Tiden innan

All denna tonårspress, oroan över betyg och framtiden. Tiden innan man upptäckte att världen kanske inte var så gullig som man trodde.

Jag julafton 06-07?

A few more days

Om tre-fyra dagar till får jag se honom, kyssa honom, och bara finnas där med honom. Bara vara. Pirrar i kroppen. Har verkligen väntat för länge nu. Kommer inte kunna hålla mig på flygplatsen, kommer hoppa på honom framför alla och kommer aldrig vilja släppa taget.

Lycka

Idag måste vara min tur dag.. Har letat runt hur länge som helst efter den perfekta pälsjackan och nu har jag hittat den! Ska köpa den imorgon från tjejen som sålde den. Är hur glad som helst!!!


pics; carolines mode

Weekend

Har uppdaterat skit dåligt, i know. Men har tagit de två senaste dagarna för att bara vara med mig själv. Och det har behövts. Men vad har jag gjort under tiden jag varit borta? Inte alls mycket men igår så sov jag hos Issa och vi kollade på Mean Girls 2! Hade verkligen inga förväntningar eftersom jag trodde att den skulle vara hur dålig som helst. Ingen film kan slå första Mean girls filmen. Men den var faktiskt helt OKEJ och det är värt att ladda ner och se den om man är enormt uttråkad.

Whitney Port gästdesignar för Bikbok!

Är så taggad! Har oftast gillar hennes kläder hon designat i "Whitney Eve". Hon kommer kanske besöka ett par butiker i Sverige och Norge! Kollektionen ska komma ut i Oktober.

THE CATARACS & DEV "SUNRISE"

Så skön låt, love love love.

Hälsa: Inspiration och motivation!

Jag har börjat ta tag i träningen rejält på sistonde.. förra veckan var en riktigt bra vecka men den här har jag inte hunnit så mycket. Men för att få mer motivation till ett hälsosammare liv så har jag börjat läsa två tumblr's som INTE är anorexia bloggar utan mer om att man ska äta bra och träna mer. De ger även as bra tips och man kan skicka in alla sorts frågor till dom riktigt bra! Läs dom HÄR & HÄR


Torsdag

Bjuder på denna underbart vackra bild denna fina torsdagsmorgonen. HAH.
Sitter just nu i skolan och har matte, ska bli en lååång dag idag. Ska vara barnvakt idag igen efter skolan och sen direkt ska jag till en temakväll med IBS inne i stan. Ska kolla in modeskolor i bland annat Italien och Australien.. Alltid intressant! Skriver senare, ha en bra torsdag!

Håret.


Vet inte varför men blir galen, vill lära mig hur man gör det nu. Det är en hårstil som man antingen hatar eller älskar. Vad gör du?

On the streets

Två riktigt snygga outfits jag älskar tagna av Stockholm Streetstyle. Är väldigt inne på färgen brun just nu, och leopard mönstrade plagg älskar jag! Bara man inte använder det för mycket i en outfit.

Kim & Kourtney take NYC #4


MakeUp

Mamma kom hem med nytt smink till mig idag! Fick en foundationborste på köpet yay.

H&M Fashion Video

Det här är inte första gången jag lägger upp en av H&Ms videos men jag kan bara inte hjälpa att lägga upp en igen! I love them!

Onsdag

Hej! Gud vilken bra dag det har varit! Har fått extrajobb mån-ons nästa vecka! Fick hem ett halsband, hade kul på praktiken och fick även lite extra cash av att sitta barnvakt, vilket jag också ska göra imorgon. Nice! Hoppas ni också har haft en bra dag, puss!
Här är en crappy bild som jag tog nyss med camen.

Dear Money...

... do you remember me? I miss you and what we had…




Big Brother Premiär

Var det någon annan som också kollade på det igår? Om jag ska vara ärlig så vet jag inte om jag hade för höga förväntningar men vilka är det dom släpper in i huset igentligen? Mamma satt och skrattade åt de flesta igår.. Och en annan sak jag inte förstår är hur föräldrar kan vilja vara med i något sånt där. Jag skulle aldrig aldrig kunna lämna mina barn i 106 dagar. Jaja, man får väll se om det blir en rolig säsong!

För er youtube/fashion nördar.

På youtube finns det hur många make up guru's & hair tutorial videos som helst men jag hittade ingenting om mode och kläder! Men nu har jag äntligen hittat en tjej (videon under) som har en kanal där hon lägger upp videoklipp om kläder, re-styling, styling tips, hair tutorials och nästan allting! Det är faktiskt riktigt kul att kolla igenom hennes videor. Klicka på videon här under och kolla in hennes kanal!

Att vara i ett distansförhållande.

Som jag sa i tidigare inlägg så skulle jag göra ett videoinlägg där jag skulle berätta om min relation med John men min dag idag har bara varit hur stressigt som helst och nu när jag väl skulle göra det så känns det bara skumt att ha det i videoformat och vill inte visa alla känslor som kommer upp när jag pratar om det... hehe. Så! Jag kommer alltså skriva väldigt kort om det. Så ni som bara vill läsa om mode och allt annat jag bloggar om kan  scrolla ner till de andra inläggen! Haha :) (Kommer dock göra en liten videoblogg sen där jag "presenterar" mig själv!)

Första frågan var hur vi träffades;
Han addade mig på facebook efter att vi har gemensamma vänner i USA där jag bor på somrarna. Han blev alltså stationerad till Tyskland för ett år sen för att jobba i US Airforce och har bott där ända sen dess. Vi började skypa väldigt mycket med varandra och då menar jag väldigt mycket. Vi satt uppe hela nätterna ibland bara för att få "vara" med varandra. Efter ungefär en och en halv månad av att vi pratat med varandra konstant så bestämde vi oss för att träffas för första gången. Jag var verkligen hur nervös som helst och skakade hela bilvägen till flygplatsen där jag skulle hämta honom. Då bodde han hos mig i fem dagar och han var mer än vad jag förväntade mig. Och så började det, vi har pratat med varandra varje dag ända sen dess och han har nog varit här fem gånger nu och jag varit i Tyskland en gång. Men ska dit nästa onsdag eller fredag (!!!) Har inte träffat honom på över en månad nu eftersom han åkte till USA för att träffa familj osv, han har även träffat min pappa! Så det var kul.

Men att vara utan honom är en av de jobbigaste sakerna som jag gått igenom. Att vara utan den man älskar mest av allt och att veta att han älskar en tillbaka är skitjobbigt. När man ser par på gatan så önskar man att det var dig själv och han som satt där och höll om varandra. Alla ensamma nätter då man är van vid att ligga på hans bröst. Att veta att något känns så rätt med en person för en gång skull och att det sen ska försvinna. Känslan går nästan inte att beskriva. Jag har haft kvällar då jag brytit ihop. Men mest när ingen är hemma.

Folk undrar även hur jag kan gå igenom det här, Men man fattar när man har träffat killen som är värd att kämpa för.

Bloggfavorit vecka 1

Någonting jag kommer börja med här är att varje söndag visa upp en av mina favoritbloggare! Denna vecka är det min ultimata inspirationskälla när det kommer till nya kläds inköp som får ta "priset" haha! Nämnligen Andrea Hegard! Hon har verkligen en originell stil och klär sig snyggt, elegant, roligt och färgglatt! Hon lägger även upp sina favoritbilder från tumblr vilket jag älskar! Här är mina favorit outfits med henne:

Blogg: http://www.andreahegard.com/



Läsarfråga #2

Fråga: kan du inte berätta hur du och din pojkvän träffades? sen berätta lite om dig själv? jag är ny här på din blogg och väldigt intresserad av vem du är och hur du är som person och sånt.. gärna om ditt distansförhållande då jag också har ett.. upp i 20 månader nu... hehe... :D Hur som helst.. hade varit kul få höra din historia :)

Svar: ÅH! Jag älskar såna här frågor, det är sånt här som gör det roligt att blogga! Tänkte svara imorgon med ett videoinlägg eftersom det är nog lite roligare och då får ni se lite mer av mig också. Vill även säga just till dig "E" att jag är inne på den tredje eller fjärde månaden nu med min pojkvän och att ha klarat av 20 månader som du är bara så otroligt starkt av dig. Jag tror inte riktigt många kan förstå hur jobbigt det kan vara och exakt vad man går igenom när man är så ensam. Så många nya och läskiga känslor som kommer. Det är inte många som klarar av det och jag kan bara be för att ni någon dag kanske kommer få vara med varandra riktigt länge!



Haha en sån där jättefin bild på mig och John! Eller inte haha

3 things I dream of

Sitter i skolan och funderar på vilka vloggar jag ska spela in i helgen! Ni verkade gilla min "hair tutorial" så ska nog fortsätta göra såna! Skitkul. Men för att byta den röda tråden i det här inlägget så ska jag visa tre saker jag desperat vill ha.
1) Deras bikinisar! Volang bandeau topp och volang trosor! Så sjukt fina verkligen.


2) Det här jättefina nagellacket från Mac! Kommer bli jättefint i sommar.



3)Färgglada detaljer som denna clutch! Riktigt snygg i ormskinn.


Video: Alexander Wang SS'11


Muse

Kolla vilka snygga bilder på Carolin Murphy i Muse senaste vinter upplaga. Älskar silverbyxorna och leopard mönstret!


H&M Fashion Against Aids

Har nyss kollat igenom årets plagg från FAA och de är faktiskt riktigt snygga riktigt snygga! Alla plagg kan ni se HÄR

Baby I was born this way

Hehe kom på att jag hinner slänga in det här inlägget... Lady Gaga skrev om henne på facebook idag. Visst är hon grym?! Älskar unga talanger.

Läsarfråga!

Anonym om I <3 John: åh vad ni är gulliga! har du fler videos på er? jag blev så glad när jag såg den, såg den om och om igen haha!

Svar: Åh! Vad glad jag blev :D Tyvärr har jag inte det nu men när jag åker till Tyskland igen på sportlovet så kommer vi säkert videoblogga! Haha :)

Jag och min man just nu! Skype är verkligen en relationship saver för distansförhållanden!

Copy cat?

Som ni kanske vet så har Lady Gaga anklagats för att ha stulit Madonna's låt "Express yourself" Jag tycker att det låter hur likt som helst men tycker ändå att Lady Gaga's "Born this way" är mycket bättre. Vad tycker ni?

Kim & Kourtney take NYC #3

Avsnitt tre har kommit upp! Enjoy

Onsdag

Vilket betyder praktik på Elise inne i Sturegallerian, barnpassning efter det och nu gymmet! Är så himla trött just nu så vet inte hur jag ska orka men ska försöka lägga mig tidigt ikväll.
Peace out

Gillade mitt hår idag! höhö

(Thoughts)

Varför är man så rädd att ta kontakt med folk man inte känner? Alla har nog varit med om att man har sett en viss person kanske vid busshållsplatsen, i hissen, i skolan etc. Som man så jättegärna vill ta kontakt med men man vågar inte. Tänk på vad man kan missa. En ny vänskap eller kanske en ny kärlek. När jag var singel så var det så många som sa "äsch, det finns många killar där ute - plenty of fish in the sea" Men ändå så kunde man känna sig så ensam. Kan det ha varit för att man inte vågat säga det man vill säga? Jag hade en killkompis till mig som efter ett år sa till mig att han hade haft tankar om att bli tillsammans med mig ett tag innan han träffade sin flickvän - när jag hade känt exakt samma sak. Men ingen av oss vågade. Tänk vad livet skulle vara annorlunda om man verkligen gör som ens hjärta säger åt sig att göra.

Nacka Forum!

Idag gick jag, Viola och Lindah och mötte på Andreas Wijk och Karin Bylund inne i Nacka Forum! Det var trevligt! Här kan ni kolla på den korta facebookfilmen med oss, HÄR

I <3 John

"AAaah my makeup"
"oooh i can see your face in the pillow.."

Nya tillskottet!

Här är nya klänningen från Zara! Bara 99:- Om ni inte har gått och kollat på deras rea varor så gå och gör det nu! Hur bra som helst.

Lips x3

Idag på stylistlektionen så hade vi inriktning på läppar och skulle måla i starka färger. Här är färgerna som Frida sminkade på mig!
1) Svart

2) Orange

3) Vinrött!

Alla läppstift kommer från Make up Store!

GLAD ALLA <3 DAG!


Hair tutorial: Bun!


Summer inspo

collage; av mig @ polyvore

And there's glitter on the floor!

Har börjat älska Kesha så otroligt mycket. Hon är så bra!! Hon kör sin egna grej och hennes låtar betyder verkligen någonting. Alla har ju sina kändisar som man berörs extra mycket av som till exempel Justin Bieber, Tokio Hotel, Britney Spears etc.. Kesha är min favorit sångerska just nu och den här videon är verkligen hur snygg som helst. Speciellt på slutet. Take a look!


Jag tror att jag ska låta Kingsley förklara hur jag känner för Kesha just nu:


I don't need anybody in my life that doesn't want to be there

Det har gått så lång tid nu sen vi pratade. Om jag skulle försvinna helt, skulle du ens bry dig?
jag älskade dig min vän.. och vi sa inte ens hejdå.

Preen Runway Show Live

Som rubriken lyder så kommer modevisningen sändas live här http://www.livestream.com/preen om några minuter!


Sunday's Spotlight: Chanel Iman

Hon har en otroligt rolig, färgglad stil och är inte rädd för att blanda material!



Shoeporn #2



Source: Monica Rose's blog.

Min lördag i bilder!

Jag och mamma hade mor och dotter dag idag! Vi gick ut eftersom det var så sjukt fint väder

Sedan åkte vi till Karlaplan och åt lunch på Foam, ett riktigt mysigt ställe med jättegod mat!

Sen så tog vi en kort tripp till Zara där vi inköpte ett par byxor, en skjorta och en skitsnygg klänning till mig. Efter det så tog vi en prommis till Slussen för att gå in på fotografiska! Visar er senare vad jag fick hem :)

Till sommaren

Ska mitt hår också se ut såhär! Nicole Richie är verkligen hur snygg som helst.

Fortet

Igår var jag på ett ställe som kallas för "Fortet" i Rådmansgatan med klassen. Där delas man in i lag och går in i olika rum för att klara olika utmaningar = som på fångarna på fortet. Det var hur kul som helst! Nu dagen efter har jag 8 blåmärken på benen och träningsverk i hela kroppen. Men det vare värt! I ett av rummen hade de ett stort bollhav. Hamnade på bottnen flera gånger och trodde att jag skulle drunkna för det var lite luft där nere hahahah men kul var det. Typ såhär såg det ut:

Jessie J

Åh den här bruden är så jävla cool. Kolla gärna på hela videon! Älskar hennes outfit också, hehe :)
Lyssna på hennes andra två låtar; 1 & 2

I stare at my reflection in the mirror...
Why am I doing this to myself?
Losing my mind on a tiny error,
I nearly left the real me on the shelf ...
"no,no, no, no..."

Don't lose who you are, in the blur of the stars!

Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay...
Sometimes it's hard, to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are!

klänningen


Gud vad fin klänning, helt perfekt från Acne. PicSource: sthlmstreetstyle.com

Rachel Zoe for Lindex

Åh! Läste nyss i en blogg att Rachel Zoe kommer göra ett samarbete med Lindex! Kollektionen kommer ut 18 april. Gud vad spännande!

There's not a thing that I would change.

Hej! Förlåt för en skit dålig uppdatering! Men har varit upptagen med att gymma, fixa manikyrer på öppet hus, praktisera, vara barnvakt - you name it. Så kommer tillbaka till bloggen med en skön låt!

PLEASE HELP ME

Jag har varit på jakt efter en "faux fox tail" knippa eller vad man nu ska kalla det. En accesoar man kan hänga på vad man vill igentligen men mest på väskor. Har verkligen blivit kär i denna vita version som heart+bleecker har. Har ni någon aning om var man kan få tag på en sån? Tänker inte ge upp tills jag hittar en! Hahah
Här är lite exempel bilder:



Åh! SÅ SNYGG

Stylein

Här kommer videon från Stylein. Den sista visningen jag gick på! Min första fashion week har varit hur roligt som helst!

IT'S FRIDAAAAY

Har ingen aning varför jag skrev rubriken på engelska, men nu får de blir så! Är hemma hos Issa och vi håller på att fixa oss för itgång! Äntligen har jag fått ut henne! Nu ska vi ha kul.. Som fan. Ska fira min och Johns 3 månader idag  även fast han inte är... Men nu måste jag rulla. Chiao


Three rock covers -

Som är mina favoriter. Bara nääästan bättre än originalet eller vad säger ni? :)


Stylein s/s 2011


Åh! Så galet snyggt. Efter visningen har jag blivit kär i deras plagg.

Onsdag

Hej snyggingar. Gud vilken dag, har varit på min nya praktikplats, Elise i Sturegallerian. Kom och kika förbi på onsdagar vettja! Jag älskar verkligen att praktisera där, tjejen jag jobbar med är sjukt snäll och älskar verkligen väskorna och de flesta plagg därinne. Efter praktiken åkte jag direkt hem till Solna igen för att vara barnvakt. Annars har jag inte gjort så mycket. Ska redigera lite videos och bilder och sånt! Sen uppdaterar jag säkert igen. Puss!

SF: Ida Sjöstedt

Börjar dagen med att lägga upp ett nytt avsnitt av StayFashion!

Outside Berns: Tisdag

Har haft en jätte bra dag! Var i skolan och sen efter det så åkte jag mot Berns igen. Idag såg vi först The Local Firm och efter det Stylein. Har varit en jättebra dag, får verkligen en rush av att se visningar. Någon vacker dag ska jag sitta front row!
Men i det här inlägget visar jag bilderna från innan & efter visningarna. Förlåt för att vissa bilder blir snea. Men det går inte att ändra av någon konstig anledning..

Söta Viola på vid våra platser.







Andrea Hegard - Min favorit bloggare just nu! Så kul att träffa henne i verkligheten.


YOU

Helt underbar cover från The pretty reckless