New Stuff


Amanda Seyfried / Behind the scenes

Amanda Seyfried är verkligen en naturlig skönhet. Love it! Och sen det faktum att hon dejtat Alexander Skarsgård gör mig en aning mer avis på henne!

Albert Watson @ Fotografiska

Gillar ni modefotograferingar? Inne i Fotografiska i Slussen så har de nyss ställt ut Albert Watson's foton. Han har fotat över 100 Vogue första-sidan bilder. Själv så var jag där i lördags och jag älskade hans bilder! Han har bland annat fotat Johnny Depp, Michael Jackson, Kate Moss & Naomi Campbell.

Ny vlog!


FREAKY / MAKEUP

Efter flera om och men så fick jag äntligen sminka John! Haha det var hur kul som helst, på bilden nedan så har han ögonen stängda. Fick bara visa bilden som jag tog när jag inte var klar. När jag var klar så blev det hur galet som helst! Läppstift och allt haha. Men visst ser det ganska läskigt ut?

ALEXA ♥


Strumpbyxor x2

Åh! Gick in i nya Topshop butiken idag och jag dog för alla underbara smycken och skor! Men fick hem två saker idag iallafall. Två strumpbyxor för bara 129 kronor styck. Har velat ha dom hur länge som helst nu!

The Westey

Vad är det här då? Jo mitt nya varumärke! I skolan så ska vi re-designa plagg så då behövde vi göra något för att visa vem som har gjort vad. Så jag döpte mitt till "the westey". I början så visste jag inte om jag gillade det men tog det ändå. För "The Westey" står för alla tre efternamn jag har haft i mitt liv. The=Thevelius West=Westmark ey=Harvey Sen för att addera personligheten så är märkessymbolen en bild på mig haha!

FREDAG

Haha ser typ konstig ut på andra bilden.. men jaja.
Kjol - GT, Hatt - Asos (NY!), Skor - Dinsko, Tröja - Mammas gamla från 70 talet.

Rachel Zoe's pojke.

Var det någon som kollade på Superstylisten Jonas i måndags? usch jag störde mig på hur han uttalade hennes namn, haha! Men det var inte det jag skulle skriva om, utan att Rachel födde sin son igår! Nu är han född en dag före min födelsedag, i like. Hans namn är Skyler Morrison Berman. Vet inte hur "killigt" jag tycker att det är precis men jag gillar det!

FYLLER 17 IDAG!


Thursday

Skor: dinsko, Väska: Accent, Tröja: Weekday, Jacka: Zara, Halsduk: GT, Solglasögon: H&M

Wildfox Spring

Åh! Älskar deras kläder, och den här videon är bara för underbar. Så om du läser det här pappa, så vet du vart vi kan gå och shoppa när jag kommer till Kalifornien i sommar ;)

Metallic

Idag har jag på mig mina shorts jag köpte från en Second hand butik. Fast när jag köpte dom var de ett par långbyxor. Klippklippklipp

visar er en helbild på min outfit senare!

Heartbeats


Tuesday morning

Godmorgon people! Idag är det tisdag och det är hur skönt väder som helst ute! I LIKE BIG TIME. Firade det med att ha på mig strumpbyxor med shorts över, solglasögon och en quiltad skinnjacka. Visar er det sen. Idag så har jag inte så mycket att göra, bara att efter skolan ska jag gå på yoga. Ska bli riktigt skönt!

McDonald's

Det här är så jäkla sjukt. Har inte ätit på McDonalds på över 1 & en halv månad nu vilket jag blir riktigt glad över när jag såg den här videon. Vad är det vi stoppar i oss egentligen?! ugh. Kolla på videon så får du se!

Sunday

Hej! Har spenderat hela söndagsmorgonen till att städa städa städa, och rensa min garderob. Det känns så skönt att ha mer plats i garderoben. Och såklart så har jag öppnat en bloppis blogg (stephanieharvey.blogg.se/bloppis) men dock inte lagt ut något ännu, men det kommer snart. Då kommer ni få chansen att köpa hyfsat fina plagg för bra priser. Så kolla in den lite senare!

Colour it!

Något jag verkligen tycker är skitsnyggt är när folk vågat slinga håret i starka färger. Så coolt, annorlunda och ballt. Om jag inte var så feg skulle jag nog gjort det för länge sen. Funderar på att faktiskt göra det snart. Det är ju INGEN som har det och jag antar att folk skulle kolla på mig mycket men tänk vad skönt att faktiskt se ut så som man själv vill och inte som alla andra vill. Nej jag ska göra det!! Eller isånnafall köpa hårförlägningar och färga dom. Vad tycker ni om det här? Snyggt eller fult?



Utgång

Nu ska jag mot Lidingö för att fira min kära vän Lindah's födelsedag! Så här ser jag ut idag:

Och såhär sminkade jag mig:

I ♥ my new jacket

Den kommer från Zara och kostade 999:-


My dream home

Jag tror att jag helt seriöst hittat mitt dröm hem (källa:tumblr) hur vackert är inte det?! Romantiskt och gulligt men samtidigt modernt, lyxigt och elegant. Jag ska bo såhär någon dag, sådeså :)




Braid Bandit

Fastnade verkligen för den här bilden när jag gick in på Oracle Fox. Älskar flätorna till hatten, tycker det ser hur snyggt som helst ut.


Att klippa håret hemma.

Idag när jag kom hem från extrajobbet så kollade jag runt på youtube och hittade det här klippet. Så jag bestämde mig för att klippa mitt hår hemma! Det jag gjorde annorlunda från klippet var att jag imellan plattade håret och sprayade det med hårsspray som ska ge mer vitaminer till mitt hår, så att det blev fuktigt och lite lättare att klippa!
Så, tryck här om ni vill se klippet!
Före & Efter

ps. Mitt hår på efter bilden är inte kortare mitt i, det åkte bara upp när jag tog bilden.

Like a stiff barbie

Lekte runt lite med min eyeliner och olika ögonskuggor. Definitivt inte perfektion men definitivt roligt att sminka.


Kim & Kourtney take NYC #5


New makeup

Idag införskaffade jag lite nytt smink, kändes att det behövdes. Sen kom mamma hem med två nagellack från Ica Maxi. Hade inga höga förväntningar men det var faktiskt riktigt bra! Billiga är dom också, bara 20 kronor.

Pepp talk

Från en av mina absoluta favorit vloggare, Gregory Gorgeous!

The haircut

Blev plötsligt ganska sugen på att köra en kate moss. Luggen is to die for och att klippa mina toppar skulle absolut inte skada. Vad tycker ni? Jag har verkligen ingen aning om jag faktiskt skulle passa i den frissan.

Update fran Germany

Hej bloggen! Har inte uppdaterat bra eftersom jag ar i Tyskland igen. Har inte gjort sa mycket har forutom att mysa och att ga pa en middag/fest har pa basen. Det var riktigt kul, fick traffa alla som John jobbar med och kolla pa en prisutdelning. Festen slutade i John's rum. Tog ett kort at er, lite suddigt och sa men ville inte ta rollen som paparazzi haha. Men rummet var hur stort som helst och alla hade sina uniformer pa sig. John ar saa snygg i sin! haha.

En liten update

Har spenderat hela min kväll åt att packa, plugga och fixa iordning saker och ting. Är hur trött som helst och vill bara sova i all evighet.. eller nej. Imorgon efter skolan åker jag till Tyskland igen. Jag kommer nog bara gosa med min man hela kvällen och slockna. Men ska försöka hålla bloggen vid liv nu när jag är borta i helgen..
Förresten, här är en jättebra låt som Lindah skickade till mig idag!

Yesterdays.

Haha ser lite creepy ut men här är en bild på gårdagens outfit! :)

Hur jag gör rent mina sminkborstar!


John Galliano's sista visning


Fotograferingen

Kom hem från fotograferingen ett par timmar sen och det var så kul!! Gick dit med min lärare Therese och hjälpte till. Fotografen, modellen och såklart Tessan gjorde ett riktigt bra jobb och bilderna blev jätte fina. Vet inte om jag får säga så mycket om vad bilderna ska användas till och sånt men här är ett par backstage bilder!



Ps. Fotografen liknade Terry Richardson hur mycket som helst. Fast en yngre och snyggare version såklart hehe.

Wednesday morning

Kan ni se min nya design? Började ändra lite saker igår kväll fast vet inte om jag är riktigt nöjd. Men den blir helt klar ikväll iallafall! Idag är det onsdag och jag ska snart röra mig ut mot Fridhemsplan för att hjälpa till på en fotografering. Ska bli riktigt kul! Vet inte exakt vad som kommer hända men uppdaterar er senare om det! Ska bli så kul!!


FETTISDAGEN!

Hur har ni tillbringat denna semle dag? Själv har man kollat på FashionTVE! med mamma och såklart ätit två semlor som mamma kom hem med. Älskar mandelmassan!

Chanel

Joe Zee twittrade nyss en bild från Chanels visning. Kolla vad coolt det är med röken som kommer ut från sidorna! Karl har alltid de mest roligaste och coolaste visningarna.

INSPO.







PS. GLÖM INTE ATT JAG SÄLJER MIN PÄLSJACKA HÄR SÅ TRYCK OM NI ÄR INTRESSERADE!

"It's TSHIRT TIME!" - Pauly D

Åh vad sugen jag blev på att köpa hem en massa tee's! Har nästan inga tshirts här hemma då jag tidigare tyckt att det är för slappt och tråkigt men har ändrat inställning helt nu. Enkelt och skönt. Just dessa tre godingar från Weekday skulle definitivt inte skada att köpa hem! Rulla upp ärmarna lite, kanske stoppa in i ett par jeans. I want!

250kr - 180kr - 180kr

Vlog fran Tyskland #2!

Har ar en sista update innan vi lamnar huset for natten! Ikvall ska vi uppleva tyska traditionen "fosh" (?) for forsta gangen!


PS. GLÖM INTE ATT MIN PÄLSJACKA FORTFARANDE ÄR TILL SALU, SÅ TRYCK HÄR OM NI ÄR INTRESSERADE!

Lorella Signorino's

De har ar mina favorit looks fran Lorella Signorino's visning i Milano haromdagen. Jag alskar att plaggen visar ett stort antal inspirationskallor sa som western, 70-80 tal, glamour med mera. Valet av material till plaggen ar ju bara genialiskt. En stor tumme upp!





Veronica "Jag kommer"


FREITAG

Godmorgon! Har legat och slöat hela dagen, kollat på nya avsnittet av Stylisterna och ätit hur många frukter som helst. Sitter och väntar på att John ska komma hem från jobbet. SEGT!
Här är en bild på dagens haha!

Vlog fran Tyskland!


CK One - Lara


Ooh It Sparkles!

Min pojkvan ar bast. Punkt slut. Hans fodelsedagspresent till mig!

My favourite TV Shows

Jag har alltid varit en liten tv-serie nord sa nu sa tankte jag ranka upp mina favorit serier. De flesta kan man ju oftast bara se pa datorn eftersom de inte sands i Sverige an. Men har ar dom!
1. Jersey Shore
Jag har anda sen forsta borjan varit helt galen i Jersey Shore. De flesta svennebananer har klagat pa serien men sjalv sa alskar jag den! Riktigt skona manniskor. Alla vet ju nastan vad de har programmet handlar om sa behover nog inte forklara sa mycket. Kan bara saga att mina absoluta favoritpersoner ar Jwoww, Paulie D och Snookie. Kolla pa trailern HERE och kolla pa serien HERE
2. The buried life

Den har serien handlar om fyra vanliga killar i USA som har gjort en lista pa 100 saker de ska gora innan de dor. Och i serien sa handlar de om deras resa nar dom ska uppfylla allt pa listan. Och for varje sak de har uppfyllt sa hjalper de en framling att gora detsamma. Det ar sjukt kul for de har helt galna saker de ska gora. Som att t ex smyga in pa en fest i playboy mansion.
Kolla pa trailern HERE och sasongen HERE
3. The bad girls club
Det har ar en serie som funkar ungefar som Big Brother/The real world. De valjer ut ett antal tjejer som sokt till programmet och som far flytta in i ett hus tillsammans. Men de ar ingen tavling och de spelar bara in allt som hander i huset. Programmets "nitch" ar att de valjer ut tjejer med attitydsproblem. Och da menar jag rejala attitydsproblem. Olika tjejer varje sasong och det ar 60-70% av programmet innehaller en massa catfights.
Kolla pa trailern HERE och serien HERE
(Eller sok pa youtube for dar kommer avsnitten ut snabbare)
4. Pretty little liars
Min senaste obsession. Producenterna kallar det "tonaringarnas desperate housewife thriller". Handlar om fyra tjejers liv och om mysteriet bakom deras basta vans dod. Ingen vet vem som mordade henne men de ar fast beslutna att ta reda pa vad som hande. Den ar sjukt spannande och beroendeframkallande!
Kolla pa trailern HERE och serien HERE
Nya avsnitt kommer ut varje onsdag

5. Kim & Kourtney takes New York
Om du har gillat Keeping up with the kardashians sa kommer du alska den har. Man far folja Kim och hennes syster Kourtneys liv som nyinflyttade kandisar i New York. De ar upptagna med att spendera tid med familjen, oppna en ny Dash butik och att vara med pa omslag osv. Riktigt underhallande.
Har ar en Sneak Peek och serien ar HERE (finns ocksa pa youtube)

Boktips!

Godmorgon! Vaknade nyss upp i huset som jag och John ska bo i nu nar jag ar i Tyskland! Det ar hur mysigt som helst har. Just nu sa ar John pa jobbet sa jag sitter ensam hemma och funderar pa vad jag ska gora. Kanske lasa den har grymma boken jag lanade fran skolan. Ett riktigt bra bok tips for er som vill lara er mer om modedesigners!

SÄLJES!

Uppdaterar väldigt dåligt som sagt. Men sanningen är att jag har varit helt slut och trött de här två dagarna då jag jobbat. Så kommer troligen uppdatera mycket när jag är i Tyskland. Vilket jag kommer vara imorgon! YAY
Men under tiden så tycker jag att ni ska buda på min pälsjacka jag lagt ut på seconds.se!
TRYCK HÄR FÖR ATT KOMMA TILL JACKAN!
Bild från Lisaplace's blogg när hon har på sig sin!