Breakeven

Gud vad bra hon sjunger! Och hon är bara 12 år


Balmain s/s 2011

Här är mina 4 favoriter från Balmains nya kollektion. Älskar den röda skinnjackan med nitar!


Thursday

Kom hem för ett tag sen, det har varit en lååång dag idag. Har haft svenska, matte, engelska, försäljning & service, klassråd och företagsekonomi. Slutade runt fem tiden och direkt efter skolan åkte jag hem till en familj (ska passa deras barn några gånger) så fick gå direkt till att umgås med två småttingar. Som är jättesöta men man blir ju bara allmänt trött. Nu är jag hemma och försöker tvinga mig själv att plugga.. Så! Önska mig lycka till så att jag överlever denna kväll. Puss!


Zara knitted sweater

Åh jag är kär! I Julias nya tröja från Zara som kostar 400kr. Riktig snygg! Läs hennes blogg här: fashionbyjulia.blogg.se

Onsdag

Hej everyone. Har nyss kommit hem från min praktikdag. Har varit en otroligt seg dag och jag råkade blandannat välta en massa kläder och en skyltdocka i butiken idag.. EN ANING pinsamt haha. Men lunchade med Lindah på donken där vi kom på en skitbra idé om något som är lite hemligt just nu men jag säger bara att jag är sjukt taggad över vårat "projekt" haha!
Ps. Läste nyss ett inlägg från B's förstasida. Det här är så sant! Läs inlägget här

Show by Kling

Är tillbaka igen! Yay


Halloween costumes

Min stylistklass ska anordna en halloween fest runt den 30e. Ska bli så sjukt kul! Vi har redan samlat ihop en spotify lista så att vi har alla grymma låtar redo för oss att dansa som fan till. Så, nu är det så att alla måste vara sjukt utklädda för att kunna gå. Så, vilken outfit ska jag ha på halloween tycker ni?
1. Städare

2. Flygvärdinna


3. Sjuksköterska.


Själv tycker jag nog tvåan men kan inte bestämma mig..


CANON EOS 550D

Är officiellt min drömkamera!
Synd bara att den kostar runt 9000 kronor med ett extra objektiv.. Sen ska man ju lägga på stativ och fjärrutlösarknapp på önskelistan också. Åh, får väll räkna med att kunna köpa den om ett par år men man kan ju alltid drömma om att få den tidigare. Jag menar 18 megapixlar?! Oherregud.


New Bag

Kom nyss hem från kista med Imad! Vi gick runt och kollade i affärer, försökte haffa jobb i olika butiker och så fick jag även hem denna söta tingen från Accent. Vad tycker ni?


Kärlek


Av Michaela Forni. Som taget ur mina tankar. Vad är kärlek för er?

Tisdag

Heeeej peeople. Nyss kommit hem från skolan. Har varit en riktig lugn dag. Hade matte, svenska och idrotten. Hade elevens val på idrotten så Louise lärde oss cheerleading vilket var skitkul haha. Nu kollar jag på Top Model och snart kommer min ex styvfarsa och styvfarfar komma och hämta pianot. Sen kanske jag drar ut med Imad eller något. Puss

Louise, Linda, jag och Frida i söndags!


Miu Miu Fall Ad Campain


Tommy Ton @ Style






I like lookbook



Blogawards outfit svar.

:)))))
åhhhhhhh, vart e dina skor ifrån?? och klän´ningeN?????? :D

Svar: Mina skor är från Scorett. Och klänningen är faktiskt inte en klänning, men överdelen var en klänning tills jag sydde om den till en tubtopp och den kom från Bikbok. Under tubtoppen hade jag en volangkjol från Zara och över allt ett flätat svart skärp från H&M. Hoppas det inte blev för komplicerat för dig nu, haha!

Underbart

Herregud. Hans röst. Jag dör lite inuti. Den här skulle jag kunna lyssna på hur länge som helst.


Lauren Conrad Style

Lauren Conrad håller nu på att släppa sin nya bok "Lauren Conrad Style" där hon ska prata om hur man kan matcha olika plagg på bästa sätt osv. Hon har nyss släppt lite bilder som en "preview" för boken. Och ja, jag är inte så imponerad av bilderna som släppts. Om man vill visa hur man matchar en tshirt rätt så visst. Men det är ju bara basic? Hur många vet inte hur man matchar ett par jeans? Jag har sett tusen tjejer varje dag se ut sådär. Speciellt förra året. Men vadfan det kommer säkert hamna på första plats ändå bara för att det är hon som gjort boken.


(
Förövrigt så älskar jag hennes stil och kläder, det är därför jag blev ganska besviken eftersom hon skulle kunnat gjort de mycket bättre, lite för enkelt kanske?)


Knightcat




Jag har blivit kär i beiga plagg och hattar. Ge mig nu.


Saturday Night


Blogawards!

Hade riktigt kul igår! Det började med afternoon tea party där vi mötte på fashionbyjulia.blogg.se som vi blev kompisar med riktigt snabbt! vi gick runt och tävlade, åt pupcakes, minglade, tog bilder, stylade och kollade på bikboks modevisning. Börjar med bilder från förmiddan:

Jag och Isabella.

Dollyblond och jag

Jag och FyndigtbyFrida. Hon var nog den gulligaste bloggaren jag pratat med! Jättesnäll.

Jag & Andreas, oherregud vad hemsk jag blev på bilden! Haha

Kollar in modevisningen

Ville igentligen bara ha bild med Daniel.. menmen, man kan ju alltid skära om bilden lite!

Isabella, Julia och jag!

SÅ. Nu till eftermiddagsbilderna & en snabb recension. Fick en söt komplimand av hårfrisören som äger YOU sthlm. Såg min stora bloggfavorit Storviktor.se (han är hur skön som helst), ville slå BabySenorita för att hon och sin vän skrek som två  fjortisar under hela bloggprisutdelningen. De brudar verkar inte ha någon respekt alls mot de som vann priserna. Riktiga Kanyewest bitches. MEN iallafall. Hade riktigt trevligt även fast det var ett ganska litet utrymme som Dessie skrev i sin blogg. God mat iallafall!


Jag och Isabella utanför Café Opera


Ni kan få bättre bild på min outfit senare..
Och så kanske jag berättar vad som hände på "efterfesten" jag och Julia åkte vidare på.. Men kan iallafall säga att jag inte har varit med om något så GALET på länge. Helt sjukt. Värsta "The Hangover" moment.

Kampen om

att inte tappa sitt hjärta i en dans mellan två personer Vackert.


Blogawards!

Snart så beger jag mig av mot Café Opera! Till veckorevyns "Afternoon tea party". Kommer nog uppdatera när jag kommer hem imellan tea partyt och själva galan. Ni får ha de så kul! Kanske ses där?

Transparenta Converse


Hur coola är inte dessa?! Frågan är bara, ska man köra med strumpor eller strumplös? Jag skulle nog ha olika strumpor varje dag så att de ser ut som olika converse varje dag. Nice!

Inspiration




House!

Lily och jag lyssnar på denna just nu. Grym!

Min onsdag

Hej! Har varit jätte upptagen idag så har inte hunnit uppdatera innan nu. Först så fick jag lite sovmorgon vilket var så jävla skönt. Sen så begav jag mig mot min nya praktikplats. Nämnligen... *drumslag* Lindex! Kanske inte så jätte "stylist" inriktat då jag inte får klä på fönster dockorna men jag har lärt mig ganska mycket idag iallafall. Känner mig som en i Lindexteamet och alla arbetskollegor var hur snälla som helst. Har säkert larmat över 500 plagg idag men det var inte alls så hemskt som det låter. Någon måste ju göra det liksom. Sen fick jag ta upp alla varor, hänga av dom och byta plats på det mesta i butiken. Efter praktiken så var jag barnvakt åt Mael i kanske en timma och sen har jag pluggat. Här kommer en otroligt suddig dagens.. Men ja. Hade inte tid att ta en bra bild idag.


Fabric Spray on

On fabric to debute at London fashion week.

Researchers at Imperial College London and a company called Fabrican are perfecting an aerosol fabric that can be spritzed onto the body to create T-shirts, dresses, and even pants for those who can never get them tight enough.

"Mommy their invading us!"

Hahah gud hittade nyss det här klippet på youtube och det är bara för roligt. Två syskon som nyss varit hos tandläkaren och blivit drogade. Hahah gud jag dör när han ba "THUMB WAR!" Jaja, kolla själva. Lite väl långt men bara spola lite.


Mitt liv i ett nötskal


SHOEPORN.



Jag. Tror. Jag. Dör.     Herregud.


Min söndag.

Gjorde manikyr på mamma och mig själv. Kollade på The City. Åt en massa jordgubbar. Fick håret färgat på salong av min stylistlärare. Och kollade såklart på valvakan.
Blev otroligt sur på mig själv för att jag inte åkt till moderaternas valvaka. Ville vara där som fan på söndagsnatten. Blev så otroligt glad att moderaterna vann, dock hade jag önskat att vi hade fått mer procent. Och måste bara citera min kusin när det kommer till min åsikt om Sverigedemokraterna: "Kungarna av Tylösand är politiska hjältar jämfört med detta jävla rasistpack som kallar sig Sverigedemokraterna. Alliansen, låt gå, Göran Hägglunds bränna är rätt fräsch. Men Jimmie Åkesson? Jag gråter. Pinsamt, äckligt och framför allt så himla, himla sorgligt."    Okej, "alliansen låt gå" ändras i mitt fall till "Heja alliansen!"


Quote

"Uppriktighet verkar vara ett problem för andra idag. Men jag föredrar att vara ogillad av andra än att vara falsk och lura människor att man är vänner."


Robyn (Bryanboy)

Bryanboy (en av mina favoritbloggar) kom ju till Sverige under modeveckan och jag blir alltid lite stolt för varje inlägg om stockholm som han gör & nyligen skrev han om svenske Robyn som spelade på style.coms 10th Anniversery. Go Sweden! haha kolla hur söt han är när han sjunger med.
Och gå in på hans blogg också: http://www.bryanboy.com
Och ja - en till video från new york fashion week. Även mina två andra favoritbloggare är med, fashiontoast & the sartorialist. De lever mitt drömliv just nu. Så avundsjuk.


Torsdag

Hello! Sitter nu på engelska lektionen, hihi. Min lärare går igenom grunderna i engelska. Vi gjorde liksom det här i typ trean så jag kände att jag inte behövde hänga med lika mycket höhö. Men idag är planerna: skola, vara barnvakt, promenad med Issa. Inte lika stressigt som igår! Känns så skönt att det är helg snart. Vill bara sova... menmen, nu ska jag fortsätta plugga. Cya.

Mobilfodral!

Kolla vilka snygga mobilfodral! De finns att köpa på: www.jaggeredds.com


Tryck på bilden!

bloglovin


Goal

This lifetime will never come again; it is precious and irreplaceable. To live without regret, we must have a concrete purpose, continually setting goals and challanges for ourselves. And we need to keep moving toward those specific targets steadily and tenaciously, one step at a time."


New York Fashion Week.

Här är mina favoriter! pics: style.com

Alexander Wang

Nicholas K

Ohne Titel

Rag and Bone

Nicole Miller


What i've been up to.

Har varit borta ett tag så tänkte berätta lite vad jag har haft för mig. (Som då kan anses vara hyffsat intressant)
1. Jag har börjat i en ny skola.
2. Fått hem en skoldator (macbook)
3. Lärt mig mer om nagelvård/manikyr (fått mitt eget set)
4. Gått på arbetsintervju!
5. Hittat praktikplats (tror jag) för varje onsdag.
6. Köpt snygga kläder.
7. Varit barnvakt.


Swag in a bag


VMA!

Kul att de första tio minuterna av VMA på Mtv är helt cp och musikvideos visas istället. Sen hoppar den fram till Taylor Swifts uppträdande med undertexter samtidigt från lady gagas tacktal. Menmen. Undertiden så lägger jag upp mina favorit outfits jag såg på vita mattan.




Ett år sen.

Gud, sitter här och kollar på gamla videoklipp från förra året. När jag tänker på ett år så känns det inte som att det var så länge sen men när jag kollade på detta videoinlägg från förra sommaren (hade precis flyttat in i lägenheten och kommit hem från usa) så märker man hur sjukt mycket det är som har förändrats. En lång process med mitt hår.. Som nu är blont och lite längre utan hårförlägning. Men inte bara utseendet som förändrats men även att jag umgicks med helt andra människor, hade andra "förälskelser", tonårsproblem,  osv. Jag vet att man inte riktigt hör vad jag säger. Men vad tycker ni? Ser ni en stor skillnad?

VIDEO FRÅN NIAN:

1 månad gammal video:


Söndag

Såg ut som exorcisten itself så körde på fjortiskludd över ansiktet idag. Denna vackra söndag har spenderats i sängen för det mesta men var även ute på bio med min kära moder nyss. Kollade på den nya filmen med Drew Barrymore och ja - den var helt okej.
Imorgon laddar jag för ny skolstart. Ska ju börja i G2 imorgon. Very interesting i must say. Men galet taggad för Macbooken jag kommer få och min klass verkar vara hur skön som helst.


Off Catwalk NYFW

Photos by Tommy Ton Photos from Style.com Collage by me.

Lite av höstens trender från New York. Jeans, svart, rött, gult, flätor, kavajer, downtoearth färger och raka linjer.


Willow Smith

Okej, det här är helt sjukt. Först är Will smith son Jaden huvudrollen i Karate Kid med Jackie Chan. Nu så har Willow Smith, Will Smiths dotter blivit signerad av Roc Nation och släppt sin första singel "Whip My Hair" vilket btw är en skitbra låt enligt mig. Sa jag att hon är 10 år gammal?! Lyssna på låten (:


Armani

Armani har släppt sina två teasers för deras kommande reklamkampanjer med Megan Fox och Christiano Ronaldo. Sexigt? Javisst.


Naomi Campbell gravid?

Det ryktas om att Naomi blivit på smällen. Antingen åt hon bara otroligt mycket mat innan eller så är det sant att hon har en liten bebis där inne. Bara vänta och se.


Käkar choklad och har tjejryck.

Ja. Som rubriken lyder: Jag har tjejryck. Ni vet när vi inte kan sluta tänka på något? Vi bara övertänker allting osv. Riktigt jobbigt, brukar vara en sån som kan släppa saker riktigt snabbt. Men inte det här. Vill skriva av mig men inte för mycket med tanke på att det är otroligt många jag känner som läser den här bloggen.. Tankar: vill inte bli sårad igen, vill inte bry mig om honom, varför just jag? Steffi skärp dig, du vill inte vara med någon som inte du kan förstå, fatta att det kommer bli jobbigt" BLÄ

Vet inte vad jag ska göra & har nog aldrig kännt mig lika ensam som nu. Jävla mens. Jävla humörsvägningar.


Swedish

pop.


ÅH, Älskar!



ph: imfancy.blogg.se


Diary

Jag älskar mitt liv just nu. Konsten att vara lycklig. Känns som att jag har as bra kompisar. Allt går åt hållet som jag vill att det ska gå. Känns konstigt hur långt man kommit och hur mycket som finns kvar. Jag har hela livet framför mig och det känns hur jävla bra som helst. Jag har självförtroende. Ni kanske märker att jag är lycklig idag? Jag kan inte sätta ord på just varför. För det känns som att det inte är något kortvarigt som hänt. Utan något som kommer följa med mig resten av livet. Det känns som att allt bara kan gå frammåt.
Får inte glömma allt jag lärt mig. Var er egna bästa vän i livet för oavsett om ens vänner sviker en, oavsett om man bråkar med sina föräldrar så ska man inte slås ner. Man ska kunna stå upp på mina egna två fötter. Det har varit otroligt viktigt för mig att inte behöva ha någon att klänga sig fast vid för att klara sig. För jag älskar att kunna ha något att falla tillbaka om det skiter sig. Jo, mig själv. Jag behöver inte någons närhet för att klara mig. Det finns såklart dagar då man verkligen vill dela något fint med någon. Men jag behöver inte det idag. Även om jag vill, så behöver jag inte det. Och det är skönt. Att känna sig bekväm i mig själv.

PS. Tack mamma och pappa för att ni alltid uppmuntrat mig att följa mina drömmar oavsett vad någon säger. Love you.

Han är ju grym!


Officiellt meddelande höhö

Jag ska byta skola.
Anledningen är för att jag vill såklart ha den bästa utbildningen jag kan få och jag har hittat ett helt perfekt gymnasium för mig. Gick dit idag och jag trivdes skitbra med min lilla nya klass. Det har allt jag vill att ett gymnasium ska ha. Så jag börjar på måndag i ST10 klassen G2 gymnasiet i Gustavsberg! Det tar ca 50 minuter för mig att åka dit men det är så värt det.
TAGGAD!
Känns som att det här är början till något grymt.


La joie de vivre

Sorry för dålig uppdatering. Men har varit upptagen i två dagar nu med research för väldigt viktiga saker. Bland annat tatuering och utbildning. När jag menar utbildning så har jag faktiskt kollat på en annan skola (på hemsidan) som verkar vara helt perfekt. Det är inte det att jag inte är nöjd med min nya skola nu. För jag gillar verkligen min klass och så. Det är bara småsaker och att det kanske inte är just det jag söker. Saken är att jag vill göra allt jag kan för att få min dröm att bli verklighet. Och jag tror att den andra skolan kan ge mig mer möjligheter som modestylist än min nuvarande skola. Men ska på besök på torsdag vilket är otroligt spännande! Så då får vi nog se hur jag gör.
Juste jag kommer få en tidig julklapp av mamma vilket är ett riktigt dyrt frisörbesök vilket kommer uppskattas stort! Bara att den tidigaste tiden man kunde få var 11 oktober (!!!) Så jag får vänta ett tag till men det kommer säkert vara värt det.


Breakfast at Tiffany's

Har spenderat min kväll med mamma. Vi har ätit thai mat och kollat på Breakfast at Tiffany's. Jag har alltid velat kolla på gamla klassiska filmer men har bara inte haft tid. Men den här gillade jag starkt. Man märker hur snabbt tiden förändras och även kärleken. Lägger in min favoritscen.


Inspiration: Rosa


Dööör för hennes tatuering. Hur snygg som helst & klackarna ska vi inte ens tala om..









Mamma kan vi köpa en sån?

Hur söt som helst.


Quote

Promise yourself to be strong, that nothing can disturb your peace of mind. Look at the sunny side of everything & make your optimism come true. Think only the best, work only for the best & expect only the best. Forget the mistakes of the pas & press on to the greater achievements of the future. Give so much time to improvement of yourself that you have no time to critize others. Live in the faith that the whole world is on your side as long as you are true to the best that's in you. ♥


Time to sleep.

Har precis kommit hem från en trevlig kväll med Imad, Ilsa, Tanya och två andra personer. Har pratat om allt från näsoperationer till killar. Vi satt på Albert's i Östermalm och fick reda på att Kissie var där innan oss. Inte nice. Menmen, lyckad kväll! Man behöver inte alltid festa för att ha kul. Men nu ska jag sova. Puss


Åh, vill ha!

Gud vad fin hårfärg. Vill springa till en frisör salong nununu. Riktigt snyggt.


Just nu:

Kollar jag på debatten med söta Erik Bengtzboe (MUF) och Jytte Guteland (SSU)
Kan inte ssu formulera sig bättre när det gäller deras politik? Varför snackar hon om ett badkar? De som jobbar mycket förtjänar att ha "stora plånböcker" Jytte.


Gårdagens schletna


skoloutfit


Kolla vad jag fick hem!


Ombytta Roller

Förstod inte riktigt vad den handlade om i början men sen blev det ganska uppenbart. Är vi tjejer verkligen såhär hela tiden? Den här kortfilmen fick mig verkligen att tänka. Se den & skriv vad eran första tanke var.


Nya nagellacket!

Från make up store


Skol update

Hej sötnosar. Sitter i skolan nu. På förmiddan så lärde vi oss mer om hur man rengjorde och masserade in lotions i ansiktet, sen fick vi sminka valfritt med Jane sminket. Det var skitkul, på lunchen gick jag till centrum med Bea och kollade efter lösögonfransar, vilket inte gick så bra eftersom de inte hade make up store där inne. Men köpte en body lotion. Nu på eftermiddan så har jag bara packat upp lite produkter och nu sitter jag här och kollar på andra som sminkar. Seriöst min skola är typ helt perfekt för mig. Även fast det inte är klart. Så ska fota snart så att jag kan lägga upp bilder när jag kommer hem. Och ikväll blire feeest (: Puss på er.




Så! Här är lite bilder från klassrummet. Tycker ni att väggen som vi målat blivit snygg?

Gästbloggning av E

What the fuck.

Sitter här och pratar med Stephanie, som visat mig något som kan vara ett av årets mest chockande (&/eller fascinerande) event..

Fråga dig själv samma fråga jag nyss gjorde;
Hur många gånger har du sett någon skrivit cirka 200 inlägg om dig, under loppet av ett par månader?
Många, inklusive mig själv, brukar säga att det är svårt att bli rädd bara utav att man ser något på Internet, typ en viss persons blogg eller liknande..

It's pretty fucking scary.

En ytterligare fråga man kan vilja ställa sig själv i denna situation är, hur fan tar jag mig ifrån dethär och hur mycket krävs för att kräva ett besöksförbud? Hjälp/tips uppskattas i kommentarsektionen.

/Em


Katy Perry!

Gud jag undrar hur många jag frågat "har du hört Katy Perrys nya låtar?" Och har märkt att ingen upptäckt dessa tre grymma låtar. Så, nu får ni ta och lyssna på dom! Ni kommer fastna



I didn't feel
The fairytale feeling, no.
Am I a stupid girl
For even dreaming that I could.

If it's not like the movies,
Thats how it should be, yeah.
When he's the one,
I'll come undone,
And my world will stop spinning
And that's just the beginning, yeah.


Make Up Store @ Berns

Har nyss kommit hem ifrån MakeUpStore's höstvisning på Berns. Det var grymt kul! Först så köpte vi lite produkter (halva priset), gick runt, kollade på visningen som var fullt med otroliga kläder, vilt djuriskt smink. Fick goodiebags och ja, en rolig upplevelse. Lägger inte in så många bilder eftersom de flesta blev suddiga. Usch i need a new camera.





Dagens.



Haha isabella älskade sista bilden så tog med den..