Välkommen till min nya blogg.

Efter hela tre års bloggande på blogg.se så har jag bestämt mig för att byta till devote. Det är därför jag har varit borta i ett par dagar nu från bloggandet. Försöker lära mig allting på devotes hemsida.

Så ja, här är länken till min nya blogg:

steph.devote.se
en aning enklare bloggadress va?
Och jag hoppas att ni sparar den på favoriter så att ni enklare hittar tillbaka till mig :)

Bild tagen av mig, med min nya systemkamera som jag very much is in love with.

Katy Perry Interviews Karl Lagerfeld

At Paris Spring 2010


HP

Igår var jag och nigel och såg den nya harry potter filmen. Den var faktiskt riktigt bra! Den var kanske lite för lång vilket ledde till att jag somnade i tio minuter... men vaknade när de spännande och grät även på slutet... FYFAN VARFÖR VAR HAN TVUNGEN ATT DÖ?!

Tuesday

Chachaaa, haha. Sitter i skolan nu och väntar på att svenskan ska börja. Planerna idag är att simma, gå till gymmet och ja, plugga. Usch haha! Det snöar förfullt här i Värmdö. Riktigt onajs. Känner bara för att gå hem och byta om till mjukiskläder, dricka te & kolla på film. Menmen! Vi hörs sen.

Mean Girls 2

Herregud vad jag älskade mean girls när jag var liten.. helt sjukt. Och nu ska det tydligen komma ut en tvåa! Men jag vet inte om den ser riktigt bra ut för på trailern så känns det lite för copycat. Tjejernas kläder ser ju hemska ut också haha. Klär sig ens tjejer sådär? Känns lite för "disney". Eller vad tycker ni?

Monday thinkin'

När man är mitt uppe i vardagstressen så får man inte glömma att uppskatta och vara glad för allting man har.. Oavsett om saker inte är perfekt så kan det alltid ha varit värre. Just nu är jag bara så otroligt glad över att jag har John. Oavsett avståndet. Det vi har är speciellt och han är nog den underbaraste killen jag träffat.
En annan sak jag verkligen älskar är min familj. Oavsett om den är splittrad eller inte. Och oavsett om kontakten med en av dom kanske inte varit på topp så uppskattar jag att de finns här för mig. Jag är otroligt glad för de människor som står vid min sida. Är glad att jag inte tappat kontakten med Nigel, oavsett skilsmässan mellan han och mamma. Älskar att jag och mamma alltid kan prata om precis allting. Älskar min mamma. Hon är så stark.. och när man kollar tillbaka på hur långt och hur mycket våra liv har utvecklats och förändrats så har vi alltid stannat bredvid varandra. Mitt liv har verkligen varit en bergochdalbana. Och just nu så känns det som att allt bara kommer bli bättre och bättre.

Lista från tumblr

1: Introdue yourself with a gif.

2: Describe your relationship status.

- In a relationship! and i love it - except the distance


3: Who are the most important people in your life?

My family and friends


4: List 3 of your favourite movies.

the notebook, sister's keeper & kickass.


5: What annoys you more then anything?

When people talk crap about someone thats different.


6: What is your favourite book?

Elsas mode


7: Describe your day with a gif.

8: What do you do for education/work?

Studying fashion/makeup & hair.

9: What is your favourite TV show?

Keeping up with the kardashians, jersey shore, DH, Big Bang Theory

 

10: List all the people you have slept with by their initials.

Haha noway!


11: How many posts have you made so far?

On tumblr; 1063 on this blog.. probably around 800-900


12: What would you like to do in the next 10 years?

Have a steady relationship, live somewhere hot like California.. Not sure what i want to do for a living but something with photography or fashion.


13: Who do you think would make a good president?

JAG!

 

14: What would you do if it was your last week on Earth?

Would spend it with the people i love and go skydiving.

 

15: What do you really think about your followers?

Jag vet inte för de kommenterar aldrig (!!)


16: Do you have any pets? What are their names?

Hade en katt som hette Odette (rip)


18: Do you want any tattoos? Where? What of?

Ja, vill ha jättemånga faktiskt. Tänkte blogga om de senare!


19: What do you think of “anon’s”?

Irriterande, för jag vill alltid ta reda på vilka de är och ibland är de inte så svårt..


20: Post a recent photo of yourself.

Bild tagen typ tre sekunder sen..

21: What would you be if you could be anything? Use your imagination.

Skulle vara en kille för en dag men sen gå tillbaka till att vara mig själv. wiee


22: What’s your opinion on kids having kids?

Jag tycker det är synd om de inte är kapabla till att ge barnet ett bra liv och om de hindrar föräldrarnas drömmar att gå i uppfyllelse. Men annars; Grattis!


23: Post a photo of you with your favourite person/people.

24: Describe your mood with a gif.

25: What decade do you think you should of been born in?

3000!

26: If you were a teacher, what subject would you teach?

English

27: Do you like sports? What is your favourite sport to play/watch?

Jag gillar basket.. men har annars ingen favoritsport höhö

28: Do you have any special talents?

Nej, eller.. jag kan nudda hela tummen vid sidan av samma arm. Okej, måste visa sen.. hahah låter skumt.

29: Post a random gif, just to finish of.


Veckans 6

Så! Ska börja med "veckans 6" där jag väljer ut sex stycken favorit bilder från min tumblr blogg!






My dress

Så, blev nyss klar med klänningen jag jobbat med.. den blev ganska enkel men jag tyckte den blev snygg! Har gjort om den flera gånger.. så ja. Skönt att vara klar nu. Ni får se hur den ser ut på fredag! ;)

vlogg - winterjam!


Winterjam 2010!

Idag så var jag, Lindah och Cissi på winterjam i stadion. Det var så sjukt kul! Det här var första året för mig så kom dit med inga förväntningar alls. Sjukt mycket folk, alla var klädda i skidkläder typ. Det var bra tält, snygga människor, bäästa musiken någonsin och hoppen som snowboardåkarna gjorde var helt jävla sjuka. Ska definitivt gå nästa år också. Grattis till kanadiensaren som vann! Han var riktigt grym.


ops, lite suddigt.. men man ser crossåkaren iallafall. Min pappa och lillebrorsa skulle älskat de här.


Var kan jag hitta såna?


Call me crazy, jag vet att det snart är december men är på jakt efter shorts.. Hej-jag-förbereder-mig-inför-sommarn! Jag är totalt kär i dessa shorts.. har letat nästan överallt. Usch! Så otroligt jävla snygga. Give me now please. Och ett par bruna ben på köpet skulle inte skada heller. Någon som vet var man kan köpa dessa?

SopPåseKlänning

Ohyes, har stylist timme nu och idag så jobbar vi på klänningarna som ska visas nästa vecka på gymnasiemässan. Kommer bli näjs! Känns bara jobbigt att jobba på en klänning när man inte har exakt alla mått och inte ens en modell som är här.. Menmen! Syns vi på gymnasiemässan? ;)

Min pojkväns blogg!

Nu har john skaffat blogg men han har typ inga läsare haha.. Så kika in på hans om ni känner fört haha! :)

http://johnsmind.blog.com/


LOVE. IT - Grymt!


Hahaha fyfan vad störd tjej.

Älskar du mig?
NEJ
Varför älskar du inte mig för? Vad fan har jag gjort dig?
För att du inte köper några kläder till mig

update

Usch.. Min blogg suger just nu.. Jag vet haha! Men har bara inte tid för bloggen just nu. Och det känns som att varje gång jag skriver det så kommer jag igång med bloggandet igen. Så ja, vi får väll ta och se vad som händer :)
Idag så praktiserade jag på Bikbok! Det var faktiskt helt okej, jag älskar kläderna! Men kan säga att jag har så otroligt ont i kroppen av att bara stå upp och knappt röra sig på typ 6 timmar. Praktiken i mitt fall går iallafall ut på att "förbereda sig inför arbetslivet" genom att stå och larma 7000 plagg, städa golvet och svara i telefon. Kanske låter som att jag klagar men jag förklarar bara verkligheten. Det är vid såna här stunder jag drömmer mig bort till varma Kalifornien. Där man kan hoppa runt i shorts och tröja.. Äta glass i solen och sjunga med till radion i pappas bil. Vi har inte ens fått jullov än men jag längtar tragiskt efter sommarlov. Bara 7 månader kvar..

Vill kunna gå runt så här..


<3


Mulberry for target

Åh! Vad irriterad jag blir över att ja, antingen över att Sverige inte har target eller för att jag inte är i USA just nu. Jag älskar verkligen mulberry väskor och nu har mulberry samarbetat med target och nu så är mulberry väskorna hos target jättebilliga! Give me now! Man skulle ju nästan kunna önska sig en väska av pappa.. Men känns nästan lite fel att fråga. Älskar de svarta. De kostar bara 34.99 dollar.

Chris Crocker

Nu när jag sitter hemma och har slaviskt pluggat i ungefärn en timma.. Så tog jag en paus för att kolla på youtube klipp (typ ja - min nya obsession) En aning nerdy jag vet men jag kan inte motstå det.
Iallafall.
Jag kollade på chriscrocker's video klipp som jag spanat in ett tag nu (ni vet han "LEAVE BRITNEY ALONE! BUHU")
Och jag känner att jag måste få ut det här. JAG ÄLSKAR HONOM. Han är bäst. Så, nu vet ni det. Han har nog den skönaste inställningen till nästan allt och han har så jävla rätt om vissa saker. Han är "spot on".
Och inte bara det utan jag respekterar verkligen honom för att han är som han är och han skiter i vad handra tycker om honom. Han sminkar sig som han vill, gör som han själv vill oavsett vad andra tycker och tänker.

Videos från dagen!



Victorias Secret Fashion Show 2010





Någon som vet när den sänds i sverige? :)

Can't wait to kiss you again

Love you


Cross my heart


Jag har blivit kär i kors, love them. Finns överallt på min dashboard (tumblr snack..) Ska göra som Dollyblond (bild två) och göra en egen tröja hemma. Ska bara leta efter gammalt tyg och sånt.

Facelook


Top 5 Favourite Outfits

Från Nastygal.com! Jag har bloggat om den hemsidan förrut och jag älskar verkligen allt de har och har såklart fått in nya Jeffrey Campbell skor som jag dör för (Lita modellen på bild två och fyra). Allt kommer ju såklart från usa vilket är ganska synd.. Men! Man får ju hoppas på att man kan praktisera där när man väll flyttar dit. Kolla in hemsidan!


Autumns child

Ska snart in till stan igen och luncha med Linda och Louise. Efter det så ska jag leta ny praktikplats, kanske köpa en väska, vara barnvakt, träna, äta, sova. Så som ni hör så har jag en ganska fullspäckad dag framför mig. Kanske hörs ikväll! Love

ringar, hatt, solglasögon - H&M - jeans, stickad tröja - Vila


Fuck you, to FFU's


Tuesday, 45

Sitter i skolan nu och har elevrådsmöte.. ganska segt. Men dagen består iallafall av en mattelektion och sen möte med läraren. Efter skolan ska jag troligtvis träna med Isabella. Har en bloggtorka nu som ni kanske märker..
Bild från igår i stylistrummet.

Acne SS11



För att Acne fortsätter att ge oss ögongodis... yummi.


Facelook Halloween

Jag och söta Lindah!


I Miss You

I know the distance is a factor
but I stretch as often as I can
My goal is to reach your hands any day now

To The Most BEAUTIFUL Girl In Solna

stephanie i broke into your blogg... but you helped. just so you know you are absoulutly beautiful and i love being with you. it's really gonna suck goin back to germany without you.... but i can't wait till you come see me. i can't wait to take you to some castles and to the christmas festival. and i still think that you are gorgeous even without makeup and you hair in a pony tail :)  i really like bein with you.. kiss kiss
- Smorfie <3<3<3

Nämän HEJ!

Ursäkta för mitt otroligt dåliga uppdaterande. Men nu är jag tillbaka! Wieee. Början på höstlovet. Måndag. Detta är en stor dag för mig *höhö*. Har spenderat mina senaste timmar åt att städa. Låter kul? Njae men otroligt nödvändigt eftersom Smorfie kommer hit ikväll. Ska åka till flygplatsen runt åtta tiden och hämta upp han med min xstyvpappa. Men nu: Träning och lägga in bilder i det här inlägget från halloweenfesten i lördags!

Jag och Linda!

Linda och en del av killarna! Hahaha alltså carlos ansiktsuttryck! Fintfint