@ Ida Sjöstedts visning på Berns

Wow! Min måndag har varit hur underbar som helst! Började med att vi hade stylistlektion i skolan och sen åkte jag, Viola och Lindah till Berns för att kolla på Ida Sjöstedt! Tänker inte skriva så mycket men låter bilderna få tala för sig själva så kanske jag berättar mer imorgon. Imorgon ska jag på två visningar till!! Och tacktacktack Viola för att du tog med mig!












Alla bilder tagna av mig, fråga gärna om ni vill använda dom.

Vintage chanel

En av mina favoritbloggar heartbleecker har nyss fått en vintage chanel väska. Hur snygg?!




Somebody mixed my medicine

Mitt nya favoritband. The Pretty Reckless. Denna låt är bara för jävla bra.

Sunday stress

Söndag. Dagen som vanligtvis brukar innehålla myskläder, glass & film. Men idag var det istället, stress och förvirring till 100%. Sov till klockan halv fyra vilket inte alls var bra. Har ändå lyckats komma på morgondagens outfit (yay!) Ska ju på Ida Sjöstedts visning imorgon. Är hur glad som helst.
Men har tre uppdrag tills på onsdag iallafall: 1) Hitta en praktikplats 2) Hitta outfits till visningarna 3) Börja filma till streetstyle projektet. Wish me good luck!

oraclefox does it once again




Kim & Kourtney take NYC

Åh har nyss kollat på första avsnittet av Kim & Kourtney take NYC! Har länge kollat på Keeping up with the Kardashians och älskar verkligen deras serier. Här är första avsnittet!

In school

Tjena blöggen! Sitter i skolan nu, dock inte på bilden under men kändes för äcklig för att vara med på bild idag, haha! Försov mig så hann inte sminka mig tillräckligt eller någonting. Men nu på förmiddagen så har vi haft en tjej från Alterna som kommit och pratat om hennes produkter, ska definitivt köpa det sen! Bästa schampoot och balsamet som finns. Juste! har en annan sak att meddela. På måndag så ska jag, Viola & Lindah kolla på Ida Sjöstedts visning på Stockholm Fashion Week! Är så otroligt taggad och glad, måste bara ta reda på vad jag ska ha på mig (!!)

Nytt från Nelly!


chaaarleeyk

Att vara i distansförhållande är nog det svåraste jag varit med om. Att veta att den personen man älskar mest av allt är på andra sidan jorden just nu är så jävla jobbigt. Innan jag började prata med min pojkvän så trodde jag aldrig att jag skulle få vara med om något sånt här. Dessutom när man är så ung som jag är... Men när man handlar i en sån här sits själv så förstår man hur det verkligen känns. Man känner sig ensam, rädd och övergiven. Att få prata med människan som får en att känna sig som den lyckligaste tjejen på jorden högst en timma om dagen, och inte få träffa den på först två månader, och sen sex månader (när han åker till Irak). Man försöker fly ifrån tanken, man vill inte möta verkligheten även fast när man vet att den kommer komma snart. Men min pöjk är bäst, och om man läser det här (troligen med hjälp av google translate) så ska han veta att han är perfekt och att jag älskar honom av hela mitt hjärta

bullets

Åh så bra! Avundar dessa sköna brudar!


Dansa med vapen


Stylisterna.

Såg ni också premiären av "Stylisterna" på kanal5play igår? Vad tyckte ni?
Personligen så hade jag nog för höga förväntningar, det verkar som att deltagarna inte var så seriösa. Utan valdes nästan lite av slump. Samtidigt så var det ju bara första avsnittet också så man har ju inte fått sett så mycket än. Menmen! Ska bli kul att se vem som kommer vinna :)

Grazia Italy





Svar: Hårförlägning

evelina:
Hej Stephanie! tänkte bara fråga om du har hårförlängning fortfarande? kan du inte berätta lite om det, hur det är att ha clips, du köpte det på taj mahal va? räcker ett paket för att få det så tjockt som ditt? lite tips och sånt bara :) vore roligt!

Hej Evelina! Yes det har jag, men använder det bara då och då. Jag har bara prövat på clips, så jag vet inte hur det är att te x sy in extensions. Att ha clips fungerar bäst för mig för jag gillar att kunna ta av den då och då och att det är så enkelt att sköta. Har även hört att det är de som sliter minst på håret. Jag köper det från Taj Mahal men det finns en till hårförlägningsbutik runt gatan, så om taj mahal inte har just den färgen jag har så går jag alltid dit och kollar. De ligger alltså runt hörnet från tajmahal, väldigt enkelt att hitta.
På min gamla hårförlägning (som jag klippt upp) köpte jag två paket. Taj mahal har olika märken och vissa märken har tunnare hår än de andra, så ibland kan det bli för tunnt och därför måste man köpa två paket. Men det får man se efter att man sytt ihop det första paketet med clipsen.

Här står det lite mer om extensions; http://michaelofrisorerna.se/loshar/

Jag utan & med hårförlägning:

Tidningen!

För ungefär två månader sen kom en tidning till våran skola och intervjuade oss! Här är sidorna vi fick!

Min dag i bilder

Hind, Jag, Oliwia & Viola i skolan idag!

Fika med Lindah efter skolan

Lindah och jag i en tygaffär!

Hahah

Ska sååå göra det här nästa gång jag går in i en affär hahah

Sunday

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, men började med att dra till Stadsmissionen och fick hem tre otroliga kap som jag kan visa senare! Metallic-färgade byxor jag klippt om till shorts och två söta tröjor. Det gick på 180 kronor, bra va?
Efter det så drog jag till gymmet och gick på ett crosstraining pass! Det gick inte alls bra idag, blev helt körd på slutet och trodde att jag skulle svimma. Förstår inte varför, menmen. Kanske var för att jag ätit mycket godis i helgen eller något. Nu kollar jag på Yves Saint Laurent filmen och bloggar samtidigt haha!
Juste! Min pojkvän gaddade sig igår, den blev sjukt fin! Är så avundsjuk!

For those who do not know..

.. Så har jag lagt till twitter och google translate till bloggen! Ni hittar det längst ner i menyn
/I just added my twitter and a google translate app to my blog! You can find it below on the side bar.


take me on a ride



Åh! Kan inte sluta lyssna på de här låtarna, så sjukt bra!

Filmhelg

I helgen så ska jag hålla mig borta från fester. Känns skönt men ändå lite tråkigt för man vet inte vad man ska göra med tiden. Jag som vanligtvis springer runt och är sysselsatt med typ tusen saker. Så därför gick jag till videobutiken igår och hyrde dessa filmer! Recension kommer sen!

Vårens hår trender 2011

Gjort av mig, Lindah och Oliwia! Vi fick det här i uppgift som redovisades imorse. Det är inte helt perfekt men tycker det är roligt. Vad tycker ni? Om ni vill göra bilden bättre så ändrar ni det bredvid fyrkanterna där nere. Haha bra beskrivning.. Lägger in de andra avsnitten sen!

Videoblogg #1


Thursday

Hej på er! Kom hem för några timmar sen från skolan. Den här dagen har varit ganska lugn, har haft datorkunskap, klassråd och matte idag. Stannade kvar efter skolan med Lindah och filmade klart det sista till våran videoinspelning om vårens trender som ska redovisas på fredag. Taggad! Har en ganska rolig intervju på mode avsnittet som kommer läggas upp på youtube sen! Jag tror att ni kommer gilla det! Har mycket att göra men uppdaterar nog senare! Här kommer dagens.

18JAN10

Topp - H&M, Jeans - Salt, Skor - USA (Hade uppenbarligen inte dom på mig ute)

awesume

Nu har alla butiker och internetshoppar kommit ut med vårens nya trender och kläder. En av mina favoriter är Nastygal. Gud vad jag dör för dessa fyra outfits.

Tisdag

Gud vad tråkigt uppdatering, sorry! Just nu sitter jag i skolan och har svenska. Snart ska jag, Oliwia och Lindah röra oss mot Solna centrum för ett "hemligt" möte inför våran vår trends film inom mode som ska redovisas på fredag. Så taggad! Har nyss skypat med John också.. Usch fattar inte hur jag ska klara mig nu när han ska vara borta så länge. Men försöker att inte tänka på det. Menmen, nu ska vi dra! Puss :)

Beach body 2011

Hello lovers. Fyfan vad halt det var när jag var påväg till gymmet idag! Halkade typ 40337590 gånger och det var stora vattenpölar överallt så trodde att jag skulle drunkna. Men idag provade jag på Crosstraining! Det var ett riktigt hårt pass och fyfan vad bra det kändes efter! Jag känner att träningen går bra för mig nu, har tränat i sex dagar den här veckan. I måndags var det poledancing, på tisdag gymmade jag med Amanda och körde på armar, onsdags gick jag på yoga fem på morgonen, torsdags körde vi ben om jag kommer ihåg rätt och i fredags körde vi lite allt möjligt. Hoppas bara att dessa vanor håller i sig nu också.

Just cause..

.. Your the only one on my mind, and my heart belongs to you. Love you smorfie.


FREDAG

Har inte uppdaterat idag eftersom jag har varit på ett ganska konstigt humör på sistonde. Är glad på dagen men så fort jag kommer hem och inte sysselsätter mig in i något så blir jag deprimerad. Saknar att kunna prata med min pojkvän, saknar att ha en allra bästa vän. Även fast jag har så sjukt fina vänner i mitt liv så kan man mitt i allt ändå känna sig ensam.

Pretty Little Liars

Måste bara tipsa er svenskar om en serie jag börjat kolla på som Lindah berättade för mig om. Den är så jävla grym! Är helt fast nu och kollar två avsnitt om dagen. Den heter som rubriken lyder; Pretty little liars. Handlar om fem bästa vänner som har skitkul med varandra tills en dag då en tjej försvinner. De får senare veta att hon har blivit mördad men ingen vet av vem. Tjejerna får konstiga sms från någon som kallar sig för "A" och de tror att det är deras döda vän.

Nu ska jag inte berätta mer för 1) Jag orkar inte & 2) Ni måste verkligen se den.
och det kan ni göra här: http://tv.blinkx.com/show/pretty-little-liars/IOKHdYnibJWQJ2Su

Pole dancingen!

Jag provade ju på pole dancing i måndags, glömde berätta hur det gick! Det gick skitbra. Var verkligen jättekul. Först kände man sig lite naken i korta shorts, benvärmare och linne men det gick snabbt över, alla hade varsin stång vilket var skitbra. Vi lärde oss med koreografier vilket var skitbra. Så jag har bestämt mig för att börja på riktigt på måndag. Ska bli grym!

SJP Behind The Scenes - ELLE

Åh! Att hon fortfarande är så snygg. Älskar henne, och att hon nu ska designa är ju grymt.

Off to Odenplan.

Heeeeey bebisar. Har spenderat stora delen av stan åt att leta efter ett par mini-mjukis-shorts & benvärmare. Why? För att jag ska nu iväg och mötta Amanda & Johanna inne i stan. Ska nämnligen prova på poledancing! Yes you heard me. Är ganska taggad men ändå nervös för jag vet inte vad jag ger mig in på. Kommer säkert bara klanta mig på stången... Men! Berättar mer sen!

Elin Kling & H&M


Shit vad kul! Elin Kling är H&M's nästa gästdesigner. Hon har ju verkligen en fantastikt cool stil så jag är mer än taggad tills 3 februari då kollektionen släpps. Wow!

Like sex to my ears

Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade sjukt sent. I know. Skitdåligt eftersom jag börjar skolan på tisdag menmen. Kommer bli skönt sen när jag ställt om klockan igen. JUSTE! Idag kom mamma hem från rom. Har saknat henne för mycket. Har varit ensam hemma i tio dagar nu. Snacka om att jag har lärt mig de vuxenkvaliteér som krävs för att överleva ensam hemma.
Imorgon så ska jag åka till stan och lämna tillbaka en halsduk och förmodligen köpa ett nytt dataskydd.
For now..
... Så bjuder jag på denna underbara låt & som rubriken lyder: det är som sex för mina öron - älskar det!

I Like





Dreaming is believing

Don't lose who you are, in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay...
Sometimes it's hard, to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are!

And little arms!

HAHAHAH jag och Lindah kan inte sluta skratta!

Gårdagen


Innan jag gick på fest hos Elize igår. Hade sjukt kul igår kväll! Men nu ska jag dra till Lidingö för att äta middag hos söta Lindah!

Who doesn't love the 80's?

Jadu haha, vad gör Isabella och Stephanie en torsdagsnatt som denna? Jo, stylar mig till en åttiotals brud med inspiration från Grease och unga Kylie Minouge. Galet hår men börjar faktiskt älska det. Tänk att växa upp på 80 talet. Att se ut så här varje dag skulle faktiskt vara skitkul.


Nya shorts

Från bikbok. Vad tycker ni? :)



Swim 2011 med VS

Är helt kär i den turkosa baddräkten! Så otroligt snyggt!


SSX 3 & CityVille

Sitter hemma med Lindah nu, hon spelar ssx3 på min gamla playstation 2 & jag sitter framför Cityville. Nerdarna nummer ett haha! Idag har jag inte gjort så mycket, hämtat ett paket från posten, handlat, fotat och lite såna saker. Ointressanta saker. Jag vet. Här får ni en facelook från imorse. Wiiieee

Cravings #1


2 månader idag


älskar dig

Her name is Rumi

Pratade med Issa tidigare idag om allt mellan himmel och jord. Kom in på vems garderob vi skulle vilja ha och min är definitivt Fashiontoast's. Har nog re-bloggat hennes bilder ett par gånger nu men kan inte sluta att bli inspirerad. Usch så snygg och otroligt grymma bilder har hon också. Skulle inte banga att ha en egen skitbra fotograf, bo i en fantastisk miljö och hänga med bryanboy.



Fashion Students, Milano