Inte så fint videoinlägg..

HAHA, men iallafall så pratar jag lite om idag och den "fantastiska" skvaller-skol-blogg som alla snackar om...

Typ jättekonstigt videoinlägg men ville bara få ut mig det! :)

Busy, busy.. någon som vill ge mig lov?

Shit vad många grejer jag har på gång den här veckan. Kommer aldrig få vila haha! :/

Torsdag(imorgon): Spanska (glosor ska vara klara), Svenska (uppdraget ska vara klart), möta upp Nigel och gitarristen, köpa gitarr, äta något snabbt, gå på dansträning med Tina, träna efter danspasset, duscha och plugga.

Fredag: Elevrådsmöte, idrott och ea, sola, åka in till stan (eller solna c) för att köpa f-present till Elize, möta upp amanda, hyra film och köpa godis, ha mysskväll

Lördag: Gå på utbildning (muf), muffika, mufmiddag och troligen kampanj, försöka hinna med att plugga lite också..

Söndag: Gå på Pablo Fransiscos show på China teatern med elize (elize fyller år!) & Födelsedagsmiddag (Plugga om jag hinner)

Måndag: Ha gjort klart ENG uppdraget och ha SO, efter skolan så ska jag vara barnvakt åt Mael hela kvällen, vara klar med idrottsprojektet..


dagens


I'm gonna be OK, its a party in the usa


Blir glad när jag ser den här, cowboybootsen, lockigt hår, sand/öken, 4x4 bilarna..
Dröjer bara några månader tills jag kommer hem igen! :) (och då är troligen amanda med mig!)

"Barn som svär" haha


Haha, så sjuka barn. Tror jag dör, som små minifjortisar haha!

Dagens


Godmorgon allihopa, nu sitter jag nyvaken och halvhängig och äter frukost. Hela dagen kommer bestå av plugg, plugg, plugg och sen kanske jag ska gå och sola men vi får se. Ha en skitbra dag!

The dead arm


Fredagens FM klädsel.
Nya kängor - skopunkten (klack, vilket är ganska ovanligt på mig)
Jeans - USA
Kavaj - H&M
Halsduk - Åhlens (last year)


Desperate Housewifes!

Den 6 oktober händer det! Då har Desperate Housewifes premiär igen. Det har alltid varit min favoritserie och det kommer det säkert att alltid vara också. Jag kommer iallafall sitta bänkad i soffan när den börjar :)


Horoskop

Här är mitt horoskop från nya veckorevyn jag fick hem idag. Inget vidare precis. Hatar tiderna då ingenting händer och allting bara är "vardagligt". Menmen, får hoppas på att det inte stämmer och det enda som kan göra dagarna roligare är mig själv ;) Läser ni horoskop?

dagens köp!

Tog en sväng förbi stan idag på brist att inte ha någonting att göra. Köpte lite små grejer som jag behöver i min garderob. Den här shoppingen var mycket mer lyckad än i fredags. Jag vet inte varför men jag tycker jag shoppar mycket bättre när jag är ensam. Inte för att det händer ofta men det blev iallafall lyckat den här gången!

Rosa "kofta" från Zara, Cool zipper klänning/tunika H&M och väska Vero Moda.

Kvällsinlägg

Orkar inte jobba mer på bloggdesignen nu, så förväntar mig nog att den kommer bli klar till senast lörgag eller något. Vad tycker ni om nya headern? :)

Svenska Hollywoodfruar

Kom hem från stan för en stund sen och nu sitter jag och kollar på Svenska hollywoodfruar! Jag älskar Anna anka, hon är så skön!


Söndag hela helgen

Den här helgen har nog varit den mest lugna helgen någonsin. I fredags så var jag ute på stan med amanda, vi letade i timmar efter en perfekt fransväska men den var nowhere to be found. Så efter att ha gått runt i några timmar så hittade jag även ringen som jag hade letat efter, jag blev helt överlycklig och det var det enda jag/vi köpte.. Sekunden efter att jag köpte den så tappade lilla amanda den i golvet så den gick såklart sönder. Lyckat? nej. Men vi hittade den andra delen tillslut och nu är den lagad! Efter det så mötte jag och amanda upp lite folk häri solna och vi hade en skitrolig fredag. Sen så gick jag och dom två gossarna tobbe och lewi hem till moi och sov. Efter det så har jag bara varit allmänt trött och seg så jag sov över hos en hemlig person igår och kollade på skräckfilm. Men nu ska jag kolla på tv och måla naglarna! Later


Allt the single babies!


Haha, typ jättesöt :)

Dagens


Jacka - Vero Moda
Tröja & jeansleggings - Gina tricot
Skor - Skopunkten
Klocka - Ur & penn

Tintinstyle.se

Mina höstfavoriter från tintin.se (mycket från hunkydory, smooph och odd molly) och kolla in deras outlet!


Fick nyss biljetter av mamma


Woho, nästa söndag gäller det! Då fyller elize år och vi ska äta middag och kolla på Pablo Fransisco. Det kommer bli så kul! :)


När jag och pappa skydivar 08


I stadsbiblioteket med amanda!


Just nu sitter jag i stadsbiblioteket med amanda, vi har nyss varit ute och ätit uppe på burger king *mumsmums* vi flummade runt som vanligt och det var ju en del som kollade lite snett. Men har man dålig humor så har man ;) haha. Så iallafall hamnade vi här och ska en citat bok och två matte böcker. Ska verkligen tvinga mig själv att komma in i plugg-vanorna. Skriver när jag kommer hem. Chiao!

Gabrielle Chanel Coco


Håller på att skriva en uppstats om Chanel, men visst hade hon världens coolaste efternamn? Coco


Stuff you did not know about Stephanie

  • Jag har haft tre efternamn (Thevelius, westmark och nu Harvey)
  • Jag har haft en halvstorebrorsa (som var japan)
  • Jag har flyttat ca 7 gånger i mitt liv. (till olika länder osv)
  • Jag har en lillebrorsa som inte kan tala svenska.
  • Min pappa är min förebild.
  • Jag hatar grönsaker, men tvingar i mig det då och då.

Justin Bieber - One time (acoustic)




Nästa vecka får jag min gitarr! Då fan ska jag öva varje dag. Och den här låten ska jag lära mig först!


Sökes!


Vad heter denna hundras?! Så otroligt söt, man kan inte sluta le så fort man kollar på den. Eller finns det någon som vet en kennel som säljer sådana? Bara intresserad (a)


Måste rusa!


Ska möta upp Amanda och hennes nya älskling. Så blir det långpromenad & möta upp Tobbe & Lewi!
Chiao <3


The best of us can find happiness in misory



huh? haha bjuder på den :)

Nu finns jag på minoutfit.se!


TRYCK HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MIN SIDA ;)


6 fina hudvårdstips

Stressa mindre
Ett råd som inte är lika lätt att följa alla gånger. Men tyvärr åldras både du och din hud fortare av stress. Ett bra tips är att börja med yoga, det får kroppen att koppla av och ökar blodcirkulationen.

Gå i säng i tid

Att få en god skönhetssömn är kanske det allra viktigaste tipset. Har du dessutom passerat 25 år börjar det faktiskt bli oerhört viktigt att lägga sig i tid. Sena nätter sätter sina spår i ansiktet. En god natts sömn gör att du återhämtar dig från dagens prövningar.

Håll en jämn fuktbalans
Din hud behöver massor av fukt under vinterhalvåret. Du kan tillföra fukt med hudkrämer av olika slag men glöm inte att dricka vatten. Ha med dig en vattenflaska i väskan.

Börja med ansiktsmassage
Det sägs att ansiktsmassage kan hjälpa mot rynkor. Både blodflödet och lymfgenomströmningen ökar vilket är bra för huden. En liten massage med en bra ögonkräm kring ögonen hjälper också mot svullnad.

Skippa sockret
Svenskar äter alldeles för mycket socker. Försök att dra ner på allt vad socker heter, det är inte bra för vikten, tänderna och kan skada collagenet som i sin tur skada din hud.

Kläm aldrig
Genom att klämma finnarna i ansiktet kan du orsaka ärr som kan vara svåra att ta bort. Och om du nu  måste klämm, använd en pappersbit och undvik att pilla med naglarna.

19 september 09

Igår så gick jag och A på fest här i solna, det var najsnajs, det kom mycket roligt folk och en del saker hände som vanligt :) Efter det så tog jag, a, tobbe och lewi en långpromenad som slutade hemma hos mig. Så det blev en big sleepover och vi somnade ganska sent. Vaknade sedan upp av att amanda skulle på släktträff och hämta upp sin chihuahua! Så alla vaknade till, sen har alla bara slappat hemma hos mig, kollade på film osv :) Dom gick nyss hem men ska nog möta upp dom senare, nu ska jag bara städa mitt rum, duscha & fixa mig! Later

Jimmy Choo till H&M

Den 14 november så kommer Jimmy Choo's kläder komma ut i H&Ms affärer. Can't wait! Här är förhandstitten

16 sep 09

Tjenare, idag så har jag bara varit i skolan, vi hade ea och estet. Imorgon kommer bli en mindre rolig dag för att jag har spanska, svenska och iup-samtal.
Jag vet inte varför men jag har aldrig gillat att gå på iup samtal även fast det har gått bra för mig i skolan. Jag kanske inte gillar det för att när jag gick i fyran eller något så skällde läraren ut mig så mycket så att jag började gråta. Ojoj, nu kanske jag avslöjade lite mycket. Menmen, funderar på att göra en lista med "saker ni inte visste om mig". För det finns ganska mycket smått och gott "skvaller" om mig. Haha, men nu får ni ha det så bra :) later!

Dagens: Tjock halsduk, svart väska full med pluggpapper, fläta och röda naglar. Just the way i like it

från musiken, haha!



Efter den 27e så får jag min gitarr!

Scandinavians do it better


15 september 09

Godmorgon! Jag vaknade jättetidigt idag eftersom jag behöver komma in i dom vanliga tiderna. Har ju varit ledig i typ snart fyra dagar, najs! Idag ska jag jogga, städa och plugga. Låter inte så roligt men i'ts stuff that has to be done. Tänkte börja dagen med "dagens snygga från lookbook". Later

Aah, vill ha hennes outfit! Och hur snygg är inte Andreas? (;

-


Quote of love


Gillar det här citatet så himla mycket, det är så sant också. Hela livet strävar man efter att hitta "the perfect man" men det gäller också inte att döma för mycket. Man måste lysa upp de positiva egenskaperna killen har och inte bara tänka på negativa småsaker.

solarium

Idag solade jag solarium igen, så nu har jag fått lite färg på kroppen iallafall. Och amanda var också med och uppdaterade hennes grekland-solbränna. Hon är typ svart/grå nu ju!
 
Hur ofta solar ni?







dagens


Från en schleten steffi, var jättetrött idag efter att ha somnat vid fem-sex tiden igår. Tack gud för att jag är ledig en dag till! Slänger in dagens sköna låt också, later


I want my bacon!

Dom flesta av er har säkert redan sett den här, men var bara tvungen att lägga upp den. GO KING CURTIS


The good and the bad


  • Pablo Fransisco! Han är en as rolig komiker från USA och han kommer till sverige om några veckor & såklart så kommer jag och Elize vara på plats i China teatern! Längtar
  • Lookbook.nu & Min outfit.se! Glöm dom stora fjortisbloggarna, här hittar man riktigt bra bloggar som har sin egna stil.
  • Hösten är på väg: vilket betyder stora mysiga halsdukar, schyssta vinterjackor och lårstövlar. I liko very mucho ;)

  • Dryga & falska människor: Speciellt dom som alltid måste vara bäst på allt. Så dom gör allt för att trycka ner andra som inte är lika bra som dom för att kunna känna sig bättre. Dom som gör allt för att se perfekt ut, lägger kommentarer som: Jag har börjat dricka kaffe varje morgon för då ser jag mer professionell ut – du har en helt störd syn på livet om det är din största prioritering.
  • Att blondinbella åkte till new york: okej, bra för henne. Men det är någonting jag bara inte gillar. Tycker Kenza skulle ha åkt istället. Isabella skriver ingenting om hur mycket hon uppskattar att Kenza faktiskt fixade det åt henne. Om hon hade valt mig att åka skulle jag vara så jävla tacksam och visa mer uppskattning. Men just nu ser Isabella bara ut som en bortskämd, prydig liten brud som inte kan prata engelska. Nu så kommer säkert någon att komma o säga att jag har fel om saken, men det är min åsikt så om du har något att säga, så ja.. Skriv det i din blogg isånafall :)

And i keep watching! (VMA)

VMA galan är fan grym! Jag försöker hålla mina ögon öppna och tack gode gud så är jag ledig från skolan imorgon. Skulle fan dö om jag hade det. Och till ni som inte såg. Det mest chockerande som har hänt hittils är att när dom skulle namnge vinnaren till någon kategori (kommer inte ihåg vilken) så vann Taylor Swift för You Belong With me, vilket är en jättebra låt btw. Så hon gick upp på scenen och var jättechockad och superglad, så kom Kanye West upp från ingenstans och skrek ut; she should not have won this award! Beyonce is the best, lalala" och sen så lämnade han henne på scenen och hon stog där som ett frågetecken! Och som amanda sa; fyfan va respektlös WTF! Sen i början så var det väldigt coolt när Janet jackson uppträdde för att hylla Michael Jackson. Alla uppträdanden har varit grymma. Så nu ska jag fortsätta kolla lite.. later


The VMAS!

Tja, har inte uppdaterat något idag. I know, men idag så har jag iallafall varit ute och tränat. Pluggat lite och varit med kompisar :) Nu så håller jag på och laddar upp inför the vmas! några timmar kvar iallafall men är jättepeppad. Kommer nog bli en jättebra show med tanke på vilka som är med. Vilka ska vara uppe hela natten och kolla?


HAHAHA


Real World 22 Cancun - MTV Shows

HAHAHAHA! Älskar cancun!

Fuck you



13 september 09

Har nästan inte uppdaterat på hela dagen, men som jag alltid säger så ska jag försöka förbättra mig ;)
Men vad tycker ni om min design? Jag vet ärligt talat inte om vad jag tycker, den är snygg och så men man skulle kunna bättra på den lite. Och den kanske är för svart och deprimerande?
I dont know, men jag ska ha den här for now, så får vi se om det blir några ändringar senare. Puss!

en bild på mig och pappa, som snart kommer till sverige!!

Jeansjacka

tja, idag så åt jag frukost hemma hos amanda, gjorde mig sedan iordning för att möta nigel i solna centrum, så åt vi thai mat vilket var vääldigt gott och snackade lite om en london-resa som vi kanske kommer ta. Då kommer amanda också komma med om hon får. Vilket kommer bli riktigt roligt om det nu händer :) efter det så åkte jag hem och nu har jag städat klart mitt rum och chillat galet framför tv:n.

Förresten så har jag fått en jeansjacka av mamma, jag tycker den var riktigt söt!

In the middle of the night

Bild från fotograferingen ikväll, bild tagen av amanda

Nu ska jag gå och lägga mig, så jävla sent just nu men är iallafall glad att jag fick en ganska snygg design tillslut.

Och imorgon ska jag ut och luncha med nigel, och sen typ bara träffa kompisar :) Later


Tillfällig design!

En del grejer hände här i bloggen inatt, så nu har jag en tillfällig design för stunden. Hope ya like it! :)

11 sep 09



Jaa! äntligen så är det tillräckligt bra väder så att man kan använda mössa. Jag älskar att ha mössor på mig och mitt nästa möss-köp kommer bli en svart hängig från H&M. Eftersom jag bara har vita hemma nu. Men iallafall, kolla hur god min varm-choklad ser ut? muums* först så gjorde jag en vanlig varm choklad. Hade sedan på grädde och toppade den med lite oboy pulver, chokladsås och små krossade chokladbitar. Onyttigt? Ja, kanske det men vem bryr sig det är fan helg nu ;)


stor kärlek



I love cheese balls och ostbågar!!

Bara pågrund av spex-bilderna..

Det kanske bara är för att det är sent som jag stör mig på det här, men palla bomba varenda bild :/

gammalt inlägg, som inte kom upp!


Flumm video



Ja, jag gillar att bjuda på mig själv.. haha..

11 september idag..


FOTOGRAFERING!



Idag så är det äntligen fredag och har haft en as rolig dag i skolan. Först så hade jag ea, idrott och sen lunch (detg blev nachos!) och på eftermiddag så hade jag redovisning av projektet och SPEX! Tycker det är kul att vi hade det i början av året och vårat foto blev ju jättesnyggt. Hade verkligen inte planerat vad jag skulle ha på mig men tog bara med mig lite saker och så fick det bli "dum blondin" Läste en bok upp och ned (vilket man tyvärr inte ser på bilden, haha) Det ända som var lite synd var att min lugg var ivägen på alla bilder! Men det är lugnt.
Idag så har jag inga planer just nu, men vi får se vad som dyker upp nu på kvällen. Ha en bra fredag!


JAG DÖR!


10 sep. godmorgon!

Goodmorning people, har nyss druckit frukost (haha) jag gjorde en smoothie med banan, jordgubbar och hallon! Det blev skit gott, är även nyduschad så jag känner mig fräääsch.. Idag ska jag ha ea, föreläsning och sen dans på kvällen med tina! Chiao


Go away, to another place and time.




Vinlägg - nitarnitarnitar



Från igår :)

Milow - Stephanie



S -
"åååh en låt om mig"
Låten - "nanana, Down by the river, down by the rever
Is where Stephanie was left after she died

If it's true what they, what they say
Stephanie has gone away
If they're right, if they're right
Stephanie was killed last night
If they'r right
Stephanie was killed last night"


Eller kanske inte..

And nitar it is

Jag hade ganska tråkigt igår, så tänkte göra något estetiskt-relaterat för betygen. Så började fixa lite med nitar!


(skärpet kostar 100:- från gina)

Yesterdays 08-09


Drack jordgubbs-oboy till frukost!

Skor - don'tknow
Strumpbyxor - H&M
Tröja - Styvmammas affär
Skinnjacka - Vero Moda
Halsduk - Åhlens (gammal

Stephanie fixar; Jackan!


Det ända jag gjorde var att lägga till ett skärp! (ett nitskärp från ginatricot, tog bort nitarna och klippte i halva så att det blev smalare!) Tycker den blev grymt snygg, speciellt bakifrån.

Tips till skolfoto: Hår

Det viktigaste jag tycker på ens skolfoto är ens hår. Det är liksom det och ansiktet man ser. Så därför har jag tagit fram mina personliga hårfrisyr-favoriter. (förutom hippie-bandet.. det passar inte på mig, haha)


Lite fula bilder, men you get the point ;)

Bara jag som missade idol?

Fanfanfan, typiskt att jag inte fick reda på det någon gång innan på dagen. Jag missar alltid premiärstarter! Men ska iallafall kolla på reprisen.


Vad tycker ni om idol?


Dagens låt


av den bästa Pixie Lott - Boys and girls


Dagens snygga från lookbook




Har varit jättedålig på att uppdatera, som vanligt.. Men det känns som om jag har tappat suget till att blogga när jag inte är nöjd med min design. Så det är nog det jag behöver mest hjälp med för att kunna komma igång. Så om det är någon som är taggad på att göra en design till mig så är det bara att säga till! Det jag skulle vilja ha är nog en mer höst-aktig blogg. Den ska även vara ganska bred så att man får plats med många, stora bilder osv.


Mathilda ska sätta på masken på kroken



USCH!

collage från fredagen..


Har inte uppdaterat nu i helgen! Jag vet, men här kommer ett fuckat collage ifrån fredagen iallafall :)


UPDATE: Amanda kanske ska få en chihuahua!! Och jag har nog aldrig varit så avundsjuk i hela mitt liv. Seriöst, hatar min mamma för att hon inte går med på att köpa en hund. Det har varit min dröm ända sen jag har varit liten att få en liten vovve, men NÄNÄ för mamma säger att det är för jobbigt och att jag inte kan ta ansvar över en hund och BLABLA! bullshit.


wtf?


Det är säkert många som har sett den här, men måste bara fråga. Är hon seriös eller bara helt j'vla störd? Okej att inte gilla några bloggare men vafan. Lås in bruden om hon är seriös

Min stressiga dag..

Tjatja, jag vet att jag inte har uppdaterat på hela dagen men som sagt så har jag haft ganska mycket för mig.. På förmiddagen så hade jag spanska, på rasten och eftermiddagen så hade vi förberedning inför en grönare värld och projektuppstart. Runt fyra tiden så skulle jag och Alice (och en del andra) ha ansvaret för cafét. Och det var så stressigt! Nog det jobbigaste jag har gjort på länge.. Men det var ändå kul när det började lugna ner sig lite, det var så mycket folk! Och mina amerikanska choklad muffins gick såklart åt ;) Efter att vi hade städat undan så kom Tina och påminde mig om dansen, haha. Så vi tog 70 mot odenplan och väl på bussen så hittar jag inte mitt busskort! Första gången jag tappat bort något på flera år. Så för att inte missa dansen så åkte vi ändå och när vi kom dit så skulle vi vara i sal 3. Vilket är ett litet dansrum utan fönster. Och vi skulle dansa i en timma och 45 minuter. Det var sååå jobbigt! Men ändå kul! efter dansen så åkte jag hem, nu har jag ätit två mackor och ska snart duscha. Imorgon är det fredag och jag ser mycket fram emot helgen. Även fast jag inte har något planerat än, men det händer alltid något. Men nu ska jag duscha, hadebra!


Väldigt schnygga bilder
tagna från Alice blogg

3 september 09

Godmorgon! Kommer inte kunna blogga på hela dagen för att jag kommer vara i skolan, sälja bullar (pengarna går till barnen i afrika) och sen dansa! Det här blir andra dans-lektionen på terminen så det är kul :) Men jag kommer ta många bilder idag som säkert kommer komma upp ikväll. Puss!



:/

Någon som vill ge mig en resa till New York?



Fick även ett annat inbjudande.. Varför kunde inte vi bara ha en lägenhet i NY istället för London?


American chocolate cookies

Uppdrag: Göra 50 amerikanska chokladmuffins till "en grönare värld" i skolan imorgon

KLART! & Dom blev jättegoda! Tryck här för receptet

Design?

Gud, jag vet att jag har problem med att byta designer hela tiden. Men jag har bara tröttnat på den här. Trodde aldrig att jag skulle säga det här men jag tror att jag vill ha en grå/svart bakgrund istället för rosa. Och en bredare blogg men ändå samma stil. Men innan jag börjar ändra allting så vill jag börja med att ändra headern.. Så, vilken header should i have?
1)
2)3)

1: Tycker själva bilden var cool, bara att jag typ trycker ut bröstet utan att jag märkte det. And i don't want to look like an Pamela Andersson copy, thank you..

2: Tycker den var snygg, jag ser ganska street-klädd ut där. Vilket inte passar min vanliga klädstil, men whatever :)

3: Grymt snygg med bilderna, men kommer den passa i svart/grått? Och nu när det börjar bli höst.

TRYCK PÅ BILDERNA FÖR ATT FÅ DOM FÖRSTORADE :)

GALET! om man bara var där..


HAHA, han typ vände huvet och alla dog!
(två år efter konserten så föddes jag!)
Och en cool del av videon börjar 5:05 för dom som inte orkar kolla på hela :)
Så sött! :o

Mina minnen av MJ när jag var liten, var att när jag kanske var i sex/sju års åldern så hade jag min cd-spelare på rummet och storsjöng till "black and white". Jag skuttade på sängen och trodde att jag var en superstjärna och kände mig såå glad. Om jag hade bråkat med mamma eller styvpappa så gick jag alltid in på rummet och spelade den låten på högsta volym. R.I.P MJ

Swing away


Älskar den här bilden! Den togs nyss

lookfacebodyclothes


Tröja: Ginatricot
Jeans leggings: Ginatricot

(har inte så mycket push up :o )

Operation dagsverket

Idag fick vi gå hem tidigare från skolan för att vi har något som kallas operation dagsverket. Vi ska spendera den här eftermiddagen till att samla in pengar till småbarn i kenya. Men eftersom jag redan jobbade igår så behöver jag inte göra det nu, så nu är jag ledig! CHILL (:

Mitt jobb var att städa, vilket var as lätt men ändå inte så kul precis. Men vad gör man inte för barnen i afrika?
+Ska även baka amerikanska chokladmuffins ikväll som vi kommer sälja imorgon till föräldrar. Pengarna går till barnen i afrika!

Miss you dad...




Snart kommer pappa och hälsar på i sverige igen och jag längtar! Nu var det ca en/två månade sen jag såg han sist. Sen efter detta besöket kommer vi nog ses nästa sommar igen.. Älskar dig pappa


Dagens Outfit


Sidenleggings - H&M
Svart bas tröja - H&M
Grå Kofta - Styvmammas affär
Lockar - Plattång!

Bilder från idag :)







Soccerboll in my head

Haha, gissa vad som hände mig nyss? Vi satt och chillade på fotbollsplanen och plötsligt fick jag en boll riktigt hårt i ansiktet. Eller halva ansiktet dåra. Så jag stog helt chockad och kände hur ansiktet domnade bort tills jag knappt kände det alls. Sen rörde jag näsan och blod kom ut. Alla ba: omg vad fan hände?!
Så amanda tog foton hahaha som ni får se sen när jag kommer hem. Just nu sitter vi på ungdomscafét och chillar.

CHIAO!

Favourites by Stephanie

Favorittidningar: Elle, VR, Solo & Cosmopolitan

Te/Kaffe/VarmChoklad: Te & Varmchoklad

Inspiration från: Elle, småbloggar, här & här.

Favoritfärger: Rosa, grå, svart.

Märke: Chanel, Balmain.

Dryck: Vitamin Well, Coca-cola.

Elektronikpryl: Ipod nano

Utomlandsdestination: Bahamas & Cali

DJ: David Guetta!

Top 3 from stockholmstreetstyle


Gaaah, ögonorgasm.. Ge mig skorna! Ngn som vet var man kan köpa?