Torsdag!


En liten dagens och vad jag fick av mamma nyss! Har velat läsa den jättelänge nu :)


Smorfie kommer snart!

Om bara fyra dagar kommer min vän John till Sverige och ska bo hos mig! Så taggad!

Newbies

Hej! Har ändrat designen en aning som ni kanske har märkt. Tyckte att det var redo för en förändring. Så för att liva upp bloggtorkan jag har just nu lägger jag upp två inköp jag gjort!

Min och Lindahs första videoblogg!

Alltså jag dör så skön video haha, slutet är ju bäst haha!

Michael Kane


ph: emma.

word!


Från lördag: Muf middag

Här är tre bilder från gårdagens utbildning/ middag med muf sundbyberg. Det var så kul! God mat, sköna människor, och grymma talare (Niklas Wykman & Hanif Bali)



the way you make me feel

Med denna bild säger jag adjö! Har nyss tjänat 650:- så nu ska jag åka till Isabella för att kolla på film, imorgon så kommer det hända saker hela dagen så kommer nog inte kunna blogga. Cya!

Fredag

Heej, sitter i skolan och har stylinglektion nu. Idag har vi kläder, men min modell är inte här så är ganska hjälplös utan mått. Förhoppningsvis märker ni att jag börjat uppdatera mer? Great! Har saknat att blogga mycket. Ser ni hur mycket det har snöat? Kanske dags för mig att dra på mig min goose jacka i år igen då. Har tröttnat på den lite men den värmer mig som satan så den är ju skitbra igentligen. Men iallafall! Lite om min helg dåra:
Fredag: Skola, Barnvakt från fyra till elva, Sova över hos Isabella.
Lördag: Vakna tidigt och äta stor frukost. Träna i typ två timmar. Utbildning med muf, sedan middag och "fest".
Söndag: Ska styla min första fotografering! Så glad! Kommer nog få vara där hela dagen tror jag.

Jag i klassrummet just nu

Alexa Chung, Brittish Elle








Jag älskar stylingen Elle gjorde med Alexa Chung. De körde på lite sent 60 tal och de satte det.

Nya beroenden

- Stövlar och knytningar
Det här är så otroligt snyggt. Med klackar eller utan klackar. Själv har jag förälskat mig i Jeffrey Campbells "Lita" skor. Ska definitivt försöka få hem den på ett eller annat sätt.


Bilder till vänster: Jeffrey Campbell, Lita. Bilder till höger: justvendela.blogg.se & dinsko.

- Rött rött rött

Jag har blivit en aning galen i den röda färgen. Älskar Isabellas halsduk till höger. Och önskar att jag skulle passa i röda läppar. Men att köra på rött är något jag verkligen ska försöka göra i höst/vinter.


Pics: Tommyton, tumblr, isabellaks.blogg.se

- Fashiontoast och Bryanboy

De här är de två bloggar som jag följer slaviskt. Blev lite stolt över Sverige när jag såg att de var här på Stockholms fashion week. Bryanboy var nyss tillbaka till Stockholm ett tag då vi fått reda på att han har svensk pojkvän! Det är ju inte helt fel.


pics: bryanboy.com & fashiontoast.com

Hårfärg

Åh! Blir så irriterad på mig själv. Nu vill jag byta hårfärg igen. Tror jag. Hittade den här otroligt fina bilden på tumblr (surprise?) och blev helt kär i hårfärgen. Men har nyss färgat så känns elakt att slita mitt hår ännu mer. Men om jag bara fick bruna slingor eller något.. Vad tycker ni? Stay blonde or go blondette?


Riktigt snyggt!

Indestructible


And I never was smart with love... I let the bad ones in and the good ones go but... I'm gonna love you like I've never been hurt before... I'm gonna love you like I'm indestructible. Your love is ultramagnetic, not again it's taking over. This is hardcore...and I'm indestructible.

Robyn is amazing

School

Sitter i skolan nu, trevlans! Det är torsdag och det är längsta dagen på veckan. Skulle vilja kunna säga att jag ser fram emot fredagen men så är inte fallet den här veckan. Ska vara barnvakt från klockan fyra tills runt elva på kvällen imorgon. Barnen är hur söta som helst men man skulle föredra att bara ta det lugnt eller gå ut en fredagkväll. Ikväll ska jag fika med Elize! Har saknat henne. Ska bli näjs. Nu ska jag plugga vidare, chiao!

I wanna do it


-


monday mornin'

Uuuusch jag har totalt glömt bort min blogg. Förlåt! Har varit lite död på sista tiden. Kanske pågrund av att jag skypat med John på nätterna haha. Men just nu är jag i skolan och jobbar på skissen till min klänning, den kommer bli grym! Har hämtat en massa inspiration nu och vet exakt hur jag ska ha den. Har även pratat med en av frisörerna som ska fixa håret på modellen. Vi samarbetar grymt bra ihop så det kommer bli näjs. Jaja skriver mer sen när jag kommer hem. Chiao

thursday


Fall




2 hearts


IMC

Hej! Hade nästan glömt bort min blogg. Hehe, lite update om vad jag har haft för mig rå. Igår var jag och klassen på International makeup center. När vi kom dit visste inte vi vad vi skulle göra men vi skulle bli sminkade av deras makeup artister. Temat var "tusen och en natt" och resultatet blev skitcoolt! Jag hade skönaste tjejen som sminkade mig också. Vi hade en massa glitter och strasstenar i ansiktet. Nice!


Anna Dello Russo


Ps. Ursäkta för mina dåliga uppdateringar, har bara varit upptagen med skola, gym & barnpassning. Kommer bli bättre snart!

Godmorgon!

Är medveten om att jag låter som en fjortis ibland "äääähm". Men ja, godmorgon! :D

Men åh, okej något hände så videon är helt störd. Bara halva kom med haha

Update

Förlåt för dålig uppdatering i helgen men har varit upptagen med lite annat. I fredags så var jag med söta Isabella, först så skypade vi med John hemma hos mig och drack drinkar. Efter det så drog vi till en av mina killkompisar som hade chillfest. Så det var kul! Igår fikade jag med tre killkompisar i Östermalm och det slutade med att vi kollade på film hemma hos mig. Mysigt! Idag (söndag) så har jag varit i Kista Centrum med mamma. Hon ville ha hjälp med att shoppa och fick själv hem lite saker! Tack mami.

Nu väntar jag på att "The big bang theory" ska börja och ska sen sova! chileling
Slänger in en underbar bild på Alexa Chung så länge - gah älskar hennes outfits


Modefotografi genom tiderna

Igår så var vi på Fotografiska i Slussen och såg på utställningen "Modefotografi genom tiderna". Det var jättekul och våran guide var jätteduktig, jag lärde mig mycket idag! Här kommer lite bilder på några av tavlorna som var där.


friday


Svenska hus mafia


Thursday

Sitter just nu i skolan och har engelska. Och vet ni vad vi ska göra i engelskan i tre veckor? Jo blogga! Sen så ska vi sammanställa allt i en muntlig redovisning. Skönt! Här är min blogg om ni känner för att rätta något eller bara läsa lite :) http://fashionbysteph.blogspot.com/

jag just nu

Nails

Wieee, lite onödig information sådär men har nyss gjort klar manikyren på moder min. NÄJS. Nu ska jag smörja in mig med dove och snart kolla på kungarna av tylösand.. Vet inte varför jag kollar på det. Nästan lite pinsamt. Menmen!

Fint? no?


McQueen

Ja! Nu har McQueens visning kommit ut på style.com
Här är mina fyra favoriter. Och här kan ni se alla looks.

ph: style.com
redigering: mig


Dagens enkla


Idag slängde jag bara på mig något eftersom jag skulle till stan och luncha med några vänner från skolan. Hamnade på McDonalds som vanligt haha! Men det gillas. Direkt efter lunchen åkte jag och Isabella till Waynes Coffeé och tog igen förlorad tid. Känns som att jag inte träffat henne på hur länge som helst! Har saknat flickan fan! Imorgon blir det skola för mig, orkar verkligen inte vara hemma längre. Nu ska jag äta middag. Chiao

Ps. Bjuder på en grym låt från Daniel Adams-Ray. Som gammalt Snook fan är detta underbart!


Smygtitt McQueen s/s 2011

Wow! Kolla hennes hår! Vill bara se visningen nu. Den kommer vara hur cool som helst!


-


Thanks mami

Igår när jag var hemma sjuk så kom mamma hem med det här plus en massa godsaker. Tack mamma! Så ni vet att om jag går upp i vikt så är det mammas fel haha! Hon kommer alltid hem med godis ju..


VB från förra veckan

Heeeeeej läsare. Tänkte börja denna underbar mörgön med ett videoinlägg från förra måndagen. Och ja, jag pratar som en åsna men ha lite överseende tack med tanke på att klockan var otroligt tidigt på morgonen.


To be on the edge

Jag kommer fortfarande ihåg känslan. Även om det var så sjukt länge sen. Man var liten och sårbar. Kände mig övergiven av min pappa. Kände att det var han som bara hade lämnat mig och mamma helt ensamma. Även fast det var mamma och jag som hade hamnat på flyget iväg till Sverige. Jag var liten och gick i skolan. Såg mina bästa vänners pappor hämta dom från skolan, krama om dom, komma på våra uppvisningar i skolan, komma på deras födelsedagar. Jag hade aldrig det där. Och även fast jag känner att jag har klarat mig fintfint nu så får jag aldrig glömma nätterna då jag var för ung för att förstå. Förstå varför jag inte hade någon riktig pappa. Att förstå varför jag kände mig ensam. Får aldrig glömma nätterna då jag tryckte ansiktet mot kudden så att ingen skulle höra att jag grät. Får aldrig glömma de, för det är det som får mig att uppskatta allt bra jag har. Jag har min otroligt fina mamma som alltid gjort allt hon kan för mig. Jag är glad för att jag har så fina vänner och att jag har tak över huvudet. Jag är glad att jag inte hamnade i skiten när det var en centimeter ifrån mig.

När jag först hörde Simple Plans låt "Welcome to my life" blev jag kär. Jag, nio år gammal, sjöng denna låt i mitt rum säkert varje kväll. Sen när jag fick se dom i globen med min dåvarande bästa vän Josefin så var det tusen känslor som strömmade genom mig.
Jag insåg att jag inte var ensam när flera tusen sjöng texten som jag trodde var taget från mitt liv.
Jag är inte ensam om att ha dåliga nätter. Det är okej att gråta. Det är okej att må dåligt. Men man klarar sig. Bara man inte håller det inom sig. Man får inte fly från de. Man ska leva i stunden och (det här låter cheesy) men man ska tänka positivt. För att saker läker med tiden. Man inser att vissa saker som gör ont inte ska få ta över en. Jag valde att må bra. Och det gick.


Sjukling

Ligger hemma i sängen nu och har ont i hela kroppen. Så inte nice. Det finns ju inget att göra när man är sjuk! Ville verkligen till skolan idag eftersom idag hade vi stylistlektion. Tror att jag måste vara hemma imorgon också.
Men är det någon av mina söta läsare som har något tips på vad man ska göra när man är sjuk? Känns som att jag har kollat på exakt alla tvserier som finns, läst alla bloggar som finns.. Så något tips? Kommentera gör man under rubriken ;)

Bild tagen innan skolavslutningen


Rumi Neely

aka. fashiontoast.


Åh så fina bilder. Fashiontoast är nog min favoritblogg just nu.


Dreamin'


Ligger i min säng och drömmer mig bort som vanligt. Till andra ställen. Ett framtida ställe. Är det bara jag som hatar hösten/vintern? Den här sommaren försvann för snabbt. Alldeles för snabbt. Jag vill tillbaka till Mexico. Där solen sken, man drack drinkar vid poolen, gick ner fem meter till stranden där man bara simmade hur långt som helst. Fram och tillbaka. Alla goda middagar, shoppingdagar och då när jag låg och somnade ute i båten på havet. Simmade bredvid stora sköldpaddor. Jag vill inte sitta instängd i en lägenhet, frysa, få feber (vilket jag har nu), behöva packa på mig en massa kläder för att kunna gå ut och att det ska vara mörkt 24/7.

Jag vill vara fri och kunna göra vad jag vill.

Inspiration





Det här är därför jag vill ha sommar. Gå runt i söta jackor som guldjackan ovan. Otroligt snygg.

typ.skit.bra.låt.hej

Hej! Idag har jag haft en skitbra dag. Åkte till Louise med Lindah, Lily och Frida. Planerade en halloweenfest vi ska ha där. Kommer bli sjukt roligt! Sen har jag haft en mini "släkt" middag på en kinesisk restaurang inne i stan. Peace out

Frisör lektion

Heeej, en liten update från skolan här. Har nyss haft stylistlektion och idag så hade vi hår. Så kolla hur fint Louise har lockat mitt hår?! Hoppas det inte lägger sig under dagen bara. Hadebra.