! Som fyller 17 imorgon! Hadebra!

Harun, Fanny, Hunden och amanda på sidorna.


NELLY'S MARBLE



Nellys skor marble såldes som smör på deras webshop och syntes på många modebloggar. NU har Nelly äntligen fått in dom igen. Mina favoriter är de svarta randiga och leoparden. Så klicka vidare till nelly och köp innan de tar slut! De kostar 399:- Vilken är din favorit?


Alexander McQueen


Kavaj & Kjol + Rosa


Jag totalt älskar deras outfits. Och kände mig tvungen att hylla deras matchnings kunskaper haha. Whitneys stora clutch är supersnygg och hennes blandning mellan grå och rosa är också skitsnyggt. Love


Ännu en ny design.

Har jobbat på denna nya design hela dagen. Eller nja inte hela men väldigt länge iallafall. Som ni kanske ser är det lite småsaker kvar att fixa men annars tycker jag att den blev ganska snygg! Vad tycker ni? :)

Gammal bild


Älskar låten & rösten


7JUNI10

Gud vad skön dag det har varit. På förmiddagen var jag i skolan och gjorde klart teknikbilen. Sen har jag bara åkt hem och nu kollar jag på gamla avsnitt av the hills. Appropå the hills. Visste ni att Heidi flyttat ifrån Spencer? Jag tror inte att de har gjort slut men de har iallafall haft en major fight. Jaja, bjuder på dagens a la webcam. Förlåt för den dåliga kvalitén men orkade inte fota med digitalkameran idag, höhö.

Over-knee socks - H&M, Cardigan - GT, Tröja & Strumpor H&M, örhängen - gamla.

Ser ni att jag fått lite färg nu?! Eller jag ska nog säga att jag inte är albino fortfarande haha.


Minx naglar

En trend jag såg på en modeblogg häromdagen är Minx naglar. Ni har kanske sett i vissa modetidningar att modellerna har metallnaglar, zebra naglar eller något annat. Det är som ett folie som man värmer på den egna nageln, både på byggda naglar eller vanliga naglar. Därefter sitter resultatet i 1-2 veckor. Ser riktigt coolt ut! Det enda stället i Stockholm som jag vet gör det är Fridas salong. Kostar runt 400 kronor. Här är mina favoriter:


JAG ÄR KÄR


yesstyle.com

I denna bikini. Hur söt som helst! Om modern min skulle köpa denna skulle jag vara evigt tacksam. Men det kommer aldrig hända haha. Kanske får vänta tills jag får barnbidrag eller något cause im broke. För bara 375 kronor får man hem skönheten.


Haha fan vad skön!


Class


Gjord av mig på polyvore


Nattmiddag

Ännu en nykter helg, awesome! Även fast den här lördagen inte varit så spännande så har det varit grymt skönt att inte göra så mycket. Men för typ 3 timmar sen så mötte jag upp Isabella. Våran plan var att fika på café 60 men det blev en fet nachotallrik på Hard Rock café vid Odenplan. 214:- spänn brända på en nacho och läsk men det var de värt! Ska ändå vara barnvakt på måndag så kommer få pengar då. Nu ska jag försöka sova. Cya



Facelook


Snyggt.


från lookbook.nu

Nämen oj!

FUCK. Detta är historien om *****. Stephanie hade en grym lärare som hjälpte henne. Stöttade henne och motiverade henne. Han var övertygad om att Stephanie skulle få mvg i de två ämnena som han hade för henne. Sedan, en regning dag så blev han tvungen att lämna skolan för en korvfabrik. Stephanie trodde då att allt skulle skrivas ner på papper. Att allt skulle gå bra vid överföringen till en ny lärare. Stephanie, fokuserade då inte på målen som hon redan uppnått. DÅ KOM EN NY LÄRARE. Han hade problem med Stephanie. Han gillade inte henne. Jag menar, hon rövslickade ju inte för honom som de andra mvg barnen gjorde. Han kollade men såg inte, han lyssnade men han hörde inte. När han kom hem på kvällarna så satt han vid sitt skrivbord. Och sakta planerade. Planerade hur han skulle kunna få ut sin ilska på mig. Hur han kunde få ut sin hämnd på Stephanie. Han kunde inte förstå varför hon inte rövslickade. Varför hon inte repeterade sina arbeten. Så. Då. Gav han henne VG. På skolavslutningen så fick han ingen kram, ingen present, inget leénde från Stephanie utan bara ett tjockt, stort, gigantiskt =

Godmorgon Lördag!

Hola amigos! Nyss kommit hem från parken som är utanför mitt hus. Jag var ute och solade med mamma tills de elaka svenska molnen kom fram och förstörde. Menmen vi klarar oss ändå! Har inga speciella planer idag men ska försöka att få in plugg och städning där. Igår kväll hade jag det skitkul. Jag var med Helena och Amanda. Först åt jag och amanda ute, sen gick vi in på chatroulette för första gången, haha! Efter det gick vi till utsiktsberget som ligger 5 minuter ifrån mitt hem. Och sedan drog vi alla hem igen. Tyvär så har vi inga bilder men ni klarar er. Tjarå!


En sliten steffi showar sin gamla burberry bikini. Haha bjuder på bilden..


-

Jag har en sån där stund igen. Där man känner sig ensam. Alltså inte ensam "no one likes me buhu". Men ni förstår. Varför känns det så svårt att hitta någon här i Stockholm? Någon som man faktiskt gillar, någon man kan ha roligt med. Någon som har respekt för tjejer och tar en seriöst och inte är ute efter sex och som faktiskt verkligen bryr sig om en. Är det jag som gör fel? Jag menar jag har ju valt att vara med ganska konstiga killar. Som när man faller för killar som man vet att man inte är rätt för? Bara för att man hoppas på att de ska visa sig att de är annorlunda.


Fail outfit


På bilden jag tog efter upptäckte jag att det var en äcklig larv på min tröja. Ibland är det inte så bra att fota i djungeln utanför mitt hem..


Älskar mitt liv just nu

Känner mig riktig lycklig just nu, jag har så mycket att se fram emot!

- Ska åka till London nästa fredag!
På shoppingresa såklart med min gamla styvpappa Nigel. Vi ska shoppa, gå på musikaler, kolla på fotbollsmatcher och mycket mer!
- Inget plugg kvar/Skolavslutning!
Eller jo lite plugg, men det är verkligen världens enklaste och snart är det sommarlov!
- USA Tehachapi!
Snart åker jag till mitt andra hem igen, jag verkligen älskar att vara där. En plats där jag får träffa mina kompisar igen och såklart min bror, pappa och styvmamma. Rider på morgornarna, spelar tennis, volleyboll, badar, solar. It's my paradise
- All time low till Sverige!
Som jag skrev i inlägget under så kommer ju alltimelow hit. Har fantiserat om det hur länge som helst och nu så äntligen!
- Börja jobba!
Jag ska skaffa jobb! Min tjejkompis jobbar på det stället och hon älskar det. Bra betalt och roliga människor.
- Börja på gymnasiet
Och jag skulle nog inte vara lika taggad för det om jag inte skulle börja på stylistlinjen. Jag kommer ju ha kul varje dag!


ALL TIME LOW TILL SVERIGE!

Haha okej jag måste erkänna att jag dör för dessa killar. Eller deras musik! JAG KOMMER HA SÅ JÄVLA KUL. Jag måste gå!!

RÖR INTE


-


Katy Perry & The Matrix - Broken


Nyss solat!

Nyss kommit hem från solariet, riktigt skönt! snart ska jag bara äta lite mat och sen ska jag ut och jogga. Också skönt! Ha en bra dag people.

Inte alls stor skillnad men whatever.


RINGAR. RINGAR. RINGAR





Kan man få nog av dem? De ska helst vara hur stora som helst. Liten färgklick och diamanter. Ödlorringar, zebraringar, ormringar, stenringar, korsringar, dödsskalleringar. You name it

Kick-ass kicked ass

Kollade på Kickass igår natt. Fyfan vad grym den var! Trodde att den skulle vara skitseg men det var alltid någonting som hände och man visste verkligen inte hur saker skulle sluta. Lovedit.

Church girl (?)

Som alla åttor i Stockholm (eller sverige?) har sett så har ni fått hem en broschyr med en close up bild med mitt feta ansikte på. Kul? Nja. Får bara hoppas att folk inte känner igen mig..


1JUNI10



Tröja - GT
Leggings - GT
Kavajväst - H&M
Skor - Dinsko
Väska - Kappahl/Lindex (?)


Umgåtts med barndomsvän

Har spenderat min eftermiddag med Adrina. Fyfan vad jag saknat henne! Vi har hur många minnen som helst tillsammans. Och känt varandra ända sen sexårs. Idag så rullade vi runt i stan och tänkte fika men det blev mcdonalds istället. Haha! Här är en gammal bild på oss.