"shitmaaan"

Hello, förlåt för dålig uppdatering med bilder. Menmen, jag klippte nyss topparna så nu är mitt hår litelite kortare än innan. Har även bestämmt mig för att inte ha hårförlägning på två veckor, så vi får se hur det går. Undertiden som jag satt och klippte mitt hår så satt jag och kollade på Paris Hilton's new BFF. Faktiskt ganska roligt, bara för att jag är schnell så bjuder jag på första avsnittet.
Paris Hilton's My New BFF - MTV Shows

Men nu ska jag äta middag, baibai

Hos Linda

Hello,det är fredag morgon och jag är helt död. Skippar mascaran till skolan idag.
Jag vet inte varför men jag har helt enkelt inte lust att gå ut idag, känner att jag behöver en "vilokväll" efter den här stressiga veckan. Tänk vad skönt att bara sitta hemma, ta en dusch och sitta och mysa framför tv:n!

Jaja, nu ska jag dra till skolan!


Dags att skriva en ny historia till ett gammalt slut.

Hello, nu har vi kommit hem från "tjejkvällen". Det var mysigt och roligt att träffa alla.
Idag så har jag varit jätte aktiv i skolan! Ioförsig så har jag varit det hela tiden men känner verkligen av det från igår och idag. Efter skolan så gick jag hem, kollade på tv och chillade lite. Sen kom allan och gjorde sällskap. Följde sedan med han till bussen och så åkte jag hem till Linda, gick som sagt på tjejkväll och hade det kul och nu är vi här! Hade lust att gå ut och springa en runda eftersom jag har/ska börja motionera mer. Usch låter som en gammal tant när jag säger så men det är faktiskt as skönt att bara ta en runda lite då och då. Imorgon har jag ingen aning om vad jag kommer göra, men vi får se vad som händer. Men nu ska jag nog sova eftersom jag är jäättetrött! (bilder kommer imorgon)


Puss!

stockholm calling

hej! Jag ska snart dra till Linda och fixa oss för ikväll ska vi på tjejkväll hos Rola, sen ska jag sova hos Linda. Men hinner tyvärr inte skriva så mycket nu men gör det nog ikväll när vi kommit hem igen. Puss!

Thinking of you

Hello, förlåt för att jag inte har skrivit något idag men jag har varit upptagen med en massa. Dagen började med att vi hade ea, blev snabbt klar med spanskan *yay* och hade sedan matte som gick jättebra! fattade allting och vi kommer få ett mattehäfte sen som vi åttor ska göra under praoen (vi har prao nästa och nästnästa vecka). Sedan hade vi lunch, det blev lax och tyvärr så åt jag ingen lunch idag eftersom jag inte gillar lax, höhö.
På eftermiddagen så hade vi ea, blev då klar med matten! Så nu har jag inga uppdrag eftersom jag redan är klar med allt. Ajuste vi hade prov på eftermiddagen också, det var no prov med reflektionsfrågor från projektet, det var inte så svårt som jag trodde att det skulle vara.
Jag vill börja på någonting efter skolan, en hobby liksom. Har funderat på att börja rida eller antingen lära mig att spela gitarr eller något (har velat det ganska länge men inte orkat). Jag vill verkligen sätta igång med nya projekt och lära mig mer saker. Vill känna att jag har uppnått något bra.. men aja det kommer nog :)

Men iallafall, idag efter skolan gick jag och Linda till en affär i gamla stan för att köpa present till Karin Camnert (våran lärare). Hon är nog den skönaste läraren jag någonsin haft, någon man kan skratta med! och hon ska sluta nu så det var därför vi köpte lite grejer till henne.
Efter det så drog vi till "blåa hörnet" för onsdagsfikan med muf, kommer inte ihåg vad dagens talare hette men han var ganska duktig och snackade om frihandel osv, så det var intressant. Känns som om jag lär mig så mycket på bara en timma typ.
Men här kommer en ganska dålig bild på dagens klädsel:


Här är även dagens låt!


Men nu ska jag ut och jogga med pappa! lite sent, jag vet men har verkligen lust att springa nu

baibai

Mina kändisdubbelgångare

Gick nyss in på http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php
och kollade vilken kändis som liknade mig mest. Här är resultatet!

love yourself before loving someone else.

Tjo, idag har jag varit i skolan, det var kunskapsdag idag så på förmiddage kollade vi på en film om ett krig i afrika och på eftermiddagen så fick vi några frågor som vi diskuterade om osv. Hinner inte förklara så mycket för jag ska dra till allan nu, men slänger in dagens klädsel. chiao



Vit baslinne - H&M
Grå/beige tröja - Topshop
Jeans - Gina Tricot.
Armband - Gina

The perfect guy

1. Han älskar dig för den du är, hur mycket du än skulle såra honom skulle han aldrig svika dig.
2. Han visar och säger alltid hur han känner.
3. Han skickar gulliga sms på kvällen och säger: - Godnatt älskling, jag saknar dig <3
4. Han tycker ALLTID du ser otroligt bra ut i hans ögon, no mather what.
5. Han är en Gentleman, som tål ett nej utan en sur min.
6. Han vill visa upp dig även om du har mjukisbyxor och en skön tröja + utan smink !
7. Han ringer upp dig tills du svarar om du har blivit sur och slängt på luren i örat på honom.
8. Han lever för dina kyssar.
9. Han håller vad han lovar.
10. Han skulle göra allt för dig.
11. Han trycker dig alltid närmare honom, tar din hand eller visar på annat sätt att det är just DIG han älskar,
när han pratar med andra tjejer på till exempel en fest.

Hittade den här på en blogg nyss.. finns såna fortfarande?

Dagens Lista


- Fulla äckliga gubbar...
...vid solna centrum, dom är alltid där! idag när jag var påväg hem från stan så omringades jag av dom när jag satt på bänken och väntade på bussen tills säkerhetsvakten kom.

- Jamba reklamen...
... fyfan kan inte dom bara ta bort den reklamen? seriöst är det någon som går på det där och köper?



- Slutrean!
Killarna på vakna med the voice sa att dom inte kunde shoppa alls bara för att det bara finns fula saker kvar på rean. Håller verkligen inte med, det är ju nu som alla fina saker är ute!

- H&M's Sommarkollektion.
Grymt snygga kläder, kommer nog köpa hem många snygga kläder tills sommaren. Om ni inte har fått hem katalogen så kan ni göra det här.


just a little piece of my heart

Nu har jag äntligen gjort klart min labbrapport! Blev inte så "mvg" som jag hade hoppats på menmen.. blev ganska nöjd ändå.
Igår somnade jag till filmen changeling, as bra film! Den var väldigt rörande och det är helt sjukt att det är en sann historia, någon annan som sett den?


efter skolan ska jag, linda och elize dra in till stan och köpa mina jeans! (gryymt snygga)

Uppdaterar sen, chiao<3

So even if the world falls down today you still got me to hold you up.

Så, nu är man hemma från Vällingy centrum, det var ganska soft. Jag köpte nya skor *yay*, några armband och ett par örhängen. Skulle köpa dom där jeansen som jag har hungrat över, men dem fanns inte i min storlek *snyft* men ska förhoppningsvis köpa dom imorgon när jag ska följa med Linda till stan. Fyfan vad jag kommer bli glad om dom finns i min storlek där.
Drack även min älskade banana milkshake från cofféhouse by george. Ska även prova att göra en egen banana milkshake hemma eftersom det enda man behöver är en banan, två stora skedar av choklad glass och mjölk! *muums*


Mina nya skor som är från "Din sko" 399:- på rean.

Sminket jag köpte i fredags (behövdes verkligen)

Örhängen från Glitter

Armband från Gina

Mer armband från Gina

Dagens outfit



Slänger in dagens låt också, puss!

what goes around comes around

Hello, förlåt för att jag inte skrivit på ett tag men har inte haft ork. I fredags så köpte jag nytt smink, fick även en mascara av mamma som är as bra! Det ser nästan ut som om man har lösögonfransar. Ni som känner mig vet att jag älskar smink som fan, haha!

Idag ska jag köpa nya skor, eftersom jag är i väldigt stort behov av det just nu, seriöst alla mina skor har antingen gått sönder eller så är dom inte passande för den här årstiden, hah. Sen ska jag nog köpa dem där ljusa jeansen från gina (om dom passar mig).

Har även funderat på att klippa lugg i helgen, men kan verkligen inte bestämma mig, tänk om det inte passar? dom flesta säger att jag ska göra det men jag vet inte. Alla klippte lugg förra året typ. Men jag får nog ta och fundera på det tills senare.

Nej nu ska jag rulla, baibai <3


Varning: Långt inlägg

Förlåt för att jag inte skrivit något! Men har helt enkelt inte orkat/ inte haft tid.

Igår hade jag en ganska rolig skoldag, på förmiddagen så dissikerade vi strömming. Det var jätte äckligt och det började stinka. Vi blev ganska snabbt klara med det och sen blev det lunch. Gick och träffade Allan och Simon lite snabbt och sedan hade vi idrott. Var med elize, amanda r och adrina. VI gick mest runt och snackade om en viss grej, haha. Nej men vi var ute jättelänge och det var hemskt för det började hagla och alla var dygnsura, så gick snabbt hem, kollade på tv och pluggade och gjorde en massa annat som jag inte orkar gå in på. Men igår var en ganska skumm dag iallafall.

Idag så har jag haft föreläsning om hjärnan och haft ea. Det har varit en ganska "chilldag" om man inte räknar med det som hände i skolan. Det var någon som försökte bli "vittras gossipgirl" och hade startat en blogg där hon/han skrev en massa saker om vissa människor, såklart så blev det kaos och alla försökte ta reda på vem det var, alla hade ju sina tankar om vem det var och så vidare. Gick tidigare hem från skolan pågrund av allt kaos och pluggade så mycket bättre hemma! Fick beröm från Thomas för att jag gick hem, haha.

Idag så hade vi ett msu möte som var sjukt roligt (eller roligare än dom vi gått på innan, hehe) så vi pratade om våran kommande kampanj vi ska hålla i vittra i frösunda, så det ser jag fram emot. Bara rektorn går med på det men jag tror att Rasmus kommer kunna övertala Elizabeth.
Efter mötet så gick jag och Linda på öppet hus i Jensen Östra men var typ där i fem minuter eftersom vi redan vet allting om det. Sen åkte vi hem och nu sitter jag här hemma och pluggar klart mitt projekt! Blev glad för att min veckorevyn har kommit hem.

Imorgon är planerna; öppet hus på Södra Latin (där min kära kusin går) och sedan bio med Elize!


One step at a time

Haha, min hjärna som jag "byggde" blev asbra! Kommer bilder sen, haha orkar verkligen inte lägga in dom nu. på onsdag blir det onsdagsfika med muf och sedan öppet hus på jensen södra (tror jag) och på torsdag ska jag kolla på  Bolt med elize! haha, fyfan vad roligt vi är helt galet kära i söta hamstern; rhino!


En man hade föreläsning för ungefär 500 ungdomar. Han tog fram en hundralapp och höll upp den så alla kunde se. Han frågade dem: -Är det någon som vill ha den här hundralappen? Alla räckte ju givetvis upp handen, vem säger nej till 100kr? Mannen knölade ihop hundralappen och räckte sedan upp den igen. -Någon som vill ha den här? Alla räckte upp handen. Han slängde hundralappen på golvet och stampade på den så att den blev smutsig: -Fortfarande någon som vill ha den här? Alla räckte upp handen. Då sa han: -Jag tycker ni ska ta lärdom av det här. Även hur smutsig och ful någon än är har hon/han lika mycket VÄRDE. Glöm aldrig de..

no one can break me down

Har ni sett att det har börjat snöa? usch, jag hatar snö just nu! Precis när jag blivit glad över att lite värme kommer så börjar det snöa. Hoppas det går bort lika snabbt som det kom.
Nu har jag nyss kommit hem, tidigt? i know. Men det är för att jag ska göra en "människohjärna" utav trolldeg. Ska nog bli kul att göra eftersom jag gillar att pyssla med små saker och så. Våran skola är så töntig eftersom vi alltid måste måla och så.. inte så mycket skriftligt. Menmen, vad ska man göra?

Just nu är det en byggare på våran balkong *sexi*.. skoja nej men han håller på att glasa in våran balkong. Ska bli mysigt att sitta där ute, ser fint ut just nu iallafall. Kommer säkert en massa bilder sen på både ballen(balkongen) och hjärnan.

Btw förlåt för att jag inte skrev något på hela helgen, men det ända jag gjorde var typ att ligga i sängen å var sjuk (förutom i lördags då jag gick på öppet hus i jensen norra)

Men aja, chiao


carpe diem

Jag står på tröskeln
Och letar efter nycklen
Den som tar mig till mitt nya liv
Och jag går dit med stora kliv
Försöker att älska alla
Och att inte falla
Ner i helvetets djup
Där jag sitter på huk
Dagarna långa
Och tänker på allt jag kunde fånga




Älskar den här låten! Millencolin - Detox
Man blir alltid på bra humör med den här!

Onsdag

Idag har vi haft föreläsning om hjärtat och lungorna där det låg ett gris hjärta på bordet! Det var inte så trevligt precis men lärde mig mycket på föreläsningen iallafall. På eftermiddagen så hade vi estet där jag började byggde en hylla! Jag brukar vanligtivis inte hålla på med träslöjd men orkade inte sy den här gången. Efter skolan gick jag snabbt hem, gjorde mig iordning och drog till bussen påväg till blåa hörnet i gamla stan. Det var onsdagsfika idag och talaren hette Christoffer Järkeborn och pratade om ungdomskriminalitet och straff osv. Det var intressant och coolt eftersom det var våran första onsdagsfika (:
Sara tog ett kort som jag lånade från http://moderatskolungdom.blogspot.com/















herregud..

Det här är en femtonårig tjej som är helt desperat efter att få ha ett barn! Helt sjukt.. Hon har haft sex på offentliga ställen, med flera män - oskyddat.. och hon trivs med det! Jag fattar inte hur hon tänker, jag vet att hon inte vet vad som gäller med att ha ett barn, hon tror bara att det räcker med barnleksaker, filtar osv.. Ta en titt för er själva


tisdag

Idag har jag varit i skolan, först hade vi två föreläsningar som var jättejättetråkiga, på eftermiddan så åkte jag och åttorna till naturhistoriska. Så när vi kom dit så fick vi ett litet häfte med frågor som vi skulle ta reda på. Det tog ett tag och jag och Adrina sprang runt som galningar! Sen när vi blev klara så stannade jag och Linda kvar och tog lite extra fakta som vi behövde och gick även runt och kollade på andra avdelningar. Det var skit roligt för det var typ ingen där så det var bara att flumma runt.

Haha, kände mig som ett litet barn!

Adrina och våra lärare

Linda sitter i ögat och antecknar

PUSS!

haha, han är så jävla skön!


Måndag

hejhej, har nyss ätit middag och ska snart hoppa in i duschen. Har inte gjort så mycket idag, har mest varit i skolan där vi hade projekt uppstart. Det gick ganska bra faktiskt jag valde mitt ämne som var om hjärnan. Hur svårt kan det vara liksom?
Idag har jag verkligen inte haft någon lust med att blogga men gjorde det för eran skull (;

Nej nu ska jag duscha och sedan blir det Twilight!

Puss!


These boots are made for walking

Det här får ta och bli dagens låt, det finns faktiskt en liten country flicka i mig! haha, nej men den här ger mig många minnen från usa.


Jag på förra stället där vi bodde, sittandes på en av våra hästar med BK i bakgrunden (han började rida när han bara var tre år på sin lilla pony)

Kisses

Thank god it's saturday

Söndag igen då, idag ska jag nog bara vara hemma och städa o plugga. Har även klippt och målat naglarna idag så nu är dom raka och fina!
Igår natt så sov jag med flätor och när jag vakna och tog ut dom så blev håret vågigt och sött, ska nog fortsätta med det!

Skulle det vara snyggt med en sånn tatuering?

En osminkad nyvaken Steffi

3 favoriter från Pinkywebshop



http://www.pinkywebshop.se/


För världen är du någon, för mig är du världen.

Så nu ska jag äntligen ta och skriva lite om gårdagen. Jag vaknade upp och gjorde mig iordning, mötte upp amanda och drog till liljeholmen för att gå på öppet hus på estetiska. Det var roligt, vi fick kolla på när amanda (en annan amanda) och hennes grupp dansade balett. Det var coolt och sen så vandrade vi mest runt där. Efter det så åkte vi till gallerian och letade efter "friendship" ringar, men det fanns inte där så vi köpte en muffin och drog till solna centrum istället, där vi hittade dem. Amanda köpte en men det fanns inte i min storlek så jag har beställt den så jag får min på lördag! *yay*.
Efter det drog vi in till odenplan och fikade med linda, vi snackade om allt möjligt och jag planerade även in lite grejer. Sedan åkte jag hem och lyssnade på seconhand serenade hela kvällen!



Jag har fått en del frågor om vart jag köpte min blommiga tröja (som man även kan ha som klänning)
Och jag köpte den på chicy.se!

a part from my heart

Okej för er som kanske inte känner mig så bra så ska jag berätta en liten "hemlighet" som jag har haft. Eller inte hemlighet men något som jag inte pratat om. Ni kanske kommer tycka att det här är ett larvigt inlägg men jag bryr mig inte, för jag vet att ni inte har kännt så som jag har kännt.
När jag var i usa så träffade jag Aleks bästa kompis för första gången, han var underbart gullig i mina ögon och fick alltid mig att le och skratta. Vi gjorde en massa sjukt roliga saker tillsammans och endel stunder då det bara var jag och han, som när vi satt på fotbollsplanen och glodde på stjärnorna (vilket jag tyckte var det fjantigaste som finns för ungefär ett år sen). Det kändes helt rätt.. Sen såklart så började vi få känslor för varandra.. och precis då skulle jag åka hem igen. Mina tankar var mest; hur fan kan bara jag lämna alla? Satt livrädd (ensam) på flygplatsen och hade bara lust att springa ut till pappa med bilen och bara fortsätta som vanligt. Vi har hållt kontakten - dock inte så bra och jag hade det väldigt svårt från början när jag kom hem. Kunde inte sluta tänka på det och tog ett tag innan jag kom tillbaka till "verkligheten".




Och nu när jag ändå är inne på hur mycket en person betyder för mig så kan jag säga att utan min mamma, så skulle jag inte klarat mig, du betyder mest för mig och precis som pappa sa; jag skulle inte kunna få en bättre mamma än dig!














10 januari 09

Förlåt för att jag inte skrivit något idag men det har bara inte blivit något inlägg. Var i skolan och redovisade projektet vi hade och det gick hyfsat bra. Har också lekt lite med min pappas systemkamera och lekt runt med picnik.
Kollade också lite snabbt på Let's Dance, men tyckte det var tråkigt så jag drog snabbt till datorn igen. Imorgon ska jag fika med trion på odenplan, ska bli mysigt. Annars vet jag inte vad jag ska göra, vi får väll se vad som händer.
Här är endel av bilderna:

Älskar min blommiga tröja, vill ha sommar!

Min söta katt, Odette!

Gjorde den på picnik.

"det är utsidan som ger insidan en chans"

Okej nu har jag bestämt mig! Jag ska bli blond igen! Men ska inte bli platinablond. Ska bli naturligt blond. Men vet inte om jag ska färga hemma eller hos frisör. För den här gången vill jag att det ska bli riktigt bra.
Har börjat fundera på vad jag ska ha för bikini i sommar. Har kollat in H&Ms nya kläder och tycker att dom har grymt fina bikinis och sommarkläder.
Ska fota lite med pappas kamera nu!

Kommer bilder sen! puss


nu var det dags igen

 =
Jag börjar sakna mitt gamla hår nu, är trött på brunt nu. Det är så vanligt.
Men samtidigt så vill jag inte ha så blont som jag hade förrut, vill inte få tillbaka fjortis imagen.
Vill jäättegärna färga till en sån här färg:

Allvarligt, den här hårfärgen är den finaste jag vet! Har haft den här bilden liggandes på datorn ett tag nu, tyckte att det var dags att visa upp den. Tycker det är passande att färga håret nu, liksom nytt år - nytt hår.

tävling om en ny header!

Tävlade nyss om en ny header! Tycker den var jättesöt och vill gärna vinna den av http://sexandthecitty.blogg.se
Det här är andra gången jag är med på en sån där blogg-tävling. Det skulle verkligen göra min dag om jag vann den,

chiao!


Ditt rykte skapas av andra, din karaktär skapar du själv.

Nu sitter jag i skolan och håller på att göra klart projektet, går inte bra eftersom jag har så mycket annat att tänka på. Försöker verkligen glömma det för att kunna plugga men kan inte sluta tänka på de.
Men aja, idag har jag haft ea och idrott, fast jag åkte inte skridskor - orkade inte. Så jag valde orientering istället. Det gick ganska snabbt och gick tillbaka till skolan för att plugga med Linda. Fick nyss te, så nu blev jag mycket gladare :)



ajuste, glömde berätta att min pappa har köpt en jättebra digitalkamera som jag säker kommer börja ta kort med! Så nya fina bilder kommer nog snart upp på bloggen.

Skriver säkert mer när jag kommer hem!

MSU

Hejhej, nu har jag kommit hem från MSU-mötet vi hade i gamla stan. Det var förstå gången för både mig och Linda, så det var lite nervöst från början men blev väldigt roligt och intressant på slutet. Har redan märkt att jag har börjat utöka mitt ordförråd efter mötet, haha. Imorgon är det ea och idrott på schemat! Det blir tyvärr skridskor igen, skulle varit så mycket roligare om jag gick i en annan idrottsgrupp. Så imorrn ska jag klä mig så varmt som möjligt - och troligen ta med mig varm choklad *mums*.
Förresten så har jag lagt in de "efterlängtade" bilderna från när vi åkte skridskor på någon av de gamla inläggen där nere!

Dagens klädsel:

vad i helvete är det jag gör med handen?

Dagens låt:

love you and miss you


varm choklad

Hej, förlåt för dålig uppdatering som vanligt.. men han inte skriva igår när jag kom hem.
Men igår så drog jag och Linda till bögringen för att träffa Jossan som kom med tåget från Haninge eller någonting.
Efter det så träffade vi Frida, så drog vi till husby och åkte skridskor! Det var jättekul och Linda försökte verkligen göra piruetter och sånt, medans jag och Jossan åkte runt som hockeybrudar! (fast jag snubblade lite då och då, men gjorde mitt bästa)
Efter det så åkte jag, Jossan och Linda hem till mig, vi åt mat och spelade guitar hero.
Sedan så åkte vi in till stan för att släppa av jossan, eftersom hon skulle hem till Sandviken igen. Då började jag och linda röra oss mot Café 60 där vi skulle möta Magda och Emelie, då var klockan runt sju tror jag. Det var jättemysigt och vi fick svar på alla frågor som jag och Linda hade om muf. Vi var först ganska nervösa, men nu när vi vet mer så kommer nog allt gå bra.

Nu sitter jag i skolan och har PP, har som tur köpt varm choklad (annars skulle jag frysa ihjäl! varför måste det vara så kallt i våran skola?)

Idag har vi fått  vårat tre-dagars-projekt. Det är ganska lätt, men ändå ganska svårt att börja. Kanske ska plugga spanska eller med projektet när jag kommer hem men vi får se om jag hinner.
Ikväll ska jag möta Emelie, Magda och Linda vid gamla stan kvart i sex. Det kommer säkert bli jätteroligt ikväll! Idag ska vi mest mingla runt och träffa de flesta i gruppen.

Men nu ska jag plugga, chiao <3

5 januari

Hej söta läsare! Det här är mitt första inlägg på dagen.
Har inte hunnit skriva något eftersom jag har varit upptagen med att bland annat göra om designen till bloggen. Är ganska nöjd men vi får se om jag kommer förbättra den lite.
Vaknade ganska tidigt idag (stolt) sedan tog jag en snabb dusch och drog vidare till stan och mötte Linda köpte ny hårförlägning och drog sedan vidare hem till henne. Där gick vi ner till sjön (som har frusit till is) och åkte skridskor! Det var jättekul och vi försökte göra en massa coola grejer, men det gick inte så bra för jag var stel i kroppen, det var mörkt och det låg jättemycket snö på isen.
Sen drog vi hem igen och åt våfflor *mumsmums* och nu sitter vi och kollar på tv!

Imorgon ska jag och Linda åka till stan och möta Jossan och Frida, så ska vi alla dra och åka skridskor! Det är jättekul, haha. Sen ska jag nog hem och bara ta det lugnt.
För på onsdag börjar vi i skolan *suck*, men är faktiskt lite taggad för jag ska verkligen plugga hårt den här terminen!'
Och nu ska Linda låna datorn, puss

HÄR ÄR BILDERNA!:

Linda täcker sitt ansikte som vanlig -.- haha.

Linda kör en flygskär

Jag, den enda "omisslyckade" bilden och den råkar vara suddig, haha.


- -


I want you to know, with everything I won't let this go.
These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.

4 januari

igår så hade jag bestämt mig för att lägga mig tidigt, för att få tillbaka den vanliga sömnrutinen.
Men, istället så blev jag sjuk och började spy. Det kom ganska oväntat och kunde inte sova tills ungefär klockan tre.
Vaknade också klockan två idag *suck* men ska verkligen tvinga mig själv att sova tidigt och vakna tidigt.

Och om några dagar börjar skolan igen, ska verkligen plugga hårt den här terminen.
Jag tror att vi kommer börja terminen  med ett projekt (tycker projekt är ganska enkla så det blir bra).

men här kommer dagens söta video:


Dagens låt


Petter - Min Click (feat. Kihlen)


Tävling


http://enlitentax.blogg.se/2009/january/tavla-har-om-en-lacker-mysdress.html?_tmp=e37818b0a0d250ad352b6a1823f845e3baf74b14

Vinn en fin mysdress! Gå in på länken ovan och kopiera in den + bilden på eran blogg!

Lista



Mellandagsrean
- Vem gör inte det? Bara det att det tar slut så snabbt på grejer!
 Själv så har man storshoppat dom senaste dagarna.

Lee Evans (komikern)
- Har ni hört talas om honom? han är så himla skön! satt nyss och asgarvade åt hans nya dvd.
Det borde finnas mer komiker som han. Skratt förlänger livet!




Läppglans
- Det kan vara snyggt på några, men inte på mig. Ser bara jättekonstigt ut.


Emo leggings
- Leggings med överdrivet mycket hål i.. nej tack!


never look back

Hejhej, jag och trion gick till vällingby c där vi mötte på idolgänget (kevin, alice, och snygg-robin).
Köpte en tröja på Topshop som jag är gaalet kär i, haha.

Jag är så himla glad att det är 2009, för jag vet att det här året kommer bli helt underbart!
Det här är mina nyårslöften:
- Bli nyttigare och tänka mer på hälsan
- Röra mig mer (dvs börja träna på friskis och svettis)
- Göra allt för att höja mina betyg.
- Bli aktiv i muf.

Och lite andra grejer.. men nu ska vi kolla på Uptown Girls! (älskar den filmen)


2 januari

Tjena tjena, igår blev det ganska sent för mig som vanligt.
Jag stannade uppe och dog av garv åt ett programm på fyran med Elize och Amanda r, sedan kom Patrick in i bilden och sa att han tände på stumpar (programmet hette Säxy Stumps och handlade om män som tände på tjejer utan armar och ben.

men aja, jag vaknade runt 2-3 och gick upp och gratta pappa eftersom han fyller 48 idag! Grattis Pappa!
Så jag stannade hemma ett tag och fick skjuts till Linda, amanda hade redan kommit då.
Men snart ska vi ut på promme, kommer bilder senare!

chiao <3

1 januari

hej 2009 och alla läsare!
Jag, Amanda och Linda somnade ganska sent igår.. Kanske runt fyra-fem?
Så linda gick hem typ runt två, eftersom hon vaknade tidigar än oss. Och jag o Amanda vaknade klockan fyra, eftersom mamma har fått otroligt ont i magen och blivit sjuk så gick jag o amanda till vi för att köpa cola, oboypulver och glass (det är typ bra för magen).
Sen åt jag o amanda frukost, så vi gjorde goda currymackor! Det kanske låter äckligt, men det är faktiskt as gott!
Man tar bara smör, ost, banan och curry och sedan sätter in dom i toastern.
Men just nu sitter jag och kollar på Corpes Bride, och idag ska jag bara ta det lugnt hemma, en göra-ingenting dag för mig. Förutom att duscha, slå in pappas födelsedag present för imorgon fyller han 48 år!

NYÅRSAFTON

Igår kom Linda till mig ganska tidigt, eller snarare runt klockan två.
Jag var redan på gång med sminket osv, men en stund senare satt vi och spelade Guitar Hero. Sen kom Amanda och joinade.




och linda spelar guitar hero (men jag slår dom båda, muhaha)

innan utgång!

Hoppas att alla fick en bra nyårsafton! det fick jag iallafall :)