MK & ASH



åh, hennes Balenciaga skor <3

Thursday.

Tjeenaaa, började dagen med ett tandläkarbesök, läsning av metromode och en naturdiet shake.
Ska sedan ha två lektioner och sen ska jag vara modell för Lily's plåtning. Efter det hämta ut min lön och sen rulla vidare till gymmet. Det är fint väder och jag är på bra humör idag. Vet inte varför, kan vara för att jag satt uppe och planerade  min tatuering igår. Är så taggad! Vill bara gadda mig nununu!

Ps. haha fyfan vad sur jag ser ut. Men ville bara visa er min nya jacka från H&M! Bättre bild kommer sen.

Pamela Love + Topshop

Smyckesdesignern Pamela Love ska starta ett samarbete med Topshop! Tycker det är skitkul då jag älskar hennes smycken. De ska komma ut i fem minikollektioner och är inspirerat från den amerikanska andan. I april hamnar den kommer den första serien Hearts and Arrows komma ut och sen kommer Dreamcatcher komma ut. Önskade bara att man fick datum! Kommer typ gå in i topshop så ofta jag kan nu haha.



Cinema



Finns inga ord för hur mycket jag älskar denna låten. Favoritlåten med Skrillex. GAAAH JAG DÖR. Skrillex kommer spela i Nalen 7 maj och på Emmabodafestivalen. Fan vad jag vill gå.

Sofi.

Mina förebilder. Känns som att jag har hur många som helst eftersom det är så många människor som inspirerar en på så olika plan. Men just när man ska tänka på karriären. Då är det människorna som faktiskt gjort något. Människorna som haft en dröm, ett mål & faktiskt gjort allt den kan för att komma dit man vill. Vägen kan vara jävligt lång, konstig, och kanske svår. Men det kommer vara värt allt i slutändan. Men en av mina förebilder är Sofi Fahrman. Om man då bortser från henne som person (eftersom jag inte känner henne personligen) så har hon åstadkommit så otroligt mycket. En egen tv-serie, skrivit underbara böcker, har en egen modetidning, bor i NY. Hon har kommit så otroligt långt. Och tänk på att hon är en helt vanlig tjej som växte upp i Stockholm. Men vad är det som gjorde att hon lyckades? Varför hon och inte alla andra? Alla har ju olika vägar till framgång men jag tror nog att det var motivationen och passionen som fanns där som gjorde det. Att hon valde att kämpa istället för att bara sitta hemma och stirra upp i taket varje kväll.
Kolla bara här vad hon får vara med om.


x Bad update

Sörry fojks. Men mycket har pågått de senaste dagar. Timmar liggandes i solen (utan resultat, såklart. Heter albino i andranamn). Druckit vin med människor, och en del joggingturer och några timmar då jag tog igen en massa läxor. Good girl! Har även börjat kolla på Glee. bara för att ha något att kolla på. Här är en dagensoutfit bild mamma tog på mig när vi var uppe på berget nära min lägenhet. Ser ut som en modellbild eller något men den får duga!

Ps. En läsare frågade om jag gick i Eddagård i Rissne när jag var liten. Och det är sant! En kär gammal rissnebo är jag.

My thursday

Hela min dag har bestått av att spela in nya youtube klipp till min nya youtube kanal: StephaniesCorner
Säger såklart till när första videoinlägget kommer upp så att ni kan subscriba till mig! En annan sak jag gjort är att jag packat till Italien. Men, lång historia kort så åkte flygbussen fel så missade mitt flyg och kommer nu spendera resten av lovet i Sverige. Denna dag har varit otroligt kaotisk för mig, mestadels på det personliga planet. Men förhoppningsvis så kommer allt kännas lite bättre snart. Imorgon ska jag försöka trösta mig med lite shopping. Vilket brukar funka i tillfällen som dessa.

MY 2 FAV BLOGGERS


x En liten update!

Nej usch vad min blogg håller på att bli tråkig. Vi skyller det på påsklovet och det härliga vädret... Hehe, men ska ge er en liten update om vad jag gjort: min pojkvän kom till Sverige över helgen, vi hade det hur kul som helst. Jag gav ett tappert försök till att bli brun men slutade med att jag brände mig.. hehe. Som vanligt?! Igår hade jag en photoshoot inne i Liljeholmen med fotografen Felisija och min modell var Viola. Det blev verkligen hur bra som helst, hade bästa platsen att fota på! Här nere ser ni en behind the scenes bild!

Låten som

konstant är fast i mitt huvud just nu. Get some

Dagens

Ps. tryck här för världens bästa låt

Cause no one is

going to fuck with me and my monster.

Update: börjar dagen med en miniphotoshoot i sovrummet lyssnandes på kära Lykke Li. Det här kommer bli en bra dag

Vintagemässan!

Kom nyss hem därifrån och det var helt grajt! Köpte en oversize jeansjacka för 400 vilket var finfint. Visar er den sen. Kostar 80:- för inträde och det håller på imorgon också för er som missade idag. På Münchenbryggeriet i Mariatorget.


TO DIE FOR

Åh alltså dessa skor! Helt underbara. Dock vet jag inte var de kommer ifrån men det är Sania Claus som är den lyckliga ägaren. Min pojkvän frågade mig nyss om jag faktiskt skulle ha på mig dom om jag hade dom. SÅKLART! Skulle ni kunna gå ut med dom in public?

Update/& Sökes!

Hej bluggen. Har varit ganska kass på att uppdatera, sorry! Men har slagits av en lätt bloggtorka just nu. Men ville bara säga att fan vad jag älskar mina läsare! Det känns som att ni har börjat kommentera mer vilket är hur kul som helst. Älskar att prata med er och få höra vad ni tycker om allt.

Och nu är det så att jag håller på med en extra grej i skolan. Ska nämnligen göra en musikvideo. Och jag söker "skådespelare" till den! Helst ska ni bo i Stockholm eftersom det är här någonstans den ska spelas in. Söker även någon som är bra på att dansa streetdance/popping eller något liknande. Så om någon därute är intresserad så kan ni maila mig på [email protected] med bild på er själva, namn, ålder, och lite om er själva :)

Valerie Van Der Graaf: Yo Dona Espana, April 2011


play the song


Hittade världens bästa låt idag (ovan) och samlade tre favoritbilder ifrån min tumblr. Och ska sååå prova på det där nagelmönstret, hur coolt som helst!

Birthday gift


Här är en födelsedagspresent jag gjorde till mamma, ett ugglehalsband! Jag har ett likadant så nu har vi ett "mor och dotter" vi kommer ha på oss ungefär varje dag. Skulle ni vilja köpa ett sånt här? Funderar på att kanske börja sälja egengjorda smycken.

Wristbands

Så otroligt snyggt! Varje gång jag åkt utomlands så har jag inte varit så sugen på att köpa såna, men efter att ha sett de här bilderna så är jag hooked. Passar till sommarbrännan (som jag SKA få i sommar... *blekfis*)

Alexander Wang's style.


OC SMART

Oraclefox är bara för smart, ser ni kamerabandet? Så snyggt med kedjorna. För er som vill köpa det så kommer man kunna göra det HÄR

Friday

Blev inte så bra på bild idag märker jag, men här är en liten bild på vad jag hade på mig idag:

Skor-Skopunkten, Pälssvans&Väska- H&M, Strumpbyxor - Topshop, Jacka - Zara

Min fotografering; moodboard

Imorse så kom min fotograf till skolan och vi gick igenom planeringen till fotograferingen vi ska ha! Det ska bli så himla kul, det känns som att vi båda kommer med bra ideér hela tiden och har stora förhoppningar. Har dock inte satt datum på allt än, men imorse så gick jag iallafall runt och plockade till mig mer plagg. Här är iallafall min "moodboard!"

She's fancy

Blogg: imfancy.blogg.se
Om ni vill ha mer inspiration och se ett fler tal skitsnygga bilder så gå in där!



Svar på frågestund

Haha vad pinsamt det var bara tre personer som frågade, menmen! The life of a small blogger. Här kommer mina svar! :)

Kan du lägga ut fler outfits och skriva vart de kommer ifrån?
- Såklart! Kan bli så att jag kanske inte hinner vissa dagar, men ska försöka göra så ofta jag kan!
Vart får du din inspiration till dina kläder ifrån?
- Jag får inspiration överallt, konst, människor på gatan, tidningar. Men det "ställe" jag får mest inspiration ifrån tumblr. De flesta vet inte vad de är men det är ett community där folk bloggar om saker som de gillar. Om ni går in på www.kissmyworld.tumblr.com så ser ni allt som jag får inspiration från!
Hur/när började du tycka om mode?
Jag vet inte exakt hur jag började tycka om mode, för mig så är det som en naturlig kärlek! Men blev mer intresserad när jag kanske var 13/14.

hej! ja har ingen blogg men vill ställa frågor ändå ;)
- Det är lugnt haha! :)
1. berätta om din familj
Har faktiskt två familjer! Jag bor ju här i Sverige hos mamma så just nu är det bara mamma och jag, medans min pappa har en fru och son i Kalifornien som jag bor hos på somrarna. Känns som en liten extra familj, haha!
2 berätta om din skola
Jag går i Gustavsbergs gymnasium (G2) i Värmdö, läser Stylist i hantverksprogrammet. Går ju i en klass med bara tjejer så saknar verkligen att umgås med killar, tjejer kan vara lite överdrivna ibland men annars trivs jag jättebra!
3. varför ska du åka till florens, hur länge?
Jag ska åka för att besöka min kusin som läser italienska därborta. Ska bara åka tre dagar under påsklovet!
5. röker du/dricker du ?
Jag röker inte, har provat men det var verkligen inte något jag gillade. Det kan hända att jag dricker, går på en fest då och då men föredrar att vara nykter.


Woho steffi! :)
Okej nu kommer mina frågor :)
Okeej viola! :D

Vad är ditt favoritplagg just nu?
- Min jacka från Zara (finns på kategorin nyinköpt) love it!
Favoritstilikon?
- Birgitte Bardot, just för att hon liknar Andrea Hegard haha och Bianca Jagger.
Framtidsplaner?
- Vill gärna plugga mode i Italien eller Australien, sen är tanken att jag ska åka till LA och bo där!
Gillar du kaffe?
- Nej, usch! haha
- Vad är det för färg på din tandborste?
Rosa.. haha!
När fyller du år?
- 25e mars
Har du en häst?
- Har fyra hästar i USA.
Skriver jag töntiga frågor?
- Haha nej en del var lite konstiga bara!

Onsdag

Idag när jag kom till min praktikplats inne i sturegallerian såg jag hur det droppade ner vatten från taket. Zara hade fått översvämning och såklart så glömde vi ju att Zara även ligger ovanför våran butik också. Så blev skiträdda när en kund skrek i omklädningsrummet. Det bara sprutade ner vatten från taket! Så det var kaos en stund med att försöka rädda allting och när det kom stunder då man inte riktigt visste vad vi skulle göra. Så fick gå hem tidigare idag. Yay!

Frågestund!


Jag visar runt i mitt rum!

Lite töntigt videoinlägg menmen, please be kind! haha

MOONLIGHT NAILS

Målade om mina naglar, och använde lack från H&M! Ursäkte för mina smutsiga händer haha

Tack blogg.se!

Är veckans blogg på mode och skönhets sidan! Jättekul! Hoppas ni nya läsare kommer att stanna kvar! Ska jag  köra på en frågestund nu eller vad tycker ni?

Stylistlektion: Smink!


Idag på stylistlektionen så hade vi smink! Och idag skulle vi sminka den sminkning vi ska ha på våra modefotograferingar i maj! Så här är lite bilder från idag. Gillar ni sminkningen jag gjorde på Viola?

MONDAY



Hade med mig min kamera idag till skolan, så lekte med den hela dagen, det var skoj! Viola är ju verkligen grym på att fota dagens outfit bilder eller vad säger ni?

DIY Shorts!

( DIY = Do it yourself! )
För några helger sen så gjorde jag om några byxor till shorts, så här ser dom ut nu!

Hairbun

Gjorde ju en "hairtutorial" förrut som denna, vill ni se mer sånt här i bloggen?

Min söndag

Hej! Idag så har jag och mamma strosat runt på stan, ätit thai mat och sett filmen "I am number four" och den var hur bra som helst! Funderar på att låna "I am number four" böckerna också, vill veta vad som händer i den andra filmen som ska komma! Men iallafall, här är min outfit från idag. Tog av pälsen från min jacka eftersom det regnade!


Florence, Italy here i come!

Min kusin är där nere och pluggar Italienska så idag köpte mamma en weekendresa till mig dit! Ska åka dit torsdag - lördag på sportlovet och min kusin ska visa mig alla små, söta butiker hon hittat. Ska såklart ta med kameran så ni kommer få se många bilder! Är det någon av mina läsare som varit där någon gång?

GREAT TATTOO

pics: dirtylittlestylewhoree.tumblr.com

THE WONDERS OF SPRING

Åh vill verkligen ha allt på den här collaget jag gjorde på polyvore. Dr.Martens skorna, örhängorna - ALLT! Shortsen har jag ju typ redan eftersom jag redan köpt ett par liknande på bikbok! (inlägget nedan)