Bild från Ventura

Som ni alla vet så söög jag på att ta kort när jag var borta. Men den här bilden är från andra dagen när vi var i Ventura, då var jag med killarna på bilden + tyler & julia. Jag och Tyler satt på bänken haha. Riktigt sköna killar! Miss you


SongofStyle

En blogg som jag totalt ääälskar är Song of Style. Denna bruden har sjukt bra stil och gillar det jag gillar; att mixmatcha kläder och att blanda snygga stilar. Ni måste gå in på hennes blogg: http://songofstyle.blogspot.com/


USH-er & PITT-bull

Nu har Issa åkt iväg till Malmö Umeå (jag suger på sveriges biografi..) igen och lämnar lilla mig ensam här hemma, buh! Men har iallafall gjort ganska mycket idag, städat, joggat, duschat, solat solarium, rakat, måla naglarna - allt ni kan tänka er. Ikväll så vet jag inte vad jag ska göra. Kanske blir hemmafest hos söta Louise men jag vet inte riktigt om jag kan gå. Ska upp tidigt imorgon och gå i Pridefestivalen!!

Här är dagens låt!


Jag försöker vara rolig på rubriken.. not working.

Filmkväll & Almost today

Nu är jag ensam hemma, sitter och vet inte vad jag ska göra. Usch inget att göra! Max, Helena och Siamak gick nyss härifrån, vi kollade på Sommaren med Göran och Kickass. Som jag förövrigt sett typ 4 gånger haha. Den är för bra! Jag är lite konstig men jag gillar actionfilmer & pistoler. Väldigt mycket. Men misstro mig inte. Jag är beroende i tjejfilmer också.

MEN iallafall. Sitter och lyssnar på Almost Today. Jotas band. De är för bra! Gå in på deras myspace här; http://www.myspace.com/almosttoday

Torsdag

Eller ska man säga godeftermiddag? Jag har iallafall helt ställt om dygnet och det stör mig sjukt mycket! Jag somnar typ sex på morgonen varje dag nu, och så vaknar jag vid två - tre tiden. Men iallafall! Dagens planer är iallafall gå och äta pizza med pappa halv åtta i sumpan. Sen blir det filmkväll hemma hos mig med Siamak, Max och Helena! Ni får ha de så bra! Cya

Söta outfits by Montazami Kids.


Hur söta som helst. Är helt kär i hatten, stövlarna, rosa klänningen och väskorna.

Sötaste!


Skansen!

Gud vilken kväll jag hade igår!
Kvällen började med att jag och Isabella fikade på Stureplan, blev toast och cola haha. Därifrån gick vi till Skansen, kollade lite på allsång men vi kom försent så vi gick runt och kollade på djur.
Två killar förföljde oss och vi tog kort med säkerhetskillen. Sköna gubbar! Sen så gick vi till kattungarna och fyfan vad söta de är! (de var till salu!) Senare drog vi till Vällingby där det skulle vara fest men vi satt mest och tog det lugnt. Sen upptäckte vi att inga bussar gick så vi fick gå till centrum och vänta på bussen som gick till stan istället. Så vi hamnade på McDonalds i fridhemsplan tre på natten. Där vi åt så otroligt mycket! Så satte sig tre medelåldersmänniskor vid vårat bord och vi hade otroliga konversationer! Låter tråkigt men vi pratade om kärnkraftverk, strålningar, Illuminati, religioner och en massa mer. Sen blev klockan fem, halvsex och då gick vi ner mot tunnelbanan och åkte hem. Sen har jag sovit sen dess typ haha! Okej det här är föör mycket text. Så här kommer en bild! Lägger in resten sen ;)

Haha, älskar bilden!


Victoria Beckham: Vogue Turkey August 2010


   
Tryck på bilderna för större vy..


JLovesMac1 Sminkhörna

Okej jag har blivit en liten sminkgalen flicka sen några månader tillbaka. Följt bloggar, youtuber's som Michelle Phan och (min favorit) Jlovesmac1. Och nu så kollade jag på ett av hennes gamla videos och jag är så avundsjuk! Kolla in allt smink hon har! Helt galet. Men bra, för det gav inspiration till mig. Det jag ska önska mig är ett sminkbord till mitt rum.


Spola fram till 3:00 om du bara vill se sakerna..


Photoshoot

Okej jag minns inte om jag berättade om det här eller inte. Men dagen innan jag åkte hem till Sverige igen så var jag ju på en photoshoot med Krista och Alaura. Vilket var jätteroligt! Har fått hem två bilder nu. Bilderna blev sådär. Bara att mina leenden ser sjukt störda ut på vissa. Fotograferna var ju som på skolfoto fotogragerna. "LE STÖRRE" - jag hatar att le på foton haha. Men här kom en som inte såg lika läskig ut som den andra haha!


Monday night

Ändrade på bloggdesignen lite! Tyckte att den här var mycket snyggare.. Men iallafall. Kom nyss hem ifrån en kväll med Helena och hennes kompisar. Började med att vi var i Kristineberg fast sen så åkte vi till Rissne och var där. Vi hade sjukt kul och killarna var assköna. Gick hem från Rissne till Solna med Max eftersom bussarna och tåget hade slutat gå. Suck.. Men nu är jag hemma iallafall!

Slänger in en bild på en kille jag hittade på lookbook! Hur snygg som helst..


Videoinlägg

Hello, tänkter börja dagen med ett videoinlägg.. yez.


Söndag

Stökigt rum. Nyss shoppat med mamsen. Inget att göra = min dag. Usch. Vill åka någonstans. Vill till okända platser. Med sköna människor. Varför ska alla åka bort eller redan är borta? Kom sol & vänner. Ni är saknade.


En dag på Grönan!

Igår var jag och Isabella på Gröna Lund. Vi hade sjukt kul! Så träffade vi några från hennes klass också som vi var med hela kvällen. Åkte även Insane! Första gången, sjukt läskigt. Men hur grymt roligt som helst. Älskar Grönan! Fast vi kom fram till att det skulle vara roligare att komma dit på kvällen. Och kanske förfesta någon gång haha!



MIUMIU


Congrats miu miu. Sjukt att en av deras klänningar har kommit med på tre omslag på bara två månader. Speciellt när det är i de stora tidningarna. Att inte vogue och elle märkte att båda hade samma klänning. Men den är ju sjukt snygg. Speciellt den Lily Allen har på sig.


When people fall apart

Det finns så mycket jag har att säga. Så mycket att fråga om. Varför gjorde du det? Varför har all denna tid flygit förbi och alla dina misstag varit osynliga för dig. Du tror att jag inte ser vad du har gjort. Det var du som förändrade allt och jag accepterade det. För man kan inte kontrollera någon annans vilja. Men jag låter det flyga förbi. Jag ska gömma min besvikhet. Jag ska gömma min ilska. För att jag orkar inte vara anledningen som får dig att inse vad du har gjort. Du har sårat mig men

Jag. Orkar. Bara. Inte. Bry. Mig. Längre.


I'm not over


Eclipse & Dagens

Hello lovers. Hemma från biografen med mamma. Vi såg Eclipse och den var väll helt okej. Har tröttnat lite på twilight filmerna. Som harry potter. När första filmen kom ut var alla galna men till slut när åren går så tröttnar man bara. Tråkigt. Men jaja ikväll händer väl inte så mycket. Men tror att jag ska ut och nattbada med Isabella vid nakenberget. Men vi får se! Ni får ha det bra. Puss

Läppar - YSL (ÄÄÄLSKART)
Jeansväst - Levi's
Ring - usa
Armband - Topshop
Tröja - usa
Klocka - Ur och penn.


Mina tips för en lång flygplansresa.

Något jag gör i mitt liv är att resa riktigt långt. Vägen till usa varje sommar är ingen dans på rosor. Därför har jag hittat mina små knep för att göra den otroligt långa resan så behaglig som möjligt.

1) Se till att ha med dig något du kan sysselsätta dig med.
 Gör något som du vanligtvis bara har skjutit fram. Som till exempel plugga, skriva, blogga, läsa, rita.

2) För mig är det jätteviktigt
att ha nya låtar och en fulladdad ipod med mig, då somnar jag lättare och det är det som är det viktigaste - att sova.

3) Ha på dig sköna stora kläder.
Som tjocktröja, mjukisbyxor och varma sköna skor. När man åker upp i luften så blir det lätt kallt. Plus att det lilla täcket man ibland får låna värmer inte alls. Du ska vara så bekväm som möjligt.

4) Glöm inte att röra på dig.
 Ställ dig upp och gå på toa även fast du inte behöver det, rulla med händerna, fötterna och nacken. För att du ska känna dig mindre stel efter resan som tar 11 timmar.

5) Torka inte ut dig! Drick mycket vatten.
Man torkar ut tillslut eftersom luften är annorlunda där uppe. Man kan få det svårt att koncentrera sig när man går av flygplanet. Och vissa tror att det är svårt att få tag på mer läsk/vatten. Men man kan gå upp till flygplanspersonalen och fråga om nytt så får man hur mycket man vill.

6) Gillar du inte flygplanskmaten?
Köp mat innan från din favoritrestaurang! Då får du det du vill ha och då blir du mätt. Man får oftast väldigt lite och om man vill ha mer av den inte så goda maten så måste du betala.

7) Sminka av dig
Om du är en aning sminkberoende som jag så ta med dig en avsminkningslapp i sminkväskan. Sminka av dig innan du ska sova, och innan landning sminka dig igen. Så kommer du troligtvis vara den enda som ser snygg ut när alla går av.

8) Om du inte gjort nummer 6 så ta med dig tuggummi.
 Tuggummi lurar magen och tror att den äter, vilket skickar signaler till hjärnan så att du tror att du är mätt på den lilla maten du fått. Sedan så är det fräscht, och man får inget lock i öronen när ni lyfter.

9) Fråga innan om de har Wi-fi på planet.
För inte alla långtimmars flygplan har de söta små tvskärmarna. Så ring och fråga först. Om de inte har tv, så ta med din laptop och surfa. Så kan du kolla på filmer på datorn också.

PS. En sovsposition jag har är att fälla ner det lilla bordet framför mig, lägga upp händerna, och bara sova. Skitenkelt att sova om man hittar det sköna i den situationen.


Sista timmen i USA.


Älskar den här bilden


Haha alltså (??)
Jag bjuder på denna..


Like it's Dynamite


Elin Kling

Älskar den här bilden på Elin Kling. Att hon alltid får till alla outfits. Är helt galen i solglasögonen och bikinin.


Pismo

Hej söta männsiskor. Kom hem till tehachapi för ett par timmar sen efter att ha spenderat två dagar i Pismo, California med söta pappa. De senaste dagarna har jag gått runt på stranden, badat i poolen, haft filmkväll och shoppat myycket. Har fått en massa saker från Victoria's Secret, Converse och en massa andra coola affärer jag aldrig sett förrut. Har så många saker nu. Tror att jag måste ha två resväskor istället för 1 när jag åker hem på Måndag (till Sverige) Uppdateringen kommer kanske vara dålig men kommer säkert bli bättre när jag är hemma. Puss
Me at pismo beach


MAGIC


Favoritläppstift


Hemma fran Mexico!

Kom hem igår natt. Hade världens jobbigaste flygresa någonsin. Med förseningar, en pruttande och en klagande människa med mig haha. Plus att jag inte ens fått hem min resvaska med mina saker i! Alla mina underkläder ligger där i. Förstår verkligen inte hur killar kan tycka att det är skönt att gå runt utan underkläder. Dålig uppdatering från mig. I know. Men det är ju sommar så tycker att det är tillåtet haha. Slänger in en bild på min lillebror när vi var ute och fiskade i Playa Del Carmen.


Mexico, cancun

Hola amigos. Som ni kanske förstår så är jag I Cancun. Det är hur grymt som helst här, 5-stjärnigt hotell, jättegod mat, nära havet, staden och pyramiderna. Hehe, jag får även dricka här. Jag åker hem (till tehachapi) på måndag. Jag kommer troligen inte uppdatera bloggen tills dess men tumblr uppdaterar jag. Ni får ha de så bra. Adios

-

Jag skulle aldrig orka leva det liv min styvmamma har. Skulle aldrig orka ha så många djur. Skulle aldrig orka med det hon konstant jobbar med. Inte konstigt att man blir konstig. Men när jag frågar om hon fortfarande skulle hålla på när hon är 90 så var svaret ett blankt och rakt ja. Att konstant tvära på sig själv. Konstant känna sig stressad och trött. Att ha ett enormt ansvar på sina axlar. Varje dag, varje timma, varje minut. I tjugo år och framtiden. Allt detta slit. För runt 20 djur. Det är en kärlek jag inte förstår. Kärlek som är så stark att även om det sakta äter upp en fortfarande vilja ha kvar den kärleken. Att man inte släpper taget om en. Varför är man blind för kärlek som inte är bra för en? Man måste vara galen. Ja, jag sa ju att man blir konstig. Är man själviskt om man tycker att kärleken till sig själv borde prioriteras? Beror nog på.

People

Hittade detta i ett gammalt dokument på datorn.. Ibland skriver jag bara ner tankar.

Det är väldigt få saker som jag säger som jag ångrar efter. Det jag säger står jag oftast fast vid. Blir sjukt irriterad när folk snackar om någon och sen gör en helt annan sak. Visst, folk ändras med tiden. Och när jag tänker efter, så är det bara två personer jag känner som står för vad de säger och känner för någon annan människa. Om de inte gillar någon person så undviker de den personen. Är det inte så det ska vara? Är inte det att vara sann mot sig själv och alla andra? Jag tycker att det ska vara så. Liksom, tänk om jag har en kompis som säger saker om mig som inte är bra och sen väljer umgås med mig som en kompis. Bara för att (?). Det är därför jag har tänkt mer på vilka jag umgås med.. Det sista man vill riskera att ha är en vän som senare visar sig vara en lögn.


-


-


Accepting her fate as an orphan of war, ‘Miss Hap’ a two-week old Korean kitten chows down on canned milk, piped to her by medicine dropper with the help of Marine Sergeant Frank Praytor.The Marine adopted the kitten after its mother was killed by a mortar barrage near Bunker Hill. The name, Miss Hap, Sergeant Praytor explained, was given to the kitten ‘because she was born at the wrong place at the wrong time’.

Korea, ca 1953


Friday

Igår hade jag en riktig otursdag. Min katt dog, Det var blåsigt här och inte sådär underbart varmt, hade tråkigt, tappade även bort minneskortet till min digitalkamera, som tur var hade jag inga bilder på den. Men det betyder att jag inte kan ta några foton.. Så det får bli webcam foton tills jag fått ett nytt.

MEN idag är en ny dag och den har börjat skitbra! Fick reda på att jag kom in på stylistlinjen! Är så taggad! Här kommer dagens outfit.

Osminkad, just so ya knooow


Torsdag


Har skaffat en tumblr!

Följ mig på tumblr! Tryck på bilden eller denna text för att komma till min bild blogg.



Saker ni inte visste om mig

Som jag inte pratat om heller.
- Ända sen jag var runt 12 år så har jag velat operera brösten & näsan.
- Vill tatuera in chanel symbolen bakom örat.
- Vill även tatuera in något som representerar mamma.
- Har velat ha en ny kattunge hur länge som helst.
- Vill flytta in i en lägenhet någonstans i Malibu eller Hollywood.
- Plugga som stylist där.


Mina videos & bilder från Warped tour



Rest in peace min ängel

Kanske låter cheesy men det är den bästa katten någonsin, visst. Jag kunde klaga på hennes dåliga stunder men det var ju bara för att hon började bli gammal. Nu har hon iallafall somnat in, jag kan inte fatta det. Hon har ju varit med mig ända sen jag var 4 år gammal.. Min lilla bebis...


Mitt i natten

Just nu: Borde jag igentligen gå och lägga mig men istället så har jag suttit och kollat på nya serien av The Real World. Riktigt bra programm. Gå in och kolla på mtv.com för att se avsnittet. Och så har jag laddat upp de flesta av mina videos från Warped tour till youtube. Imorgon läggs de säkert upp på bloggen också. Men nu ska jag sova. G-natt!


Nyköpt från Bakersfield


Tack Melissa!


Min dag




Osminkad, lyssnat på country i bilen.


Eminem&Rihanna-Love The Way You Lie


Wednesday

Vilken härlig dag jag har haft! Som jag skrev tidigare så kom jag hem från campingen imorse. Åkte direkt efter det till Bakersfield med Melissa och BK. Vi åt kinesisk buffé på en söt restaurang och åkte runt och handlade lite. Sen har jag bara tagit det lugnt hemma.

Ni får ursäkta mitt ansiktsuttryck, hade inte sovit så bra heller haha.