Will you marry me?

Jag tror att jag har en crush på den här killen. Ser riktigt gossig och mysig ut. Även när han beter sig som alkoholisterna på på alkisberget i Solna centrum. skitsöt.

Våran dag på grönan!


Hade så jäkla kul! - Video filmad och redigerad av Lindah

Intressant.


hittade denna på tumblr.
"This is someone dying while having an MRI scan. Before you die, your brain releases tons and tons of endorphins that make you feel a range of emotions. This is why when people die, they see things like “a light” and they feel so euphoric."
Har alltid haft tankar om döden och hur den är. Nu kanske jag låter självmordsbenägen vilket jag inte alls är men iallafall hur det känns. Att gå bort. När allt bara slocknar.

The beginning of a new chapter.

Dålig uppdatering. Som vanligt. Men lite längre än vanligt. Har länge funderat på meningen med bloggen. Som jag nu tappat med tiden. Just därför kommer jag ändra meningen tillbaka till den första anledningen som jag skapade den här bloggen. Den här bloggen kommer härmed bara innehålla saker från mig, min vardag och mina tankar. Och när jag väll känner för att blogga om vackra ytliga begär och saker som inspirerar mig så kommer jag att göra det HÄR (http://www.stephaniescorner.blogg.se)

Så ja, alla ni som gillade min blogg för alla "mode" saker jag skrev och gjorde kan ju börja läsa den. För den här bloggen kommer vara stället där jag kommer skriva av mig om allt och alla.

Förberedelse inför modevisningen!

Kommer vara här ganska länge så jag uppdaterar från skolan!

Dagens

Magtröja-bikbok, Shorts-H&M

I morgon, torsdag den 5 maj, är det äntligen dags för den stora modevisningen som vi stylister arrangerat åt klädföretaget Tyra. Eventet är sponsrat av Depend, Fairtrade, Ekorrens ekologiska smågodis, Revlon, Tyra, Vitamin Well och Månpocket. Riktigt schyssta goodiebags till de 50 första. Idrottsvägen 4 kl 19.00!
(man åker med 474 mot Hemmesta från Slussen, går av villagatan.)
Varmt välkomna!

Beach Body 2011

Victorias Secret Style! Folk undrar ju alltid hur de får så snygga kroppar. Så jag antar att det här är svaret! Älskar den här videon!

Elle Norway

Det är exakt såna här bilder jag älskar. Naturen, det vilda. Åh så fint.
Alexandra Nilsen är modellen.


Älskar shortsen till höger!

Alexander McQueen Backstage

Women's Autumn/Winter 2011

stressed out

Mycket händer för mig just nu. Ungefär hela veckan är fullbokad. Imorgon efter skolan ska jag vara modell åt Soad. Jag ska stylas i burlesque tema vilket blir skitkul! Ska se ut som Christina Aguilera med de stora krulliga håret haha. Sen på onsdag så har vi genrep hela dagen inför modevisningen på torsdag. Det ska bli så himla kul! Och riktigt skönt när man väl är klar med de för då kan man fokusera mer på de andra ämnena.
Nu ska jag packa inför morgondagens plåtning, göra klart en svenska uppgift, ut och jogga och sen soooovaaaa. yay.

en ganska seg bild på mig just nu

FashionTv: Daphnie Groeneveld

Haha gud den här videon är så gullig, älskar hur hon pratar! Och det faktum att hon kommit så långt när man bara är sexton år. Så jäkla sjukt, men riktigt snygg är hon!

VALBORG!

Har inte bloggat på några dagar känns det som, har varit lite busyyyyy. Igår var det valborg och fyfan vilken galen dag. Åkte till Uppsala runt niotiden (på morgonen) med Frida och hennes gamla klasskompisar, satte oss ner, käkade jordgubbar & drack vin. Så hade dom ju en fetgrym dj och livet var på topp. Här kommer lite bilder.