Virkat!



En sommartrend jag har stött på i vissa modebloggar är virkade plagg! Har aldrig riktigt lagt märke till de fast det är riktigt snyggt faktiskt. På bilden över ser ni Lisaplace som använder en virkad klänning och Sofi fahrman som använder det över sin bikini. Klänningen är från Topshop.


Show by Kling


Nu har Elin Kling fått sin egna show - på fyra avsnitt. Awesome :)


SATC 2

Nyss kommit hem från bion med mamma och vi såg Sex and the city 2! Älskade den, kläderna, miljön och händelserna var bäst. Speciellt scenen när Samantha får ett utbrott mitt i gatan i Abu dabhi.

OLDIE


Ser pluttig ut. Från i torsdags tror jag.

Now you see it


MIN FÖRMIDDAG

Har varit så grymt skön. Legat i solen med mamma i ett par timmar, lyssnat på musik och läst "ljudet av ditt hjärta" och drömt vidare om Edward Cullen haha! Mamma blev kissad på av något kryp i ett träd ovanför henne HAHA.


mamma <3


-


Snyggt


Take me to California


Maj 30, 2010

Godmorgon people! Idag är det mors dag. Vad har ni för planer? Själv så ska jag gå på bio med mamma och kolla på SATC 2! Har väntat länge på denna dag haha.
Igår så gick jag och Louise på fest hos en kille här i Solna. När jag kom dit var rummet fullt med mitt ex killkompisar och några tjejer jag träffat på en halloweenfest. Riktigt kul! Bara att mitt armband försvann och jag kunde inte hitta det.. :( Menmen, vad ska man göra liksom. Här kommer två bilder från igår.

Haha alltså kolla min blick!

Grabben drack absinth (stavning?) usch! haha

Ny klänning!

Som jag nu gjort till tubtopp/tunika. Galet somrig och söt. Från bikbok. Bara 199:-. Älskar!


Idag vill jag klä mig såhär


Lördag

Ändrade planer igår. Igen. Men det blev lyckat, gick hem till Jonas som jag inte träffat på hur länge som helst. Sen kom Erika, Ralf och Stoffe dit och senare på kvällen drog vi hem till Jossan i Rissne som nyss köpt lägenhet där med sin pojkvän. Vi satt på deras balkong hela natten med täcke och godis. Perfekt.

Nu är det lördag och det är nog första lördagen på länge som jag är vaken såhär tidigt, hehe. Ska rulla in till stan och luncha med Nigel och prata om våran london resa som sker om två veckor - AWESOME.



Haha, ful bild tagen nyss. Dagens ringar.


I'TS FRIDAY BITCHES!

OHYÄS och lilla Stephanie är taggad för utgång med Louise (och kanske Stoffe). Denna gång är våran destination Sköndal. Visste först inte vart det låg men alltid kul att åka till okända ställen. Det ryktas om utomhusfest så får satsa på varm klädsel ikväll. Skulle igentligen ta det lugnt med Tina, men det blev ändrade planer. Senare ikväll så träffar jag troligen en ny person i mitt liv.. hehe no names. Nu måste jag gå. Puss


Never ASSUME, it makes an ASS out of U and ME.

Jag har omedvetet sårat människor jag brytt mig om. Vad är det som har tagit mig till denna nivå? Varför har jag gjort saker som människor jag inte vill bli gör? Jag har känt mig så jävla självsäker på sistonde. Att jag vet vem jag är och att jag kan läsa av vissa människor som en bok. Men det var en sak jag missade. Att det finns saker som inte alltid syns hos människor. Att människor förändras av tiden och av upplevelser. Jag har dömt dom genom deras handlingar och ord och det inser jag nu är fel. För att jag dömt dom - så blir jag dömd för mina ord och handlingar gentemot dom. Jag tyckte att det var rätt. Att de förtjänade det. Pågrund av de som det sagt & gjort."Alla människor kan väl ta lite kritik" Men insåg inte att det var fel av mig att sätta mig in i situationer som igentligen inte hade något med mig att göra. Jag ska sluta döma. Jag ska försöka att inte låta historien försöka sabba för framtiden.

Som Lars Årsbrink sa; Man ska inte döma människor ifrån deras handlingar, för det finns alltid anledningar bakom de som inte vi alltid kan förstå.


Ibland vill man spola tillbaka


"Jag ser inte misstag för något misstag, för för varje misstag så lär man sig och går vidare"

Antar att jag fortfarande gör misstag..


Full ryss försöker sätta på sig..


Haha okej rubriken kanske inte var det bästa. Men seriöst, hur full kan man bli? Han fattar verkligen ingenting!


Onsdag!

Haha min dag har varit grym, lite seg dag i skolan men runt två tiden så uppträdde kören på frösunda dagen. Inga kommentarer om det haha! Då kom Tina och tog det lungt med mig, Harun och Sara. Vi gick runt och åt på gratisgodis, tävlade om priser och efter det körde jag sumobrottning med Tina! Det var grymt roligt haha, jag vann såklart med 3-2, haha.

Älskar den här bilden haha! Tina lyckades få ner mig..

HAHA bjuder på denna goding.

Tidigt mors-dag inlägg ♥

Sätt dig fri och väckla ut dina vingar mamma
För du är ängla lik hos mig finns det ingen annan
när ingen ville lyssna va du den ända där som hörde mig
så jag dör för dig och ser din kämpa glöd
för jag vet vad du går igenom varje natt
du är mitt ända stöd och finns ingenting som går upp mot att höra ditt skratt
mer än tacksam för allt de du nånsin gjort
jag ser upp till dig, vilken kraft du har. ensam kvinna som krigar genom natt och dag,
aldrig fått nått gratis, varje andetag är för ditt barn som du lever för och jag har det bra
tack vare mammas vilja att aldrig vika sig för nederlag, om du trillar går du upp igen omedelbart
när du har kaos runt omkring dig så ser du klart. Älskar dig mamma


"When I wake up, the dream isn't done"


Så-jävla-bra. På högsta volym. Känsla
All time low <3


I'M A SOLDIER

Jag har fått kämpa. Kämpa för att hålla humöret uppe. Kämpa för att inte falla för grupptryck. Kämpa för att nå mina mål. Om det inte finns något jag har ett behov av, varför kämpa?


Haha gammal bild från åttan tror jag..


Haha dom kommer fortfarande ihåg



"jag illa fita"


Quote of the day

"I always wondered why birds choose to stay in the same place when they can fly anywhere on the earth; then I ask myself the same question?"


Tisdag

Hemma efter en fartfylld dag i skolan och inne i stan. På förmiddan så åkte jag och några killar från klassen in till stan där vi skulle börja filma till våran engelska film som vi nyss fått i uppdrag. Jean-Robert skulle spela min gaykompis så jag hade tagit med mig lite kläder till honom haha. Men vi hann inte filma in så mycket men resten kommer snart vara klar! På eftermiddan har jag suttit hemma och försökt plugga. Men det har inte gått så bra. Hatar när man inte kommer igång med något man måste göra. Ikväll så blire Desperate Housewifes sen sleepytime.. Cya


Haha en grymt snygg bild på min vän Harun ;)
Ajuste idag när vi gick förbi busshållsplatsen så satt Anna Book där och Harun går fram till henne och ba "NEMEN OJ ANNA BOOK ÄR HÄR" hahaha gud vad pinsamt.


Iwantheatandsummernights


Skor - dinsko, tröja - Zara, Shorts - H&M, Halsband - Guldfynd, Klocka - Ur&Penn


Vinn ett plagg!

Är med och tävlar hos Chapnlle om ett plagg så gör det du också! För att tävla så gör du såhär:

1. För att vara med och tävla ska ni läsare gå in till chapnlle’s webbutik
www.chapnlle.com och välja ut ett plagg som du tycker mest om.

2. När du har valt ut favoritplagget ska du lägga upp en bild på
plagget i din blogg samt länka till www.chapnlle.com och berätta att du
är med i tävlingen om att vinna ett valfri plagg från www.chapnlle.com.
För läsarna som inte har blogg får de skriva upp sig på vårt nyhetsbrev.
De deltagarna som har blogg har dock större chans att vinna.

3. När det är klart lämnar du en kommentar i Dollyblonds blogg/tävlingsinlägget
om vilket plagg (produktens namn och färg) du vill vinna.

4. När tävlingen är slut väljer Chapnlle ut en vinnare och
meddelar dollyblond vem som vunnit, så att jag hon kan berätta det för er!

Själv så tävlar jag om denna snygging:

Flower Print Long Sleeves Dress


Just nu kollar jag på:

Just nu: Sitter jag och kollar på en ny serie som heter "Den unga överklassen" en serie från Danmark och liknar The Hills! Älskar såna serier. Den hittar ni på Kanal5Play.se

Snart: Så börjar en SATC2 special programm på tv3 med Frida Fahrman. Som jag kommer sitta bänkad vid om 5 minuter! 


brokenmodel


Nyvaken (fredags)

Haha, ni reagerar alltid så olika på mina videoinlägg som jag lägger upp. Så tänkte lägga in en gammal video haha..


Framtid



Svar: Hej! Gud det här är något som jag verkligen grubblat över det senaste månaderna. Eftersom jag fortfarande går i nian. Först så tänkte jag köra som alla andra och ta samhällsekonomi. För att vara på den säkra sidan. Tills jag insåg att det som igentligen är viktigt för mig är att göra något som jag älskar, något som jag kommer vilja utvecklas i och vilja hålla på med riktigt länge osv. Så då blev det nästan uppenbart för mig att jag skulle välja stylistlinjen. Just för att under en stor del av mitt liv så har jag varit intresserad av smink, kläder, designers, hår, osv. Har inte en exakt planering över min framtid såklart, men en sak jag jättegärna vill hålla på med efter gymnasiet är att plugga vidare på FTI (Fashion Institute of Technology) som ligger i New York. Men eftersom jag kommer ifrån Kalifornien och att jag alltid varit kär i just den delen av USA så ska jag försöka hitta något som passar mig där. Så det pendlar mellan New York och Kalifornien. Just nu vet jag inte vad jag ska bli exakt. Men det jag vet är att jag vill hålla på med något inom skönhet och mode. Men just vilken del jag vill jobba med vet jag inte nu.

Haha hoppas du fick ett bra svar! Kram


Precis vågat håret!

Eller hur säger man? Har iallafall använt min vågtång för att jag blev lite uttråkad. Tycker det kan bli snyggt om man bara vågar det yttersta håret. Annars blir det lite affro liknande som på mina webcam bilder här under, haha. Ser lite "rockigare" ut nu.

Sommarlåt


Det är bara 16 skoldagar kvar till skolavslutningen! Sjukt!


Word

Money cant buy happiness but I'd rather cry in a ferrari.


Kim Kardashian


Min lördag!

Woho, igår var det lördag. Ingen riktig utgång för mig men hade istället riktigt mysigt ute på promenad med amanda. Promenaden slutade vid ett par gungor där vi fick sällskap av två trevliga främlingar haha. Amanda hade med sig sin söta hund och biffiga kamera så jag sprang runt och fottade vilt. En rolig kväll helt enkelt! Den avslutades med mysigt sovsällskap.. höh

HAHAHA Amanda försöker dölja sin butt-crack!

Amanda tyckte den var söt medans jag blev rädd. Visst ser den ut som ett peddo?! Såna borde förbjudas på lekplatser.

Summer dress


Är helt kär i den här klänningen. Hur söt som helst! Någon som vet var den finns?


Lördag!

Hey people. Nu är klockan bara åtta och är nysminkad och fixad även fast jag inte vet vad som händer ikväll. Men vi får se! Gårdagen natten var väldigt lyckad! Kom först till Ursvik med Imad och Isabella och träffade en massa gott folk där, hade det skitmysigt! Sen blev vi lite trötta så de skulle hem men då gick jag till Lötsjön där jag träffade Elize, Louise och pojkarna. Lyssnade på musik och drack världens godaste cider. Sedan försvann jag och Louise ut i natten och imorse så gick jag hem igen! Snart så kommer troligen bilder upp också. Ni vet att jag hatar inlägg utan bilder.


GRILLFEST I URSVIK!

Nu ska jag snart på grillfest i ursvik för att fira min vän Tina som fyllde år igår. Ska bli riktigt kul! Innan det ska jag bara möta upp Imad i Huvudsta först för att sedan rulla vidare. Måste bara säga att jag är gaaaleeet taggad. Kommer komma hur många människor som helst. Skriver senare. Ha en bra fredag!

Bjuder på en skumm bild på mig som togs nyss.


NYINKÖPT


TRÖJA - H&M, SKOR - DIN SKO

ÄLSKAR DE HÄR KLACKARNA SÅ JÄVLA MYCKET! Det är otroligt sköna, hyffsat billiga, är stora som fan och man behöver inte ens vara klackgåigkunnig (haha just made up that word) för att kunna gå i dom. De här är mina nya bebisar och även fast dom gör mig till två meter lång så kommer jag ha på mig de ofta. Älskart


Zebra in the jungle


Skor - Dinsko, Leggings - GinaT, Skjorta - Zara, Axelremsväska - H&M


Min rast i bilder


Ny fanta smak! Jättegod! Om ni har smakat lemonade utomlands eller någonting så är det exakt så den smakar ;)

Åt gräddglas i solen.. mums.

och Elle såklart som var väldigt färgglad i detta nummer.


20maj10

Godmorgon people. Eller det kanske är lite försent för att säga godmorgon? Okej, goodmorning alcoholics!
Sitter i skolan nu och ska alldeles strax sluta. Sitter och väntar på Harun och Elizabeth för att de ska bli klara på whatever they are doing. Snart ska vi till stan. Skulle köpa ett par kilklackar men tror att det lutar på ett par ballerina från Zara istället. Galet taggad! Den här dagen och imorgon kommer bli helt grymt roliga. Och den här dagen har spenderats ute i solen med mycket glass sittandes med en elle i knät. Perfect. Skriver mer när jag kommer hem, visar även vad jag köpt då! Hadegött


-

In life you need one thing to survive, Simply the ability to realize shit happens. You step in it. Accept it, get the fuck over it and keep walking.


Give me another try..


Nyss kollat klart på The Hills

Nyss kollat klart på nya avsnittet av the hills. Mitt absoluta favoritprogram. Det som hänt på de senaste avsnitten är helt sjukt. Saker som man aldrig skulle hända har nu hänt haha. Om ni vill se alla avsnitt så tryck på länkarna som den här bloggen har länkat till. Och för er som har försökt att se dom på mtv och det inte funkar så har hon även länkat till andra sidor som vi i Sverige kan kolla på. Grymt!


"she's trouble in a tanktop"


-


heyheyhey, wanna be mine?


I skolan

Sitter i skolan och dunkar min nya favoritlåt och nyss varit ute på gården pågrund av att brandalarmet gått. Så nu är mina strumpor hur smutsiga som helst haha. Inget speciellt kommer hända idag så det blir nog inte så många uppdateringar här, menmen. Puss

Grym.


Omoget på hög nivå.

Seriöst, jag hatar sånt här! Orkar inte copypasta så ska bara berätta om vad det är jag stör mig på. Var inne på facebook idag och går in på en killes profil, där han uppdaterat sin status. Där är det två killar som trycker ner honom. De mobbar honom för att han är tjock, de säger hur ful han är och hur det ska "möta upp honom". Han har varit mobbad ett tag nu och seriöst jag hatar sånt här! Hur kan man säga så till en människa som mår dåligt?! Bara för att han inte ser ut som oss så behöver man inte behandla hon/han annorlunda. Jag har själv blivit retad när jag var liten, blev kallad för saker osv (fast var lyckligt lottad och hade kompisar ändå) så mobbning är något jag verkligen hatar. Speciellt när den personen är ensam.

Hah, jag var inte den enda som störde mig på dom.


Bloggtorka..

Så funderar på att ha en bloggpaus, men har inte riktigt bestämt mig än! Lägger in en snygg outfit för dagen då. Cya


Aik!

Woho, kom nyss hem från stadion med tina och aik vann 4-1! Även fast det var skitmycket folk där så träffade jag en massa gamla bekanta och hade jättekul. Skönt att man inte behöver åka så långt för att se en match, bara gå fem minuter ifrån min lägenhet haha.


Svar :)



Svar: Tack! Jeansen har jag köpt från Salt eller Vila, kommer inte riktigt ihåg. Haldsuken från carlings och tröjan kommer från H&M.


Söndag

Gud vad jag är trött från igår. Som vissa av er inte vet så var jag ute och grillade med Isabella och Amanda. Vi hade skitkul tills på slutet om man säger så men jag mår bra idag iallafall! Har tagit det lugnt hemma hela dagen och kollat på de 3 nya avsnitten från The Hills. Skitbra! Har längtat hur länge som helst för att det skulle komma ut. Men som sagt, annars har jag inte gjort så mycket. Och nu ska jag duscha, cya

Gammal bild från 2010's första uteservering

Startar en anonym blogg

Ska starta en ny blogg tänkte jag. Fast en anonym blogg, där jag kan skriva av mig och lägga upp en massa bilder. Inte personlig som denna utan mer riktad till er. Kanske länkar dit någon dag så håll utkik people.


15maj10

Hej bluggen! har inte varit så aktiv här precis eftersom jag har varit ute och pillat på min nya mobil. Älskar den! Men idag så har jag varit i stan med Isabella, skitmysigt. Först var vi i kungsan och och chillade och sen så köpte vi mcdonalds mat och satte oss i humlan. Planerna just nu är grillning på nakenberget men man vet aldrig hur kvällen slutar. Skriver imorgon! Puss


Got a new phone!!

Hello boys&girls! Kom faktiskt hem med en ny mobil! Jag är så lycklig! Ville pussa ihjäl försäljaren som lyckades övertala min mamma. Och för att han gav oss rabatt och pengar i cash? Inte så vanligt att sånt händer haha. Jag vet att klockan är mycket men det är bara för att jag har väntat på att Isabella och Amanda ska bli klara, sen så ska vi ut. Först till umc och sen vidare till någon fest om vi hittar någon. Hinner inte skriva mer men fixar inlägget när jag kommer hem igen! Puss


För att få mitt nya nummer - kolla på facebook :)


It's friiiiddayyy!

Godmorgon! Vaknade väldigt sent idag, asskönt! och nu ska jag och mitt arsle förflytta oss till centrum där jag ska träffa mamma. Kanske får en ny mobil idag.. hoppas jag iallafall. Hade iallafall kul igår, alex kom hit först och sen kom elize och timmy. Men jaja, puss nu måste jag dra.

Sådär seriös och gullig

& The real me


Dagens 13maj10


Yesterday

Igår kom Amanda och Isabella hem till mig och vi hade tjejkväll. Vilket innebär vin, skräckfilm och chips. Vi såg stördaste filmen - alltså verkligen STÖRDASTE filmen. Kommer inte säga så mycket förutom att det innehöll rövhål, bajs, operationer, galen kines och en skitläskig ryss. Men vi hade skitkul iallafall. Bara att jag var den enda som inte kunde somna så jag somnade runt fyra-fem tiden.

gårdagens första klädsel haha..


Mascara

Anonym: Hejsan... Gillar dina ögonfransar, så undrar bara vilken mascara du använder? ;)

Sv:
Tack! just nu använder jag den gröna Maybelline define a lash och den fungerar skitbra. Men har även en annan favorit jag använder då och då som är från Maxfactor, använder den fast vattentät på sommaren när jag är vid poolen och den är också jättebra :)


:(

Såg nyss ett klipp på youtube. Och jag säger bara såhär - det var nog det sorgligaste jag sett.
Det var så hemskt. En katt har dött och så ser kattens bästa vän det så kommer hon och försöker återuppliva honom men det går inte så hon sätter sig ner bredvid och sen försöker hon dra honom i nacken som kattmammor brukar göra på deras ungar... Skithemskt. Kalla mig töntig om ni vill men seriöst. Så hemskt :( Länkar bara, så att ni som har katter och inte vill kolla inte behöver det.
http://www.youtube.com/watch?v=br8JOnaVivY&feature=player_embedded#!

Ska vara vaken inatt


Just nu:
Klädd i pyjamas, dricker te samtidigt som jag lyssnar på Michael Jackson och pluggar. Inatt ska jag vara nattuggla. Vaken som koffein och pluggis som Frankenstein.
Om man varit ute hela dagen och njutit av solen så får man slå sitt kast. Teknikläxa, tonight im all yours.


Skitsöta klänningar från Topshop


Gaah, me love love love long time


11maj10

Vilken härlig dag jag haft! Började med en kort tripp till skolan där jag lämnade gymnasiepapprerna och tog en glass i solen med Elizabeth. Sen åkte jag in till Kungsträdgården och mötte upp Tina och hennes skittrevliga vänner som hon pratat så mycket om haha! Sen hade jag danslektion (trodde jag) men det visade sig att sista var förra veckan så jag och Tina lånade sal 3 och körde på helt själva. Gjorde en grym koreografi och åkte sedan till Solna centrum och shoppade lite på H&M.


Tshirt (blackbook), Nudefärgat nagellack, strumpbyxor och skor.


Nevershoutnever Live

Nevershoutnever - here goes nothin. Vet inte hur länge jag lyssnat på den här låten. Galet länge.


10maj10 - Måndag!

Tja! Är hemma nu efter en väldigt kort dag i skolan. Vi fick även reda på att vi inte behöver gå till skolan på hela veckan! Bara vi mailar in vårat arbete på onsdag så det är galet skönt. Planerna för kvällen är:
- Gå ut och jogga
- Långdusch och behandlingar
- Middag
- Håkans bar & Svenska hollywoodfruar
& Plugg.
Nu ska jag ut och jogga, cya

why are some girls so naive? sweetie, he didn’t unbutton your shirt to get a better view of you heart…


En till video från Mallorca

Haha bjuder på en till dum video från Mallorca, ni verkade gilla den andra. Måste bara påminna er att jag var där ensam med mamma i en HEL vecka. Man kan bli lite störd då haha. Och börja prata som en man.


Vårsnygg med Fendi


Pics: style.com
Jag skulle verkligen inte ha bangat på att gå runt såhär. Fendi topp till tå. Pastellfärger är ju inne nu till våren och Fendi har satt ihop det otroligt snyggt. Nu är ju fendi inte tillgängligt här i Stockholm, suck. Men kjolen påminner mig om shortsen från Gina Tricot. Så kanske ska slå till på dom istället. Haha att jag ens nämner Ginatricot i ett fendi inlägg. Men jaja. Älskar glasskorna och den stora clutch väskan.


Söndag

Så godmorgon eftermiddag mina vänner. Nu har jag stressat sönder och ska flyga iväg och möta upp Tina. Vet inte vad vi ska göra men känner ett stort behov av att komma ut från lägenheten. Ha en bra dag!

Fucked up bild men bjuder på den, inviger min nya zebra skjorta jag köpte från zara. Cya!


Nattens outfit

Kör en nattens outfit då haha. Har lite svårt att sova. Okej inte för att jag har försökt än men är fortfarande ganska pigg. Plus att en viss herre smsar mig om saker och ting så ja.. Om man ska agera Dr.phil så ska man haha


3 stilar

Polyvore är seriöst asbra att göra collage med. Man blir nästan desperat haha. Har gjort 3 stycken på typ 20 minuter så tänkte bjuda på 3 olika stilar som jag älskar. Och om jag var rik så skulle jag nog köpt det här lätt utan tvekan.

 

Ballerina – Westfield.com.au, Tröja – Marni.com, Jacka – Burberry, Väska – Louis Vuitton, Spetsshorts – Modekungen, Solglasögon – bluefly.com

Klackar – colette.fr, Tanktop -  net-a-porter.com, väska  - matchesfashion.com, Jacka – theoutnet.com, Shorts – metroparkusa.com, Ring, urbanoutfitters.com
Örhängen – asos.com, Klänning – topshop.com, Jacka  - matchesfashion.com, Klackar – net-a-porter.com, armband – net-a-porter.com


Lady Gaga

Jag blev ganska deppig när jag såg alla skriva om lady gaga konserten, fyfan vad jag ville gå!! Men får väll nöja mig med det här. Det är ju lika underhållande? ... eller?

diggar hans läppglans, the gayboy has style mah sista


Saturday is the new Sunday..

.. För mig idag. Idag har jag suttit hemma och städat, sorterat och gjort lite andra saker som kollat på B&T Show, Svenska Hollywoodfruar och kollat runt på olika gymnasium eftersom att sista dagen som man kan ändra sin ansökan är på måndag! Men iallafall. Ikväll skulle jag gå ut men nu vet jag inte riktigt vad som händer men satsar på en myskväll hemma. Man måste ju inte gå ut varje dag på helger!


Just nu; smycken-guldfynd, tröja-H&M, ansikte-osminkat


My love

Sista långa dagen i Mallorca. Det regnade. Det var kallt. Sprang så snabbt in i restaurangen handen full med shoppingpåsar som blivit genomblöta. Gick in och det första jag såg var du. Du satt där. Du var så fin. Jag ville ha dig så mycket. Jag hade längtat. Blev förvånad av att få se dig sitta där. Av alla platser. Du var så vacker. Tiden stod still. Hade länge drömt om att en gång få dig i min mun. JAG ÄLSKAR DIG ARIZONA ICE TEA ♥


Ses i sommar..

Update:

- ALLTSÅ VA?!
OMG! VARFÖR, HAR INGEN SAGT DETTA TILL MIG?? Det första jag ska göra imorgon är fan att springa dit hur snabbt jag kan. MUMS :D


Inspobloggar ♥

Som ni kanske märkt så har det dykt upp en massa (och enligt mig GRYMT snygga) bilder här på bloggen. Men det är för att jag läser så kallade inspo bloggar med bara en massa inspirations bilder och citat vilket jag älskar att kolla på. Så tänkte dela med mig av mina 5 favorit bloggar. Som förresten kan påminna lite om lookbook också!
http://loveforfashion.tumblr.com/page/1

http://kisssmytan.tumblr.com/   <---- Min favorit

http://weheartit.com/

http://anaclaranunes.tumblr.com/page/1

take nothing but photos, leave nothing but footsteps & kill nothing but time because here’s to the nights that turned into mornings & the friends that turned into family.


Älskar skorna!


Kofta från topshop


Såg den här på topshops hemsida och shit vad söt! Skulle passa perfekt till sommarnätter. Bara 300:-


thankgoditwas friday

Igår var skitkul. Först hade jag idrott sen tog jag det lugnt hemma och sen gick jag, elize och timmy hem till alex som bor här i vasalund. Skönt att inte behöva gå typ mer än 6 minuter, annars när jag går ut så brukar det ta typ en timma fram till stället. Vi hade skitkul, runt tolvtiden kom det mer folk fast då var jag redan trött så var väll inte på mitt bästa humör haha. Men det var kul ändå. Kom hem runt fyra tiden och vaknade kanske runt elva. Idag så skulle vi även gått på någon festival eller karnival inne i stan men ingen pallade gå så vi får se vad som händer! Puss

Skön låt


Inte för att musikvideon är toppen men ja..


Hur sover du?

Vi alla är ju medvetna om vårt kroppspråk i det vakna livet, men nu har forskning visat att vårt kroppspråk i sömnen, det vårt omedvetna uttrycker, visar hur vi är som personer


  • Foetus position - Ungefär 41 % av deltagarna i undersökningen sov i den här positionen. Dubbelt så många kvinnor som män sover i denna position och den här sovpositionen är rankad som den mest förekommande. Dessa "sovare" har en tuff utsida men egentligen är de känsliga. De kan även verka blyga men det går över snabbt och de börjar socialisera väldigt snabbt med sin omgivning.
  • Log position - Om du sover på din kropps ena sida med båda armar neråt, då är du troligen social  person som går att lita på, ibland  kan du dock vara lite godtrogen. Undersökningen visade att 15 % sover i denna position.
  • Yearner position - De som sover i denna position ligger som ovanstående position på sidan med båda armar ut framför kroppen. Ungefär 13 % sover så här. Dessa människor är INTE trångsynta men de är dock cyniska, misstänksamma och envisa, speciellt när de gjort ett beslut de ABSOLUT inte tänker ändra sig om.
  • Soldier position - Dessa "sovare" ligger på rygg med armarna neråt men ändå nära kroppen. Dessa 8 % är tillbakadragna, tysta, för inte mycket väsen och förväntar sig rätt mycket av sig själv och sina nära. Dessa "sovare" är mer benägna att snarka då de sover på rygg.
  • Freefall position - De som sover på magen med armarna under virade under kudden med huvudet åt sidan är ungefär 7 % av de som deltog i undersökningen. Dessa "sovare" är sociala, sällskapliga men är väldigt obekväma med kritik.
  • Starfish position - Dessa "sovare" som ligger på rygg med armarna nära huvudet utgör 5 % av de som deltog i  undersökningen. Dessa människor är goda lyssnare, hjälpsamma och ogillar att vara i mitten av all uppmärksamhet. Även dessa "sovare" är mer benägna att snarka och att inte få en god natts sömn.

Själv så var jag freefall position när jag var liten. Sov så hela tiden då. Men nu är jag Foetus. Nu får man ju välja att tro på det eller inte. Men kul att veta iallafall. Jag tror att det stämmer ;)     -     Källa


6maj10

Tjena söta läsare.
Idag har jag inte gjort så mycket. På förmiddagen så åkte jag och klassen till ett konstmuseum inne i stan vilket var väldigt intressant. Såg en massa grymma verk med mycket tankar bakom. Efter det så åt jag lunch med helia och killarna från klassen på mcdonalds och drog senare vidare till kulturskolan i Solna för att skissa våra "hjältinnor" teckningar och det var skitsegt. Höll på att dö av att sitta där i typ två tre timmar och bara rita. Men jag måste erkänna att vi var ganska sexiga i våra kläder som vi fick fota oss med innan vi började rita. Efter det drog jag till suc och mötte upp amanda och några från hennes klass, vi kollade på avatar och sen tog vi en lång promme i Solna. Sen kom jag hem och har inte gjort så mycket förutom att bara chillat.
MEN IMORGON ÄR DET PARTYFREDAG! yay


Om jag fick välja..

Så skulle jag söka till ett gymnasium med halvdagar, lektioner på engelska, med inriktning styling och modehistoria och praktik på olika modetidningar, designers eller grymma affärer.

DÅ skulle jag inte känna att jag kanske kommer slösa 3 år av att sitta med näsan i en mattebok.
Men just nu har jag väldigt svårt att hitta en bra skola med styling i stockholm. Bläh

Och att börja plugga på FIT i New York efter gymnasiet skulle inte skada heller. That's my dream, ohyes.


Jag för ett år sen


Gick jag i åttan! Helt sjukt. Amanda gick fortfarande i min skola och vi hängde skitmycket i solna och mest med Joy och Ralf. Vi fick till och med dom att börja blogga: http://joyochralf.blogg.se/ haha! Jag gick alltid runt i jonas reggae tröja och drack energidrickor som aldrig förr. Åkte runt på Sandbergs moppe med en skrikandes amanda bakom mig och haha en av mina största minnen är nog Raffes dans som han dansade när han (och company) träffade min Mamma Monika för första gången. Minnen som jag aldrig glömmer <3













Im not a player in this game

He’s walking down the city with his hot converse
knowing he could get just every single girl.
With his innocent eyes and with his dary mind
He’s in his game and he knows how to play it.
And the play is nothing but a betray for girls who may.
Fall in love with the wrong kind of guy that’s unfortiunatly my style.

You see, you try, you try more. You get. You leave.

If I didn’t give, you wouldn’t leave. Just what I said, just what I said.

That’s the melody of girls with bad luck when it comes to love

It's all just a game for you


5maj10


Dagens humör
: Glad och trött
Dagens mående: seg
Dagens borde: städa och packa upp
Dagens planer: Skola
Dagens klädsel: Leggings & tröja.
Dagens vill ha: 2 solglasögon och ett par kilklackar
Dagens längtan: Sommaren 2010
Dagens fundering: allt möjligt
Dagens beroende: Ipod
Dagens tråkigaste: 2 nationella prov
Dagens tidning: veckorevyn
Dagens låt: Natasha Beddingfield - Soulmate (bimbo remix)


Godnatt

Känns som om jag inte varit mig själv på sistonde, har gått runt och nojjat över saker som stört mig. Men nu orkar jag inte mer. Ska sluta. Har för mycket att vara glad över just nu för att gå runt och bära på saker som kan störa en. Så ska vara glad för allt jag har och bara leva livet fullt ut.


En del av shoppingen


Zara, Newyorker, random spanska affärer.
Så, det här var lite av det jag köpte. Och jag älskart. Tack madre


En uttråkad Steffi i Mallorca.


Fattar inte att jag lägger upp det här just nu.. haha


Mallis del 1


Två schletna Harveys på ett flygplan, sitter såklart i min skööna tjocktröja. Förstår mig inte på folk som flyger i obekväma kläder. Men jaja!

Äääntligen framme. Trodde jag. Här sitter vi på 1timmes bussen till hotellet.

Trött, halvt osminkad Steffi på bussen.

Här hade vi kommit fram - Utsikten från våran balkong (bättre bilder kommer sen)

Restaurangen och en liten bit av poolen.

Senare mot kvällen köpte vi en hund!!! So paow ... Eh STEFFI style!

Paparazzi bild på mig av mamma. Alla ville att vi skulle bomba med foton och visa när vi kom hem så det kommer nog dyka upp såna här "steffi-är-modell-offret-på-tusen-bilder" bilder.

Ännu en sådan.

Ville visa amanda att jag var lika vig som henne. inte. hehe

HAHAHAH är inte detta det vackraste ni har sett?

Eller det här?? SANN SKÖNHET FFS

Okej - en lite mer seriösare bild haha. Men orkar inte lägga in mer. Men uppdaterar mer imorgon :) puss


Pool låtar

Kanske lite fjorre varning på de här låtarna. Men riktigt sköna att lyssna på vid poolen. Wideboys remixer är så grymma ^^ Försökte hitta min absoluta favorit men den finns inte på youtube!


Äntligen hemma!

Äntligen är jag hemma. Riktigt skönt efter jobbiga timmar på flygplatsen med förseningar och allt. Men nu är det över som tur är. Köpte iallafall en parfym på flygplatsen och det blev den nya Escada. Ska lägga upp en massa bilder ikväll! och kanske videos om jag vågar bjuda på det. Den här semestern har varit riktigt skön. Tack mamma!


Bjuder på en bild nu, men mer kommer ikväll! Albino på bilden haha


höhö

Det är troligen bara jag som fattar det här men var bara tvungen att skriva av mig lite..

Varsegod. Du fick din man (av mig) För andra gången. :) Det flesta människor säger saker de igentligen inte menar. Men vi tjejer hör alltid på det vi vill höra. Så bara att vänta tills nästa bästa tjej kommer och tar honom som jag gjorde? Även fast jag inte ville ta honom ifrån dig pågrund av dina känslor. Så im just saying, att det finns själviska brudar därute som kanske inte kommer bry sig om hur sårad du kommer bli.
Då är frågan; kommer han stanna hos dig genom allt (och dra lite vita lögner as usual) eller kommer han skita i dig, knulla med någon annan och fortfarande prata med dig lite då och då för att ha en tjej om det skiter sig med den nya?

Onefinaluppdatering!

NEJ! min statistik har gått ner. Känns trist så bara för att ha NÅGON uppdatering alls så ska jag bara babbla lite till.
Idag så vaknade jag och mamma tidigt för att åka till Palma! Som är typ storstaden i Mallorca. Men ingen buss gick tydligen idag och alla affärer är stängda bara för att det är 1a maj så det blev inte av. Så jag och mamma gick och köpte biljetter till en båtresa vi ska åka på imorgon. Den båten kommer ta oss till en stor grotta som man kan gå i. Ska tydligen vara jättefint där och ha små sjöar i grottan (?) Jag tänker på filmen instängd när jag hör det. Ni vet filmen där dom tappar bort sig i grottan så är det en massa djur som typ äter dom och dom kan aldrig komma ut igen? Jo den filmen. Men kommer nog inte bli läskigt... Men vi får se! Idag har det typ bara varit molnigt så finns inte så mycket att göra. Har ju gjort allt redan! Menmen vi får se. 

På tisdag när jag kommer hem kommer det komma upp tusentals bilder och filmer.  Mamma har ju haft rollen som paparazzi här borta haha!

Puss hadetbra!