Just nu....så ska jag kolla på nya avsnittet av real world cancun! om du också vill kolla så tryck här

Dagens videoinlägg (klockan 8:40)


(hade inte sovit någonting, och var jättehes haha)

Hur man gör en varm-choklad ännu godare..

Man tillägger:

(den speciella oboyen har apelsinsmak i sin, om man inte har sån så kan man köpa marabou choklad, valfri smak och hacka upp den i små bitar och strö över varma chokladen)

för några dagar sedanOch mitt nya favoritprogramm är:


REAL WORLD CANCUN
Har kollat på det ända sen den hade premiär och har varit helt fast vid det enda sen dess, älskar den!
Här är en sammanfattning från senaste avsnittet:
Joey returns home from his grandmother's funeral, launching a "Send Ayiiia Home" campaign even after he learns she has resorted to cutting herself. Jasmine continues to get closer to Pat until she finds out he might have slept with CJ's girl, Amanda, but ultimately decides she isn't ready to give up the romance.

Another one of my milkshakes


When love takes over


.. ÄLSKAR DEN!

Dags för Bruno!

och det blev med amanda och david, men får inte tag på han så jag freakar runt lite just nu.
men valde nyss en senare bio 21.30 så vi kommer nog hinna få tag på pojken.

men nu ska jag städa, höres!

24 juli 09

Så! Nu har jag gjort iordning mig till sommarens sista gitarr lektion. Ska försöka lära mig så mycket som möjligt idag så att det håller sig. Efter gitarr-lektionen ska jag antingen hem till min gamla styvpappa (han har varit min styvpappa i 7 år) och kolla på hans nya lägenhet i sumpan. Eller så ska jag ut med David & Boman och kolla på Bruno.
Vi får se vad jag gör men det kommer nog bli en lugn, fullspäckad dag.
  

off to guitar practise!

Videoinlägg: talk talk talk..


videoinlägg
by stephanieharv

22 juli 09

Hello, idag så har jag varit med Jonas, Stoffe, Raffe och Amandapanda. Vi gjorde typ ingenting, vi var mest hemma hos mig och lekte i mina sängar (yes, jag har två stycken.. haha) Sen så gick vi och åt på thairestaurangen som ligger ca 5 minuter ifrån mig. Det var as god mat och idag så har jag bara tagit det lugnt. Nu när jag kom hem så hade mamma köpt koss hörlurar till mig, så att jag kan kolla på tv sent så att jag inte väcker henne.

Koss hörlurarna och ett finger utan lösnagel..
Och förresten så ska jag..
Ta gitarr lektioner med Linda imorgon i fryshuset! Vilket längtar till eftersom jag har alltid velat spela någonting på gitarr. Gitarr och piano är det finaste instrumenten någonsin. 
Men nu ska jag ta en dusch och sen sova! puss


Get to know me better

Tja, jag är en galet öppen tjej på bara femton år. Jag älskar att vara med kompisar och shoppa. En av mina stora passioner i livet är musik. Jag lyssnar på nästan allt förutom screamo och klassiskt, vilket kanske inte är så konstigt eftersom den sortens musik suger.. (dah?) haha


Jag är den tjejen som älskar att skratta & att njuta av livet så mycket som det går. Jag vill prova på allting som kommer min väg.


Och jag tror att jag är en av få personer som har insett vad äkta kärlek är, so i ain't no fake bitch som inte älskar dom som hon säger att man älskar. Älska är ett starkt fucking ord som man inte ska missköta! Mina två närmaste bästa vänner är Amanda och Linda. Dom har varit vid min sida under både bra och dåliga tider och det har hjälpt mig mycket.


Jag reser även mycket vilket påverkar mitt liv ganska stort. Jag är en amerikansk medborgare med en pappa som bor kvar i Kalifornien (som är tillsammans med min styvmamma Melissa och som har fått min styvbrorsa Bo-Kyle).  Så jag är där på somrarna och en del små lov för att vara där för Bo-Kyle nu när han växer upp och för att stärka min relation med min pappa så bra som det går. På traven så har jag fått många vänner i USA vilket gör mitt liv lite mer komplicerat. För nu eller senare så måste jag välja vilket liv jag vill leva. Vilket betyder att jag måste offra en hel annan livsstil för att kunna ha ett balancerat liv när jag växer upp. Jag kommer inte orka åka fram och tillbaka i 30 år till.

Kanske 5-10 år till men absolut inte mer.


Två av mina nyfunna hobbysar är att rida och spela tennis. Det är så kul! Men det gör jag bara lite då och då eftersom jag inte orkar joina en ridklubb eller någonting,  tror inte jag kommer ha tid med det eftersom jag måste fokusera på plugget.


Anyways, så var det här en inte så ytlig beskrivning om vem jag är. Men nu vet ni vem jag är lite bättre, LOVE FROM ME


I miss you C

I miss the sound of your voice
I miss the rush of your skin
I miss the still of the silence
As you breathe out and I breathe in

If I could walk on water
If i could tell you whats next
Make you believe
Make you forget

Come on get high
Loosen my lips
Faith and desire
And the swing of your hips
Just pull me down hard
And drown me in love


YOU ONLY LIVE ONCE


Jag aleks och paul påväg till Las vegas! Och som ni säkert hörde så smög vi ut. Busiga som vi är, haha.

Nyinköpt

Nu när jag är hemma igen så passade jag på att unna mig lite nya saker, jag brukar aldrig ha lösnaglar eftersom mina naglar är så pass hårda och långa men kände för ett litet undantag idag.. love them :)

The Sims 3

Först så var jag inte sugen på att köpa det, men nu är vill jag verkligen ha det. Haha, funderar på att köpa det idag men vi får se. Kanske spenderar 450 spänn på något bättre. Som.... skor?

Jag tror jag kör på skor den här gången, haha

Tidigt Videoinlägg :)


Höj volymen så högt du kan, man hör inte annars x)

IM BACK HOME

Och jag vet att ni har saknat mitt bloggande, haha!
Nej men jag är så glad att vara tillbaka. Skönt att få vara i min nya lägenhet också! Fast det känns så konstigt att vara här och att inte åka tillbaka till gamla lägenheten. Men jag gillar den här lägenheten mycket mer. Men anyways så har jag varit med Amanda och Linda, dom kom till flygplatsen och överraskade mig! Jag blev galet glad eftersom jag saknat dom så mycket.
Här är bilder från dagen:

My new love

TENNIS!
Jag har aldrig riktigt kannt att en sport passar mig, men for nagra dagar sen sa borjade jag, BK & pappa ga ner och spela tennis pa kvallen. Forst sa var jag jattedalig men efter ca en halv timma sa borjade jag bli riktigt bra. Sa blev det bara roligare och roligare och jag alskar det! Nu har vi gatt ner till planen nastan varje kvall & kanner verkligen att jag har lust att fortsatta nar jag kommer hem till Sverige. 

+ sa ar det as bra traning!

?

Det ar en del som har sagt att jag paminner dom om Scarlett Johansson, vilket jag tycker ar ganska konstigt. Men vad tycker ni? ar jag lik henne?

Some really good music
Videoinlagg! ;)


Representing Vergo..

varan vardagliga vackarklocka


Can you see something weird?


Tattoos

Jag vill ha en tatuering sa mycket! Det ar sjukt. Jag tycker det ar grymt snyggt, sa om ni var tvungen att tatuera er. Var skulle ni tatuera er da och vad skulle det vara for tatuering och varfor?


Fyfan va vi är bra!

Hejhej!

Amanda & Linda här, idag så har vi varit i stan och träffat Jossan samt gick runt lite sen blev vi trötta så åkte vi hemmåt bara att vi ville inte hem så vi gick på en promenad i Solna så passade vi på att gå förbi Steffis nya hem (Dit hon har flyttat). Så var hennes mamma hemma så vi ropade på henne, så fick vi komma in och där hade vi ett riktigt trevligt samtal.
Btw: Ditt rum och eran lägenhet är skit mysig!

Stephanie Emily Harvey nu får du ta och komma hem! Du har varit borta alldeles förlänge!  SAKNAR DIG ÄLSKLING!

/Amanda & Linda

Om min resa


Haha, jag har inte uppdaterat pa lange & har verkligen ingenting att sriva om forrutom det har.

Sa, som ni vet sa alskar jag att vara har. Jag alskar att kunna prata mitt sprak och dessutom kunna utveckla det. Jag alskar att traffa nya manniskor, lara kanna dom och skaffa minnen tsm (liksom lite svart att inte gora det nar man ar har en ganska lang tid).
Det som suger ar flygplansresan, det SUGER
Det tar forever och man har absolut ingenting att gora pa typ 20 timmar totalt. Jag aker dessutom ensam, ingen mamma, pappa, slakting, kompis. Det ar absolut ingen som ar med mig nar jag aker. Det var spannande forsta gangen, folk kollade pa en och tankte; aker hon verkligen ensam? Och det suger att aka ensam. Men det ar bara nagot som man maste ta sig igenom. Den forsta veckan ar ganska langsam, for man ar trott efter flygresan, man ar inte van med spraket, sa man pratar inte lika mycket och det ar inte sa mycket som hander da.
Men det blir battre och battre nar veckorna gar, som nu t ex. Nu har jag hamnat i stadiet dar jag ar bekvam med spraket. Jag har borjat tanka pa engelska. Vilket kanns ganska annorlunda men anda naturligt. Och da blir det mycket bekvamare att snacka engelska. Vilket ar as bra. Nu har jag borjat traffa jattemycket nytt folk. Vilket ar harligt! Dom visste visserligen vem jag var innan. Eftersom det har ar en liten stad dar alla kanner alla. Och manniskor snackar. Te x nar det var "movie in the park night" sa var det tva killar som jag aldrig traffat forrut som sa; Oh your the swedish girl, right?
Mitt svar brukar vara: HELL YEAH :D
Sa under hela kvallen sa lar jag dom svenska.. Ajuste! En kille hade Boten anna laten pa sin mobil! Han ba; Do you listen to Basshunter?
Det var sa javla coolt, haha.

Men det har varit sa att jag har forsokt forklara hur det ar att bo har. Men jag tror inte att nagon verkligen kommer forsta tills dom sjalva upplever det. Det ar en grym kansla att fa leva pa ett helt annat satt.

From Viva Las VegasHaha, har ar lite bilder fran las vegas. Jag hade sa kul nar jag var dar, fan att jag inte hade kommit dit en timma innan, for da var Lindsay Lohan, Johnny Depp och en massa andra personer pa varat hotell!

Everything going on over here,

Mitt bloggande de senaste dagarna har verkligen sugit farfars adra, that's why i won't be writing as much as i used to. It's going to be so good when i get back home to my windows computer that has picassa and paint. Does mac computers even have paint? cause i cant find it. God i hate mac. They are so confusing.

So, as some of you know. Last time i went to Bear Valley i met this guy. We fell in love and then when i went back home to Sweden i didn't see him for like 6 months. So on myspace & msn, we both said that we missed each other (a lot) and that he wanted to take me out on a date. (on top of a hill, beautiful view, having a picnic).
And now when i'm here, everyone starts to talk about him & his girls. And how he's acting like a player.
So, i haven't talked to him sence i got here, witch is kind of awkward. I just don't know what to do, he got really mad about the fact that i didn't call him. And the thing is that a part of me really wants too see him, but if i will. I might get a new crush on him and if that happends. I'm gonna have a really hard time going home again. Just like the last time.. AND i really don't want to be just one of his girls.

So, now im kind of trying to avoid him. Just until i found out what to do.

Anyways, ive started hanging out with Morgan and Markie, they are so nice (and they actually know some CUTE boys, haha) 

And now everyone celebrates 4 of July, wich is a really big thing over here. Everyones walking around in US t-shirts and theres flags everywhere and there's people coming over today and where gonna eat barbeque. YAY

Haha, yea!

Haha x)