Tisdag

Det känns som att jag har en sorts bloggtorka nu mitt i vad som är den otroligt stressiga veckan för mig. Eller, ska inte överdriva. Är iallafall otroligt upptagen nu på vardagarna. Men idag så har jag varit i skolan och målat en vägg i stylisternas salong (klassrum) med Amanda, Felicia, Jennie och Lina. Var skitkul! Jobbade även lite med de nya projektet vi har. Efter skolan så åkte jag till Sumpan och mötte upp Elize! Hade inte träffat henne på hur länge som helst så vi tog igen så mycket vi kunde. Vi kan verkligen prata i flera timmar om allt. Very nice. Men nu ska jag fixa lite saker här hemma. Puss.

Jag på stegen.


Snorungar.

Galet snyggt filmat, älskar söder stilen över det hela. Kolla på musikvideon!


Rensa Garderoben

Nu ska jag ta tag i det. Rensa min garderob. Jag kan tänka mig att det finns en del som jag vill sälja, slänga och lägga undan tills nästa sommar. Dags att göra plats för mer mysiga höstkläder.

ps. har en till garderob + att vinkeln gör så att den ser mindre ut. it's huge.


Bambi

Detta vaknade jag upp till. Och otroligt nog bor jag i Solna. Så sjukt igentligen att man är så nära naturen och storstaden samtidigt. Mysigt. Idag så har jag inte gjort så mycket. Vi målade vårat klassrum och började på ett projekt. Pratade även lite om praktiken med min lärare och hon nämnde vissa tidningar som vi kan få praktisera på om vi har tur (taggad!)


Just Like The Stars

Är helt kär i denna sjal från Columbine. Hoppas jag hittar en liknande inom kort.


And now all I can hear is one.

Åh jag orkar inte. Nu kommer den där stunden igen. Den där stunden när man har tänkt igenom saker. Börjar inse saker som man inte sett förrut. Kärleken är blind brukar man säga. Fast i detta fall är det nog inte kärlek. Men en sorts början. En nystart. En nystart där man är rädd och förvirrad. Den där stunden. När man inte förstår någonting. Man förstår inte vad man känner. Man förstår inte honom. Vad han vill. Så, då kommer den där stunden.
Stunden av okännande. Stunden med ett stort jävla frågetecken.


My tuesday

Goddagens! Ska försöka bli bättre på att uppdatera. Men idag så har jag iallafall varit i skolan. Först så monterade vi möbler till vårat klassrum. Ska sen måla det också (vi är första ettorna så allt är helt nytt, kommer få vanligt schema nästa vecka) På eftermiddan så hade vi samhällskunskap och jag o ett par tjejer från klassen gick runt i valstugorna. Hade verkligen skitkul idag. Imorgon ska vi till Cosmonova. Nu ska jag gå och vara barnvakt i ett par timmar. Cya!

En bild från idag, först trodde vi att det var en badbol, sen en duschmössa. Tills någon kom på att det var till en cykelsadeln. Vi är så jävla smarta haha! Bild på Viola och Karro


NYINKÖPT.


PHOTOS BY ME.




RYSER.


Jersey Shore

Okej, i admit it. Jag har blivit beroende av reality serier och speciellt Jersey Shore. Jag älskar det. Tråkiga svennar kritiserar den bara för att det är mycket alkohol i serien men seriöst de här människorna är hur roliga att kolla på som helst. Min favorit i huset är definitivt Snooki. Om ni vill kolla på serien så tryck här http://tv.blinkx.com/show/jersey-shore/0Qpyp2bO5iaKsdFo






Twiggy

Okej har bloggtorka just nu som ni kanske märker. Så tänkte lägga upp denna smink tutorial med inspiration från Twiggy. Riktigt snyggt, har alltid älskat twiggy.


Stripped Shorts

En ny trend som jag mer en gärna vill prova på. Så sjukt snyggt ju! Och ännu ett sätt man kan matcha med en stor lös tshirt. Vad tycker ni?


My Saturday

Hello lovers. Idag så känner jag mig lite seg.. Gick ut igår igen och hade skitkul verkligen! Det var födelsedagsfest i Solna för en kille som fyllde 20. Bra musik, hög musik, mycket killar, as snälla tjejer. Mot kvällens slut kom Jonatan till solna och vi gick hem och sov. Var hur trött som helst. Men nu ska jag fortsätta halvsova. Chiao


Topshop

Kolla vad sjukt många snygga kläder Topshop har fått in. Fick ett rejält shopping-sug nu. Give me.


When i look back now

I miss having that someone


Question.

Anonym:
Fin header :) Hur klipper du ut dig till vit bakgrund?

Svar: Tack! Funderar fortfarande om jag ska byta bort den eller inte.. Men som svar på din fråga. Eftersom jag aldrig tagit tiden att lära mig Photoshop så använder jag picnik.com och picasa 3 (som man laddar ner) men just det vita har jag ritat dit på Picnik vilket är superenkelt :)

anna:
Hej. den där grejen på översta bilden där smyckerna ligger, vart kommer den ifrån?
Fin blogg annars!

Svar: Tack! Den är köpt från Ikea och finns på köksavdelningen för bara 60 kronor :)

ASOS Magazine: Olivia Palermo


Första skoldagen

Hello lovers. Idag hade jag min första skoldag på gymnasiet. Min klass verkar vara asskön. Även fast vi är 32 stycken tjejer (!) i klassen. Om ni har missat de så har jag börjat på stylistlinjen i Realgymnasiet Liljeholmen. Är supertaggad och vill bara ha mitt schema nu. Även fast schemat kommer vara ganska annorlunda nu de första veckorna. Vårat klassrum är också inte helt klart än. Eftersom beställningarna på möbler och varor inte kommit än. Men de berättade att de hade beställt mer skönhetsprodukter, nagelbord, och allt man behöver till en salong. Vi kommer även få våra egna små väskor med sminkborstar, hårborstar och allt sånt så att vi har vårat egna lilla kit med oss. Förstår ni hur taggad jag är nu? Im in heaven, oh i mean school.

Teenage dream


Header?

Okej, när jag har bloggtorka så betyder det 50% av gångerna att jag håller på med en ny design. Vilket jag gör nu. Såå, jag tycker att den här headern såg ganska bra ut men tycker ni att jag är läskig på bilden? alltså jag får ett litet intryck av att jag ser psykstörd ut. Så ska jag ha den som header eller inte? Kommentera! :)


Tisdag

Den här webcam bilden jag tog nyss visar lite av vad jag gjort idag.. Har anmält mig till Blogawards, läst veckorevyn, hämtat ut mina paletter, åt tacos med nigel, och sen typ slappat. Har inte orkat göra så mycket idag pågrund av magont och regnet. Men imorgon är min första skoldag! Gymnasiet här kommer jag haha.


All time low, Stockholm.

Wow, kom hem från grymma All time low konserten för ungefär en timma sen. Tog en lååång dusch eftersom det var sjukt varmt och klibbigt i salen! Men det var riktigt kul ikväll. Åkte dit med Amanda och mötte upp två från min gamla skola, blev vän med en tjej i kön, träffade en kille i publiken (som vägrade släppa min midja under kvällen!!) träffade killen jag var hos i norrtälje OCH SÅKLART All fucking time low. Tog kort med dom, fick autografer och hela kvällen var bara helt lyckad. Det var så värt allt svett och väntan. Loved this.
Här kommer bilder som amanda tog och bilder på mig och killarna.. tog inte kort med ryan tyvärr.






Zack, Jack & Alex! Jag såg absolut inte bra ut på bilderna men var bara tvungen att visa upp dom!

TheVoice!

Hello people. Just nu gör jag inte så mycket, sitter och kollar på paris hiltons bff. Har sminkat mig, men inte valt kläder än. Ikväll ska jag röra mig mot The voice med Tina, Athina & Line. Ska bli jättekul! Först ska vi äta middag ute och typ gå runt. Hoppas att TheVoice blir lyckat det här året. Ha det bra!


Old.


Lördag

Så, var har jag varit? Borta i Norrtälje och flängt runt på söder + stan med isabella. Fick hem ett par jättesöta byxor från Zara jag tänkte visa sen! Igår var jag även i Solna centrum med mamma för att införskaffa mig silverschampoo och 2 sminkborstar, som förresten är helt grymma och igår kväll var jag ute med Imad - lite överallt! Festen rörde på sig några gånger men vi hade sjukt kul ändå. Slutade med mcdonalds och sen hem igen. Jaja, lång text. Men nu vet ni att jag är tillbaka. Love

Gammal video med John Mayer.


Vad söt!

Tänk om man var världens minsta människa..

Måndag

Hello! Har inte gjort så mycket idag.. vaknade vid tretiden och gjorde mig klar för att möta upp Tina. Vi gick runt lite på stan och sånt. Köpte en underbart god glass. Mummas.. Annars har inte så mycket annat hänt idag.. Sitter typ hemma och drägglar lite till underbara tumblr bilder.


Norrköping!

Ååh jag skrev ett långt inlägg om hur jag hade det i Norrköping. Men allt försvann och jag orkar tyvärr inte skriva om allt. Men för att förkorta: Kom dit och lämnade väskorna i sovstugan, träffade nya asschyssta människor! Lyssnade på talare hela dagen, det var grymma dj's där, god lunch & middag, fest på kvällen & grillning på slutet. Mitt i natten så började en av killarna som sov i vårat rum prata på finska i sömnen. Så sjukt jävla roligt haha!
Här kommer ett videoklipp från när jag lekte med helium



Och ett videoklipp från André haha!


Dagens / Fredag


Rengör dina borstar!

Okej jag har suttit vid youtube ett par timmar nu. Älskar Michelle Phan's videos! Här ger hon grymma tips om hur man på bästa sätt rengör sina sminkborstar. Jag har förstört mina bästa borstar bara för att jag rengjorde de fel..


Karate Kid

Snart ska jag och mamma kolla på bio. En biograf som är typ fem minuter ifrån våran lägenhet. Vi ska se Karate Kid! Will Smith's son och Jackie Chan är med i den och kompis Alex sa att den var grymt bra. Så skriver när jag kommer hem :) puss

Ps. Glöm inte att kolla in min tumblr: kissmyworld.tumblr.com


Höstgarderob

Snart är ju sommaren slut och alla snygga höstkläder har börjat komma ut i butikerna. Så jag har tagit fram lite saker jag skulle vilja ha i min höstgarderob. Mycket stickat, päls, vitt, grått och svart. Skinnjackan från Acne är ju bara to die for.


Torsdag

Hej allihoppa! Jag kom nyss hem från Duvbo. Det var fest men när jag, Helena & Tove kom dit så avbröts allt. Av ägarens morbror. Typiskt. Är så trött på hemmafester! Ta mig till klubbar! Ska stanna hemma tills dagen då jag fyller arton. Låter inte det bra? Nej men det var iallafall inte kul på hemfärden. Dumma jag valde att gå hem därifrån och jag gick värsta omvägen. Varför vet jag inte.

Men iallafall. Ska sova. Ps. Jag gick inte till den där arbetsintervjun.. Kände att platsen som de erbjöd inte passade mig alls.     GODNATT

Ska ut och sola nu!

Jag vet vad min moder kommer säga till mig efter att ha sett det här inlägget.. Men jag vill bara visa min snygga bikini från Victoria's Secrets! Riktigt snygg. Love it
(Detta inlägg skulle upp tidigare idag men tappade datorn i golvet.. och ja.. men nu har jag köpt nya delar och fixat allt!)


Onsdag


Heels to ♥


Christian Louboutin

Proenza Schouler


88 Paletten

Yes! Nu har jag äntligen beställt hem 88a paletten. Ska önska mig den andra "naturell" tills senare. Awesome.
Bild lånad från Amanda Rosende.


Såå snygg..


James Franco, will you be my boyfriend?

Tuesday mornin'

Hei! Vaknade upp för en stund sen av ett en kille från ett företag (skaintesäganamnet) ringde och sa att jag hade en arbetsintervju imorgon. Spännande! Och jag har nyss gjort en Smoothie till frukost. Skitgott. Planerna för idag är oklara.. så jag uppdaterar senare! Chiao

♥ Travel the world



Nya möbler!

Hela dagen spenderades med släkten på Ikea. Fick hem jättefina saker! Även lite skolsaker vi köpte på ett annat ställe. Här kommer lite bilder från mitt rum!

Lite skolsaker..

Mitt sminkbord!

Detaljer:

Min Victoria Secret hund och ölglas till borstar (Kommer ha sminkborstar i den sen)

Min Rachel zoe stilbok och clipbok med skönhetstips från tidningar osv..

Lådor med solglasögon osv!


But im still.. an animal


Söndag

Hello alla fina. Nu har mormor och morfar kommit hem till mig och vi har det jättetrevligt. Har visat allt fint jag fick hem från usa och sånt. Snart ska vi in till Fridhemsplan till min kusin för att äta middag. Ska bli kul! Ajuste! Imorgon så ska vi åka till Ikea också. Ska köpa ett sminkbord till mig! Hyllor, och lite mer. Ska bli jättekul att förbättra mitt rum höhö. Men nu ska vi dra! Hadebra.


PRIDE!

Guud vilken otroligt rolig dag jag har haft! Har gjort så mycket! Har varit en händelsefullsommardaag. För att inte skriva en bok av allt jag gjort så kommer det kort här:
Dagen i punkter:
- Gick Dansade i paraden!
- Gick på fest i Universitetet.
- Var med Ella, Helena, David, Boman & Tibo i Kristineberg
- Jag och Tibo badade haha!
- Var med Jonathan och Rasmus i Alvik.