words of today

Mina misstag och missnöjen är det som har gynnat mitt liv och gjort det starkare - Stephanie Harvey

Sista live uppdateringen - Efter tio

Snart ska Malou intervjua en kille som skrev boken "När mardrömmen blev sann" och handlar om när killar blir misshandlade av sina sambos/flickvänner och som säger att det är vanligare än vad man tror. Väldigt intressant eftersom det enda man har hört från media och kompiskretsar är ju just om tjejer som blir misshandlade och oftast är offren. Tycker det är bra att man tar upp det här, det är kul att veta att killar inte alltid ska vara macho macho och att det kan vara dom som är utsatta också. Att det kan vara utsatta är ju verkligen inte kul. Men bra att man tar upp det här så att om det kanske finns andra killar som också blivit misshandlade eller utnyttjade av deras fruar, vågar tala ut om det.

Shit, nu laddar min dator ur. Får höras senare!

Live


Intressant samtalsämne. Tänk om min mormor eller morfar sitter och kollar på det här just nu? Har för mig att de brukar kolla på det här programmet. Haha, tänkte att det inte var så många vuxna och tonåringar som är hemma nu. Men det här är mycket roligare än skolan. Och har redan fått förfrågan om intervju. Så det är kul!

Haha, Malou sa någonting jag reagerade på, men mitt huvud förvränger alltid allting.
Malou: Du sa att du var intresserad av din mamma.

Say whaaat? x)

Live från efter tio



Inte bra bild, men ska sluta säga så haha. Nu är intervjun med Egoina klar och det gick skitbra för henne! Hon såg inte alls nervös ut :) Det är nog jag som var mer nervös när de hade kameran rakt upp i ansiktet på mig. Tänkte; fan om de frågar mig något så kommer jag säkert tabba mig som vanligt. Har varit med i en intervju innan som inte alls var lyckad så tror inte jag är så bra på de där haha. Uppdaterar snart ;)


Efter Tio blogginlägg 1

Nu är det reklam!! Gud vad kul det här var haha. Är lite trött från igår bara, hoppas det inte syns i tvn. Nu är Egoina här också :)

Haha, min tröja gör så att jag ser sjukt bred ut ;)


Tv4 Eftertio

Godmorgon människor! Vaknade för runt en timma sen här i Emils lägenhet och ska snart åka till Gärdet med Amanda för att vara bloggpublik i programmet eftertio. Har aldrig varit med "in the making of" ett live programm och det måste finnas en första gång för allt ellerhur? ;) Bloggaren Egoina ska gästa så det kommer säkert bli skitroligt (hennes humor är ju helt sjukt skön!). Amanda är ju fortfarande sjuk från hennes halsmandel operation hon gjorde för typ en vecka sen, så kände att jag behövde dra med henne ut på något & hon har ju gillat Egoina i evigheter så det här var perfekt. Programmet kommer även livesändas på min blogg!
Skulle tagit en webcam bild men det var helt svart.. så här kommer en bild på mig och söta amanda från år 07


29MARS10 - Måndag!

Puh* Idag har mycket saker hänt!
- Jag har varit barnvakt
- Ska bestämma tid för anställningsintervju
- Ska sova hos Emil
- Och fått reda på att jag ska vara med i Tv4 "bloggpublik" imorgon bitti! (Kommer sändas live från bloggen)
-
Ska boka tid för londonresa med Nigel
- Har fått pengar, catshing*


Let it go




A little hazy
Maybe I'm just losing my mind
I think your shady
I know that you've been calling my guy
Are you crazy?
Now I'm gonna take you outside
And show you crazy
Ohhh I got your crazy

Call me crazy
Everytime that I turn around
You want my baby
Ohhh but I'm his lady
Am I possessive?
Just because I'm claiming what's mine
Your crossing the line


Igår, Lördag

Den här helgen har varit den roligaste helgen på riktigt länge. Som sagt så har jag varit ute och firat 3 födelsedagar och träffat as mycket nytt folk! Och varit med Elize, Louise och Kajza! Igår så skulle vi först på 18års fest i Ekerö men vi åkte till chillkrök i Telefonplan istället. Det var as kul, vi rökte vattenpipa, dansade tryckare med Louise, försökte göra en annan version av babyfreeze vilket slutade med att jag slog mig själv på armen. Skitsmart, haha. Men här kommer lite bilder:

Jag och Louise

Sebbe och Elize

Jag svalde något konstigt




Godmorgon

You say you don't deserve me. Another reason to leave or cause everytime you get pissed you meet up with her?
Why cant this just be easy.. no comments

En bild på mig och Louise igår!


Utgång igen

Pågrund av komplicerad kommunikation med en viss person så blir det utgång med tjejerna igen ikväll. Kommer dock ta det ganska lugnt ikväll. Men saknar personen... Får se vad som händer. Puss!

27MARS10

Tja! Kanske inte världens finaste väder idag.. Det regnar!! Men är iallafall glad för då betyder det att snön kommer gå bort. Tror fan inte att det kommer snöa igen. Hoppas jag. Stör mig på snö och kyla rejält mycket nu, vill bara utomlands och sola.

Och våran destination: Skarpnäck

Här kommer lite bilder från igår, fyfan vad kul vi hade. Även fast vi var lite spända från början. Liksom vi skulle till skarpnäck, inte världens mysigaste ställe om man säger så. Men vi blev iallafall inte misshandlade eller något så allt gick skit bra!




26MARS10 - FM OUTFIT


Körde på bara svart och nitar innan shoppingen igår - tråkigt men snyggt haha.
Hade även min nitväska och favoritbrillz


2 bilder från min födelsedag


Jag och mina presenter haha! Mamma ville ta kort men såg ut som en mupp här haha
Mina rosa rosor!

Friday night

Hemma hos Elize nu med Kajsa och Louise, första och senaste gången jag träffade de två så var det på min första hemmafest. Så jävla kul, de däckade hos mig och vaknade upp dagen efter och visste inte var de var.. Men det är iallafall vi tre födelsedagsbarn och elize, amanda & sara som ska ut ikväll & vi får se vart vi hamnar men våran första destination är skarpnäck. Hadebra!


HAPPY BIRTHDAY 2 ME


Woho, nu är jag sexton - alltså ett steg närmare 18 haha! Och imorgon ska jag ut och fira! Ska bli så jävla kul!


Möta upp mannen

Nemas problemas liksom, nu ska jag gå och möta upp mannen vid tunnelbanan. Ha en trevlig kväll
Jag på landet med amanda, vad kan det vara? typ 07 eller 08


24MARS10

Tjaa! Nu är jag hemma från skolan och ska nu skynda mig bort till gamla stan för onsdagsfika som helena tvingar mig med på haha! Efter onsdagsfikan så blire snabbt hem för att träffa min styvpappa och sen kommer emil och sover över! så det är mina planer för dagen. Slänger in en snabb /ful bild haha. Cya


Update:
Haha juste en tjej trodde att jag fyller år idag så hon fick hela klassen att sjunga för mig. typ, hallå jag fyller inte ens år haha? skitkul. aja ska dra nu x)

I gotta feeling!


Hahah, fyfan va coolt!


Quote

He died in a tree from which he wouldn’t come down.
“Come down!” they cried to him. “Come down! Come down!”
Silence filled the night, and the night filled the silence,
while they waited for Kafka to speak. “I can’t,” he finally said,
with a note of wistfulness. “Why?” they cried.
Stars spilled across the black sky.
“Because then you’ll stop asking for me.”

20mars10

Woho, har nyss kollat klart på alla glamourama avsnitten - skönt! Snart blir det nog Alice i underlivet. Men fick precis bilderna från fikan/promenaden vi hade inne i stan igår. Så här kommer dom!


Jag, Amandas söta hund Andromeda och Isabella!
Hahah, åhfyfan. Ser ut som om jag ska skita. Men bjuder på den.

Jag, Andromeda och bästa amanda

Jag på östermalm vid fikan igår. Ser så sjukt allvarlig ut men det var nog bara för att jag trodde att min mobil hade gått sönder - för gott... & att mitt bankomatkort inte funkade! Det har hänt mig så många gånger, förstår inte varför. Men aja. Igår var iallafall en riktigt bra dag! Fint väder

2 bilder från mitt dop

självklart kom min bästavän amanda och fotade skit mycket på mig när jag stod där uppe. Och när jag väl kom upp och sjöng psalmer så ångrade jag att jag inte hade fixat mig innan. Mitt hår - was a mess! vi ska inte ens tala om det, haha. Men det var iallafall kul att ha det gjort, vad ska man säga? är man yesman så är man.

En präst, Signe (präst) Jessica, jag och Damien.

En ocharmig bild på moi efter dopet haha


SÅ SKÖNT

Trots det väldigt dåliga vädret som kom från absolut ingenstans så är jag skitglad, har döpts idag vilket var roligt för jag typ dog av garv när hon hällde vattnet på mig, mamma kommer snart hem med chips till mig och jag ska snart byta om och bara ligga i sängen. SÅ SKÖNT!

Inlägg&Bilder kommer när amanda vaknar och skickar bilder till mig

väldigt snygg tatuering


Inspo for my first tattoo?..


Från i torsdags


update:
lisa om Från i torsdags: åååh så fint nagellack! vart kan man hitta det?
fin blogg btw :)

Svar: Man kan hitta det på nästan överallt där smink säljs, märket är depend :)


BIO MED TINA

Är hemma hos tina nu och ska ikväll gå och kolla på Shutter Island, det ska bli så kul. Har hört att den är sjukt bra. Tina håller på att oroa sig över vad hon ska ha på sig medans jag sitter helt klar, mohaha :) Hörs sen!


UPDATE: Filmen var grym!! Så jävla bra, fast det är en sån film där man måste tänka väldigt mycket och man blir verkligen mindfucked av den, men den är ändå väldigt värd att se!

Hahah min dåliga humor!


HAHAHAHA, äckligt men roligt på samma gång.


18MARS10

Shit - det är fredag imorgon! Gud vad veckan har gått snabbt. Känns som om jag har gjort absolut ingenting även fast jag har gjort allt möjligt. I helgen ska jag gå på konfagrejer och även döpas på söndag!! Fatta vad sjukt jag är liksom 15 turning 16 och ska döpas?! Fick iallafall reda på att jag inte ska döpas i en liten upplåsbar pool utan kommer bara få vattnet på håret. Haha, skäms nästan lite. Bra att jag inte kommer göra det ensam iallafall. Och tur att man inte måste ha en sån där liten klänning i xxxxxL. Anledningen för att jag inte döptes när jag var liten var för att i usa var man så allvarlig med sånt där. Om man döptes och inte gick till kyrkan varje söndag så var man konstig + att mina föräldrar inte är så pass religiösa så dom kände att det var nödvändigt.


Foundationkrig

HAHAH åh nej, gick nyss in på mitt dailymotionkonto och hittade en skiit gammal video, på mig Sara, Amanda, Linda och Emelie. Nu när jag tänker efter så hade vi faktiskt riktigt kul tillsammans. Och fyfan - när jag skriker ut "ser ut som sarre, omg ser ut som sarre" usch vad man hör att jag var en fjortis... hade lika vitt hår som sara på videon. Som tur är videon typ 3-4 år gammal?

Foundationkrig
Uploaded by stephanieharv. - Videos of family and friends from around the world.


4thofjuly08 - hotairbaloonride

Hittade nyss ett usb minne i min garderob och så öppnade jag den så såg jag riktigt gamla bilder. Jag älskar att kolla på gamla bilder. Och när jag såg de här så blev jag så jävla glad.. Kommer ihåg den dagen som igår.

En bild på Alex när han ringer till Richard som bodde i huset precis nedanför oss, så kom han ut och ba "DUDE WAVE YOUR HANDS, I CAN SEE YOU!" Så skrek alex ned till alla som bodde under oss "OMG WERE GONNA LAND ON YOUR ROOF, EXIT YOUR HOME IMMEDIATLY" hahaha, skit roligt. Så låtsades vi pissa på alla men vi skvätte bara ut lite champagne som fanns uppe på luftballongen.
´
Här är Alex familj och människorna som ägde ballongen. Vi vaknade vääldigt tidigt den dagen så kom Alex mamma och hämtade upp mig så gick vi ner till stan och käkade american pancakes med bacon och sirap! Så jävla gott!

Blommigt från GT

Gina tricot är en affär som jag verkligen har tröttnat på men nu så har dom fått in riktigt snygga blomtunikor/klänningar & kjolar! Kanske dags att ge den en andra chans?

17mars10

- Varit i skolan
- Levererat blommor
- Möte med präst (ska döpas på söndan med jessica)
- Ätit ute med mamma
- Köpt ny foundation (bästa personalen i kicks, solna!!)
- Tappade choklad på min halsduk så nu ser det ut som brunt fågelbajs...


19:33

Du anar inte hur glad du gör mig. Hur mycket leendet du sätter på mina läppar betyder för mig. Har hela tiden haft svårt att berätta för någon om jag gillar den personen. Men vill inte ha svårt för det den här gången, för vill att du ska veta..  Im on top of the world right now

World Hip Hop Dance Championship 2009

Philippine Allstars - Så jävla grymma, deras headtouch och när dom gör det mänskliga hjulet är så jävla klockrent. Kom på att jag hade dansträning imorgon så började helt plötsligt droga massa youtubeklipp. OCH EMIL SOM SÄGER ATT HIPHOP ÄR FULT. Say whaaat? :O

Give me this for my birthday!

SÅ söt jacka. Älskar den & finns (för er andra som vill köpa) att köpa HÄR.


Inspo of the day - 15mars10


Okej, en liten sommarkänsla över den här bilden då, då kör vi på stora tryck på tygpåsar, bruna ben, kedjor och starka färger :) (men pastell och nude färger är väääldigt inne)


Köpte en kavajväst och tröja idag

När jag var i solna centrum och åt middag med nigel (min gamla styvpappa) vilket var riktigt trevligt! Vi pratade om London resan som vi ska till snart. Lägger in en ganska dålig bild eftersom min digitalkamera dog.. Men ni får nöja er med det :)

Ignorera mina röda sovshorts haha!

Update: Jag och mamma gjorde hemmalagda semlor, de blev inte så vackra men jävligt goda blev dom :)


På engelska lektionen

L: Men neej jag kan inte den frågan jonas
J: Jo men ta sexan, kom igen.
Jag: Men jag vill ha seeex! Jag kan ju de
Klassen: HAHAHHAHAHA

haha, personerna i min klass har så kass humor, dom har frågat mig om jag vill ha sex hela dagen..


Little Romance



Inspo of today 14mars10

Hello! Ska börja med en ny grej som kallas inspo of today där jag varje jag lägger in bilder som inspirerar mig och mina outfits. Kommer bli kul att kolla tillbaka på det här senare och se vad jag älskade nu ;) men iallafall, här är dagens bild:


Okej, jag gillar verkligen ALLT hon har på sig på denna bild, spetsshorts (som btw går att köpa på Zarah), Grå mjuk kavaj (går att köpa en liknande på H&M) vit stor tisha (tisha=tshirt) Och såklart nitar & rosetter.

Mormor & Morfar

Resan till fagersta var riktigt nice, jag och mamma åkte med tina och jonathan riktigt tidigt imorse. Det var mysigt att bara kunna chilla hos mormor och morfar ett tag. Somnade i soffan i ca två timmar och drömde riktigt skumma men underbara drömmar. Faktiskt första gången jag drömde om **** det var trevligt. Men det skumma var när jag halvsov (ni kommer tro att jag är störd nu) så kände jag att det var någon som smekte mitt ansikte och min hals så tänkte jag, drömmer jag nu? så försökte jag vakna och när jag kollade så var det ingen där. Så stängde ögonen igen men jag kände fortfarande en hand på min panna och kind. Skitskumt haha och mamma sa att det kunde vara någon död släkting men jag tror inte på sånt så vet inte riktigt vad jag tror det var. Men det var kändes inte konstigt, utan bara lyckligt på något sätt. Men bryr mig inte så mycket om det. Men OM det var något så är det riktigt cool haha.

Tror ni på spöken?


Fagersta imorgon!

Så, om typ fem minuter ska jag sova. Så ska jag vakna sjukt tidigt imorgon för att åka över till mormor och morfar. Ska bli mysigt att spendera en söndag där borta. Speciellt när man inte är där så ofta. Så bilresan kommer ta sammanlagt 4 timmar och kommer nog komma hem på kvällen så vi får se om jag ens uppdaterar då! (söndag) Puss nu ska jag lägga mig!


Fagersta station på sommaren <3


Grey Gloves

EY! Glömde visa mina nya vantar från H&M! They are very sexy men kommer nog bli ganska svårt att sätta in i en outfit. Men dä löser säg! Har nog en snygg vit tisha man kan matcha med :)


Dagens tråkiga live från vardagsrummet


Klocka ur&penn, hejjagharnysssovitöverhosenkilleochbaxathansskjorta-skjorta H&M, Jeans - usa


Guys always want to touch things


Bjuder på bild från igår


ohyeeeee sexi girl, haha. Just nu sitter jag och mamma och kollar på melodifestivalen. Just nu vill jag att Erik Saade ska gå vinna skiten. He's fresh, han duschade ju på slutet. Med kläder. Tyvärr.


Party Like A Rockstar

Gårdagen var nice, riktigt kul. Men kunde inte slappna av riktigt för satt och tänkte på en viss person. Men det löste sig tillslut. Jag kom hem runt tre tiden och vaknade åtta (?!!) imorse och var skitpigg. Jag är mer aktiv när jag är bakis har jag märkt. Får så mycket mer saker gjorda som jag aldrig orkar göra.


11MARS10 - BallBreaker

Tja! Kom hem för ungefär två timmar sen från BallBreaker med Emil & det var riktigt kul! Först så åt vi mat på restaurangen, sen spelade vi bowling, fast jag var så dålig så det var inte så roligt att spela. Har märkt att jag är en riktigt dålig förlorare haha. Sen så gick vi runt och gjorde en massa andra grejer. Fan vilket roligt ställe att jobba på! Är ganska avis på Emils jobb haha. Men nu är jag så himla trött så ska sova. Puss


Lars Åsbrink

Idag i skolan så kom en gammal man vid namn Lars Åsbrink dit och höll en föreläsning. Fyfan vad bra den var! Nästan allt han sa var så sant och det var jätteintressant. Han pratade bland annat om hur en människa har sitt eget ansvar över sitt egna liv och om olika sätt att leva och vad som oftast leder folk till självmord osv. Han pratade om människor som skrattar åt att trycka ned och skada andra och människor som skrattar åt goda positiva saker. Och hur man bara kan skada någon som är "namnlös" för en, te x om jag och en tjejkompis bråkar och jag verkligen hatar hennes handlingar så kan jag i mitt huvud döpa om henne till idiot, jävlafitta, osv. Vilket gör det lättare för mig att skada henne men om man tilltalar henne med hennes namn tex att jag säger "Melanie, jag ska slå sönder dig nu" så blir det mycket svårare när man säger namnet för då tänker man på den personen som en människa och inte något monster.
Kanske inte alls låter så klokt när jag försöker förklara men det jag vill komma fram till är att jag iallafall lärt mig väldigt mycket idag!

10MARS10 - casual outfit


Kom nyss hem!

Från solna centrum med tina, först så gick vi runt där och bara chillade, tog foton och gjorde baby freezes (hon lärde sig igår så hon firade det genom att göra en mitt i solna centrum, haha) Men det var nice, sen var det dags för henne och dra så mötte upp amanda en snabbis och gick sedan hem för att äta middag med mami. SKULLE träffat emil men det blev inte så, så vi ska ses imorgon istället. Puss nu kommer lite bilder från dagen.



Smile girl, keep smiling


Vem har sagt att livet ska vara lätt? Vem har sagt att man alltid ska vara lycklig? Hur kan man vet att man är lycklig om man aldrig varit olycklig?

Alla vi faller någon gång, det spelar ingen roll när, det är inte huvudsaken. Huvudsaken är att vi tar oss upp igen. Man kan inte fly från sina problem, det gäller att kunna ta tag i saker och ting. Jag kan säga att jag gått igenom ett helvete. Men här står jag, med världens största leende och jag står kvar. Jag kommer alltid stå kvar. Jag kommer alltid att ställa mig upp. Trots motgångar och folk som ständigt kommer att sätta krokben för mig, kommer jag att stå upp. För varje gång jag reser mig upp så blir jag ett snäpp starkare. Du vill om du kan. Viljestyrka. Maskrosbarn. Jag tar mig igenom allt. Bara jag vill. Och det kan du med lillavän. Det kan du.Ifall.du.vill. /Stefanie

Min Spotify Lista

Tja! Det var någon som frågade efter min Spotify lista.
Så om du trycker HÄR kommer du till min underbara värld av grym musik ;) haha


Kan inte bestämma mig!..

Behöver en väska som passar till både vinter och sommar, gärna elegant stil eftersom jag mest har ganska casual stil på de väskor jag har nu. Men hittade det här söta men kan verkligen inte bestämma mig för vilken jag vill köpa. Vilken??

PUCKO! LJUS CHOKLAD


Är skit gott!!


8MARS10

Äntligen är första skoldagen avklarad. Trodde att jag skulle dö på slutet, jag var så trött! Men det kanske var för att jag somnade halv sex igår? Ska iallafall lägga mig i jäkligt bra tid idag för vill verkligen inte vara så trött imorgon när det är dansträning och allt. Men iallafall om en halvtimma så ska jag vara barnvakt för lilla söta Mael igen. Och efter det så är det säsongpremiär för "Svenska hollywood fruar" som jag ska kolla på. Men nu måste jag rulla. Cya

Haha skit ful bild på dagens outfit, tröja bikbok, jeans vero moda


Vad gör Steffi mitt i natten?

Jo jag njuter av en trevlig konversation med gud. Det var länge sen man snackade med honom. Och han ska tydligen se till så att jag får en iphone det här året! *Stephanie scores*

Hahahaha..


YES! Ska bli plusgrader resten av veckan

Hej vårjackor och ballerina skor!

My love to watches


1) Ur&Penn, rea 2) Ur&Penn, jetset 3) Okänd 4) Las Vegas

1) London 2) Ur&Penn NY 3) Ur&Penn NY


Nytt i sovrummet:


Mitt gamla piano! Var hemma hos nigel tidigare i veckan och övade på låten som jag håller på och lär mig och vi tog hem det. Plus att vi pluggade in mitt playstation som vi hade tappat bort en sladd till. Riktigt skönt att få såna saker gjorda. Känns lite mer som "hemma" nu.


"I'TS BANANAS"


Fyfan vad snygg outfit! Så magisk men ändå simpel. Väldigt snyggt matchat! Var bara tvungen att lägga ut den här bilden på min blogg. Här är denne tjejens blogg: http://www.theoliviaalo.blogspot.com/


Mitt 2010

Okej, jag vet att det inte är nyårsafton eller något sånt men hittade det här på en sida & tyckte att det var ganska intressant att läsa. Så här är mitt horoskop för hela 2010:
(jag är vädur)

Kärlek & Relationer:
Med Mars i adrenalinets hus har du stort behov av äventyr fram till juni 2010, samtidigt som du har den dragningskraft som du behöver för att tända passionens eld. Efter viss tvekan, kommer Saturnus i juni 2010 att installera sig i relationernas hus något som leder till att man nu kan prata allvar om mognad och ansvar. Förhållandet kan nu konfronteras med sina svagheter. Om relationen är stark kommer den att cementeras, annars kommer ni att göra slut. Venus retrograderar mellan 7 augusti och 30 november 2010 och i sin kurs kommer Venus att testa Vädurens relationer. I stort, blir 2010 ett spännande år men vissa ögonblick kan vara jobbiga under hela året och dramatiska under andra halvåret.

Hem & Familj:
Juni och juli 2010 är aktiva månader för Väduren när det handlar om hem och familj. Venus, Merkurius och Solen, kommer att påverka dig i var sin tur. Månförmörkelsen under juni 2010 utlovar lösningen på en del problem som har funnits under en längre tid. Särskild uppmärksamhet måste ges barnen och relationen förälder-barn mellan januari - juni 2010.

Hälsa:
Det är viktigt att Väduren kontrollerar organismens tillstånd under april-augusti 2010 i allmänhet, och juni-juli 2010 i synnerhet. Mellan juni och september 2010, finns det en risk för olyckor, framför allt under augusti månad. Är du född under mars månad, är det viktigt att du är extra försiktig! Det är viktigt att Väduren kontrollerar organismens tillstånd under april-augusti 2010 i allmänhet, och juni-juli 2010 i synnerhet. Mellan juni och september 2010, finns det en risk för olyckor, framför allt under augusti månad. Är du född under mars månad, är det viktigt att du är extra försiktig!

Källa: http://www.twice.se/horoskop-vadur-2010.html

Extensions VS Kort hår

Ska jag klippa mitt vanliga hår och limma in extensions eller ska jag spara till långt hår naturligt?

Beslutsångest! Vill verkligen ha långt hår nunu.. Men ändå så vill jag inte skada mitt hår med lim


GO KATE!


Haha jag totalt älskar det här programmet. Har följt det ett tag nu och måste bara kommentera: GO KATE! Jag skulle aldrig kunna stå ut med att människor behandlar en så dåligt som de gjorde med henne, för vilken anledning? Sjukt sur. Och kolla på Annie? vad fan gör hon i the bad girls club. SHE'S GOOD FFS. Om hon verkligen skulle passa i det huset så skulle hon gått ner och slagits med dom som slogs FÖR henne. Så går hon upp och pratar med sig själv? man typ va? Om någon hade slagit mig skulle jag explodera. Man ska inte tolerera sånt (även fast hon förtjänade det). Och Amber skulle aldrig kunna ta ner Kate ensam. Det var därför hon gick ut med sin kära hippo/livvakt Lexie. Kan du inte stå för dina egna åsikter utan att ha någon annan med dig?

Btw, om man har sett tidigare avsnitten (som finns på youtube, så fattar man vart jag kommer ifrån med det här inlägget)

Svar till Elisabeth: Serien heter The bad girls club! Om du trycker på youtube-klippet så kan du hitta alla avsnitt :)


Please just let it go

Något som jag har stört mig på riktigt ordentligt på sista tiden är tjejer som aldrig kan släppa taget om en kille. Det känns som om jag ser det vart jag än går. Seriöst, om han har dumpat dig så har han gjort det för en anledning. Och om jag skulle blivit dumpad, varför skulle jag vilja vara med någon som inte vill vara med mig? Vad skulle jag vinna ifrån det? Jo, det jag vinner är ett kärlekslöst förhållande med någon som inte ens gillar mig. Amen jo tjena det är ju exakt det jag vill ha. Hellre så går man ju vidare och antingen klarar sig ensam eller så letar man efter en annan. Det finns tusen andra killar därute som skulle kunna älska dig så mycket mer än vad ditt ex någonsin kommer göra.


Give me summer, now


Kjol - Vero Moda
Jeansjacka - Dont remember
Tröja - H&M
Ansikte - Osminkat


Min kväll

Desperate Housewifes, Ballerina kladdkaka med mjölk, veckorevyn och skitbra musik. Kan det bli bättre? Desperate Housewifes avsnittet var väl helt okej, men det är alltid första avsnittet som är sådär fiftififti. Är iallafall skitglad över att det är tillbaka. Min kväll var iallafall riktigt skön och ska bara kolla klart på Glamourama avsnitten så ska jag somna. Puss


Back to black


Skor - Din sko
Jeans - Usa
Ring - Gina tricot
Armband - Lindex
Klocka - Ur&Penn
Nittröja - Åhlens
Grå långtröja - Gina


Jag? Störd? nejnej ^^


Bjuder på denna otroligt charmiga bilden


2 Snygga Leggings Från Bikbok

På sista tiden har jag blivit lite av en leggingsfanatiker och när jag såg de här på bikboks hemsida blev jag kär. De är så annorlunda och det älskar jag!


TAKE ME BACK


To summer, to my friends, to another part of my family, take me back to rock, to the pool, to being the new girl in town, to my little brother, to melissa, to my dad, to the quad, to the horses, to my room, to the sun, to alex, to the movie in the park nights, to the hangout moments in the garage, to aleks car with me driving, alexs mom and dads really good barbeque dinners, to tanning in four island lake park, to las vegas, to the mojave desert. Take me back

Stephanie Hissar

- Att slasket är här! Alltså jag gillar inte att fötterna blir riktigt blöta och sånt men det betyder iallafall att det blir varmare. Det var liksom 5+ grader här i Solna idag! Blev helt överlycklig eftersom jag är så trött på det kalla vädret. Hoppas det blir varmt snabbt nu så att man kan börja använda alla fina vårjackor som bara sitter och väntar i min garderob.


Jag förra året.

När jag kollar i mina arkiv här i bloggen så är det enda jag tänker på hur snabbt tiden igentligen har gått. Jag kommer ihåg förra nyåret som om det var igår. Så, det här är en liten lista på vad som har förändrats & på vad som hänt det senaste året.
- Jag har blivit blond igen
- Mina föräldrar skildes
- Jag och mamma flyttade till sjövägen.
- Jag har tappat kontakten med en nära barndomsvän
- Jag blev vän med skönaste människorna.
- Och tappade en nära "vän"
- Min gamla pojkvän var otrogen och vågade inte erkänna så han var dryg bara så att jag skulle göra slut.
- Träffade andra killar men jag avslutade det alltid.. hehe.
- "Rymde" till Las Vegas med mina kompisar Alex och Paul.
- Jag fyllde femton
- Fick bättre relation med min styvmamma och halvbrorsa.
- Blev lite galnare och började leva som halvt yesman (de som säger ja till allting)
- Kom närmare amanda (på slutet av året iallafall)
- Åkte aldrig till grönan!

Och det är säkert mycket mer, men kommer inte på så mycket mer nu.

Jag förra nyår i min toalett, brunett med brun utan sol och ready to go