Mitt 2010

Okej, jag vet att det inte är nyårsafton eller något sånt men hittade det här på en sida & tyckte att det var ganska intressant att läsa. Så här är mitt horoskop för hela 2010:
(jag är vädur)

Kärlek & Relationer:
Med Mars i adrenalinets hus har du stort behov av äventyr fram till juni 2010, samtidigt som du har den dragningskraft som du behöver för att tända passionens eld. Efter viss tvekan, kommer Saturnus i juni 2010 att installera sig i relationernas hus något som leder till att man nu kan prata allvar om mognad och ansvar. Förhållandet kan nu konfronteras med sina svagheter. Om relationen är stark kommer den att cementeras, annars kommer ni att göra slut. Venus retrograderar mellan 7 augusti och 30 november 2010 och i sin kurs kommer Venus att testa Vädurens relationer. I stort, blir 2010 ett spännande år men vissa ögonblick kan vara jobbiga under hela året och dramatiska under andra halvåret.

Hem & Familj:
Juni och juli 2010 är aktiva månader för Väduren när det handlar om hem och familj. Venus, Merkurius och Solen, kommer att påverka dig i var sin tur. Månförmörkelsen under juni 2010 utlovar lösningen på en del problem som har funnits under en längre tid. Särskild uppmärksamhet måste ges barnen och relationen förälder-barn mellan januari - juni 2010.

Hälsa:
Det är viktigt att Väduren kontrollerar organismens tillstånd under april-augusti 2010 i allmänhet, och juni-juli 2010 i synnerhet. Mellan juni och september 2010, finns det en risk för olyckor, framför allt under augusti månad. Är du född under mars månad, är det viktigt att du är extra försiktig! Det är viktigt att Väduren kontrollerar organismens tillstånd under april-augusti 2010 i allmänhet, och juni-juli 2010 i synnerhet. Mellan juni och september 2010, finns det en risk för olyckor, framför allt under augusti månad. Är du född under mars månad, är det viktigt att du är extra försiktig!

Källa: http://www.twice.se/horoskop-vadur-2010.html




Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej p bloggen)


Blogg/hemsida:


Skriv din kommentar:

Kom ihÂg mig?
Tack fˆr din kommentar!